418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Ne a jo jatekosokbol indulj ki. Mert nincsenek sokan, egy kis szelete a total jatekosallomanynak. Jo jatekos tudja ellensulyozni a bena setupot valamennyire, egy tomato-nal ez total eselytelen.
  • Tarathiel2
    Nyugis játék, két lövés között van idő alttabolni és fórumokon trollkodni :)
  • Pales27
    csak heavyvel szar, minden mással szeretem azt a pályát
  • Solten
    Ez a my.com egyszeruen zsenialis, gyorsan szerzodtettek kilove a legnagyobb WOT szoszolojat/promotalojat a nem ruszki kozossegnek (ami joval nagyobb mint a ruszki, a vilag minden tajarol olvastak).

Ugyan kicsit furcsa hogy gyorsan odaadja a popsijat. Ugye Pragaban talalkozott par ruszki WOT-os devvel, gyorsan elhintettek neki egy csehszlovak brencset, egybol maris elment a fiu wc-be veluk es leterdelt nekik.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.05. 12:58:34
  • yossarianHUN
    Az látszik, hogy az alapján rakták össze, amik miatt a WoT-ban sokan évek óta sírnak. Azért nem tudom, mennyire lesz jó ez így. Például ez a stock/fullos MM... Szerintem pont az adja a fejlődés érzetét, hogy mikor még stock a tankod, jobban meg kell szenvedni egy jó eredményért, mint mikor már fullos. És milyen jó érzés is az, mikor lecseréled a stock meggymagköpőt a nagyobb csúzlira, és hirtelen máris tudsz alkotni a csatákban. Ha mindig a setuphoz igazítja az ellenfeleket, akkor minek egyáltalán fejleszteni a tankot?
  • yossarianHUN
    Egyik legjobb pálya? Elég rá oldalanként 3 TD, és garantált a döntetlen, vagy az utolsó fél percben történő eszement rush. Arról már nem is beszélve, hogy ha van arty, heavyvel képtelenség normálisat alakítani.
  • Angelus1991ster
    Az tényleg szopás , hogy stock harcjárművel becsesz 2 tierrel magasabbak közé. Iyenkor várhatna a rendszer egy kicsivel több időt is.
    Ezért használom a tier 6-7-8-as tankoknál a csapat csata inkubátór módot.
  • Oddball29
    Nekem kell egy új amcsi med ág M60A1-el vagy T95E6-al a végén, és öröm és boldogság.
  • Solten
    Eees, a konkurencianak sikerult ami ezeknek az idiotaknak nem:

- +/-2 matchmaker spread
    - MM accounts for whether a vehicle is stock or fully upgraded
    - Both teams having roughly the same vehicle setup
    - Artillery hardcap
    - Skill-based MM – both teams have players of equal skill
    - Protection of new players against being preyed on by veterans

link
  • Angelus1991ster
    Swamp- ez az egyik legjobb pálya. Komarint , a testvérpályáját na azt nem szeretem, csapat csatába rakhatnák.
    Kétmagos tényleg jöhetne már. Valamiféle garázscsata dolog is jöhetne.
  • lammaer
    Az optimalizálás elmaradását én teljesen meg tudom értni: ha belegondolsz, a WOTot ugye az tartja el, aki fizetni tud.
    Namost, pénzes ember többnyire nem szar gépen tolja, ergó neki egy magon kevéssé optimalizálva is gurul szépen a játék.
  • yossarianHUN
    Vagy aki hobbyból artyzik;)
  • Tarathiel2
    Na aki golddal lő artyra az már úgyis menthetetlen :)
  • yossarianHUN
    Na most amire pont nincs szükség, az további elmebeteg power creep tankágak benyomása a játékba. Ezt csinálták az elmúlt pár évben, és itt tartunk. Ami kell, az az optimalizálás, a kétmagos támogatás beépítése, a pályák rebalanszolása, illetve a meglévő, játszhatatlan fosadékok (Swamp) kivétele, és a 2014-re beígért eye candy fejlesztések átültetése az ígérgetés talajáról a valóságéra. Azaz HD tankok, HD mapok, fizika, időjárás, éjszakai csaták, stb. Én speciel tudok élni ezek nélkül, de sejtésem szerint sokak, nem úgy mint én, nem 8 éves vason játszanak, úgyhogy nekik érdekükben állhat, hogy megkapják azt, amit egy évvel ezelőttre ígértek, és amiből nem lett semmi. Főleg, hogy jön az AW, ami látványban köröket ver majd a WoT-ra, és ha minden igaz, a gépigénye is barátibb lesz.
  • yossarianHUN
    Csak aztán nehogy kiboruljon a bili, ha golddal lőnek rád
  • Angelus1991ster
    Az végképp vicces, hogy 2015 első negyedéve lassan eltelik, és még egyetlen EU tankról nincs info.

