A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #347806 Aki a T9-es medek közül tud sorrendet felállítani az előtt le a kalappal.
A T-54 örök szerelem, fantasztikus mobilitás és maga a tank gyönyörű.
A Centruiont tartottam eddig a legjobb 9-es mednek, mert hihetetlen jó a tornya és fantasztikus az ágyúja.
De most játszom a T54E1-el is, amivel nagyon könnyű lila köröket produkálni. Arany nélkül is okosan használva nekem visz mindent, csak kevés gránátot tud vinni, ez az egyetlen baja.
Most meglett a WZ-120-ra a legjobb ágyú és nem tudok szóhoz jutni. Ez egy vicc ágyú egy meden. Hihetetlen könnyű nagy sebzéses köröket menni vele. Brutális.
Az E50-el már rég mentem, de emlékeim abszolút jók róla, nagyon kemény rammolásokat lehet vele csinálni.
A Pattonra már nem is emlékszem nagyon, lehet most ő csak közepes.
Egyedül a PTA és a Lorraine lehet gyenge ezen a szinten. A Type és az Object gondolom olyan elmegy kategória lehet.
Szóval summa summárum legalább 5 olyan med van 9-es szinten ami nagyon jó. Vélemények?