A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #347623 Köszi. Szerintem Afrikával még jobban is járnánk, ott legalább tényleg szükség van napi szinten egy alapfokú leleményességre és életrevalóságra a túléléshez, nem úgy, mint itt. Sokszor azért megborzongok, ha belegondolok hogy hogy viselkedhetnek ezek a mindennapokban. Melóban például külön öröm ilyen kaliberű kollégákkal dolgozni, mert garantálom, hogy aki egy ilyen összetettségű játékban nem tud legalább sárga szinten játszani mire eljut T10-be, az a való élet problémáival szembesülve is csak vakarja a fejét (vagy pont az ellenkezőjét csinálja mint kéne). Nem várok én zöld, kék, lila statot, mert persze, nem mindenkinek van rá ideje/energiája hogy összehozza, de szerintem minimális józan paraszti ésszel és összeszedett gondolkodással egy sárga szint abszolút teljesíthető. De úgy látszik, az emberiség nagyja pont ezeknek van a híján.