Ha a tartalmat nézzük: Krupp Waffentróger bekerült, úgy látszik van még remény.
  • Tarathiel2
    Igazán nincs mit. Most pedig megyek és oneshotolok pár nobot az artyjaimmal :)
  • Master91
    példa: múltkor volt egy kép FTR-en hogy mi volt januárba az első top 10 játék, és wot eléggé közép tájt volt , meg próbálom meg keresni

öreg rókák:
    magamból ki indulva, nem volt más ami beszippantott.
    most van a wt, meg 1-2 singeles játék, februárba meg se nyitottam a wotot, múlt héten patcheltem le, de azóta se voltamfent

pedig csak meg kéne csinálni stugos H-15öt meg L-15öt :D

___

meg van: kép

"website (service) Raptr.com prepared a list of most played games in January 2015"

biztos lesz még ilyesmi adat majd valamikor, szerintem rosszabb lesz a statisztika mint ami most van
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.03.05. 12:33:18
  • lammaer
    Lehet hogy igazad van (bár van szerverstatisztikád az online játékosszám alakulásáról?), de azért vedd figyelembe hogy nyilvánvalóan minden játéknak van egy természetes avulása is.

Akit érdekelt, az már 2010 (!!!) ota tolhatja a játékot, még jó hogy kikopnak az emberek. Igazából azon kéne csodálkozni hogy a rossebbe vannak még itt öreg rókák :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.05. 12:26:01
  • haflac
    Eddig nem is tudtam,hogy tomato vagyok.Ezek szerint az 1622wn8,az nem jó.Köszi,hogy közölted velem,hogy meg kell tanulnom játszani.
  • okosszöszi26
    gondoltam, hogy lesz 4-5000 spot dmg, de annál kicsit több lett

• Tarathiel2
    Ugyan már, a World of Warcraft is 10 éve haldoklik sokak szerint, aztán mégis nagyon jól megvannak a piacvezető helyükön.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.05. 12:21:15
  • Tarathiel2
    Az is segíthet ha megtanulsz játszani. Talán.
  • Master91
    az kemény

én inkább azt mondanám hogy wotnak vége ( nem holnapra persze )

szerintem már jó 1 éve süllyed a játék

nem azt mondom hogy War Thunder nyert, dehogy is

egyszerűen ki kopnak majd a wotból az emberek, van aki WT-zik (pl. én, mikor tankozni akarok azt indítom el, megyek 5 csatát, és kész), van aki AW-zni fog, vagy a hearth stoneos kártyával tolja stb.

lényeg az, hogy szerintem elkezdenek fogyni az emberek, elkezdenek mással játszani
    talán RU szerveren maradnak sokan, többiből hullanak az emberek

2 év múlva valószínűnek tartom hogy nagy szarban lesz a WG (pénz kidobás a repülősre, nem sok szart ért. jött a hajós, nem próbáltam, olyasmiket olvastam hogy az se nagy cucc)

köszönhető a fa.z cibáló paraszt tetű láda SerBnek, meg jó pár fejlesztőnek elsősorban
  • lammaer
    Na akkor az AW kuka, ha az artylover silentstalker lesz a content manager meg a historical adviser, akkor lesznek benne long tomok tactical nukeval....

