A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347634 Így vége felé kezdem megszeretni a Szent Emilt, bár stock ágyúval 39% WR-t tudtam produkálni vele csak, nagyon kegyetlen csatáim voltak vele, ráadásul jó sok, mert alig jött az xp. "Sikerült" 45%-ra feltornásznom, de sokkal jobb már nem lesz, talán 50% körülire felhozom. Legalább 0,5%-t esett miatta a WR-em, de mondjuk mindegy is, inkább csak azt sajnálom, hogy így sokkal több időm ment el rá, mert alig jött az xp.
Amit viszont nem gondoltam volna, hogy ezzel csináltam meg a lőj 5x zsinórban sebző-t küldetést meg előtte a sebezd a hp-d 3x.
Ezzel együtt nem tartom jó tanknak, érdekes hogy tier7-ben mennyi mocsok szemét tankot berakott a WG, feltűnően sok van (chi-ri vagy brit tier7 arty egy borzalom, a bp is igényel némi nyugodt idegrendszert, a német vk30.02 szintén egy mocskos szemét tank)