Na meg persze csak papíron létező csehszlovák science fiction ágyúk :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.05. 12:05:51
  • Sunsetjoy
    Így megbotlott a szemem valamin: írja, hogy a WG-vel évekig gazsulált, hogy legyen csehszlovák tank benne majd, az AW-sekkel 3 perc volt. Hány abba a korszakba tartozó csehszlovák lehet vajon, ami "majd" bekerül AW-be? Vagy globálba értette, hogy kisebb eu-féle járművek?
  • Oddball29
    Hmm, őt tán a napokban durrantottam ki a Su-122/44-éből.
  • yossarianHUN
  • lammaer
    Nem bírta elviselni hogy az arty haterek nyertek a szavazásán :)
  • yossarianHUN
    Így van. RIP For the Record. Igaz, sokszor kiidegelt a világból SilentStalker a hülyeségeivel, de azért jó kis információforrás volt. Ezentúl EZ lesz az alternatíva.
  • Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (nem neked Pares)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.05. 11:40:05
  • Pares
    SS átigazolt az AW-ba, az FTR-nek vége.
  • Sunsetjoy
    A Stronghold-klánmódban bizonyos szint után elérhető egyik támogató támadás (van légicsapás és tüzérségi tűz), a légicsapás. Normál random meccsen ilyennel nem találkozhatsz (reméljük nem is lesz ilyen).
  • haflac
    Na ha én fejlesztő lennék,sürgősen bevezetném a következőt.Aki 24óra alatt 1-nél több csatában vesz részt artyval,1 nap ban.A csata gomb lenyomása után,minimum 20 perc várakozás(csak az artyzóknak).A következő üzenettel:Na most artyzzál kis féreg.És egy gyönyörű óra számolna nekik vissza.Közben alul egy kis ablakban a "nejlon macska" szólna,természetesen videóval. :)
  • Simulacrum
    A tízes franciának mekkora búbja van. Ha azt lehet majd lőni teljes egészében, akkor az vicces lesz.
  • ToCsEk
    sajna nem jön még 9.7ben csak ezek

• Mentol
    Jesszumpepi! Ezmiez???
  • lammaer
    Persze sokváltozós a dolog, de lightként és medként északról nekem sincsenek jó élményeim. Ha lő az arti esetleg kispottolhatom őket a dombról az egyik bokorból (full kamós legénység és kamo net a scouton), de tenni ellenük nem tudok - hiszen ha lövök azonnal benne leszek az össztűzbe. Meg hát az elején is benne vagyok az össztűzbe, hiszen meg fognak látni amig felmegyek és az artik meg a kemping TDk már eleve odacéloznak. Tehát fel kell rohanni, vissza kell bújni a középső kis domb -bányalejáró- mögé megvárni mig elmúlik a spot és előrelopózni a bokorba.

Plusz még ott a rizikó, hogy a domb alján kóricál vmi eltévedt ellenség (illetve a kis faluba tartók eleve ott mennek), és mivel az kevesebb mint 50m minden kamo ellenére észrevesznek. És akkor garantált az áldás :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.05. 10:02:39
  • Sunsetjoy
    Elég brutál a légicsapás a strongholdban, szerintem ez fullos, elnézve a használt tankokat is.
    Lentebb, 5 megás gif, telefonosoknak .)

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.05. 10:00:46
  • Simulacrum
    Ez a játékosokon és a csapatösszetételen múlik. Egy jó T10-es med álcával és optikával simán felspottolja a leghátul álló artyt és az összes kempelő TD-t a dombról. Szóval ha sok arty és TD van, akkor simán nyerő lehet a hegy még mindig. De persze ez legfőképpen a fent játszók tudásán múlik.