A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347609 Meg a pályákat is átalakították teljesen. Meg mindenféle TD nerf volt. Amikor megjelent a WT ág, öcsémnek kihúztam a WTE100-t, mert megkért rá, meg engem is érdekelt, hogy milyen.
Most nekiálltam az én accomon is és azt látom, hogy kevesebb az átlagsebzésem a Nashorn-al meg a Szent Emillel is, pedig azóta valamennyit fejlődtem is. Sok térképen, ahol régebben könnyebb volt TD-vel játszani, most már nem lehet.
A tier8-10 WT TD-vel akkoriban mindegyikkel megcsináltam az 6e-t, a wt pz 4-el a 8e-t is, a wte-vel meg a régi varázserdőben 11e-t. Most mégsem vagyok biztos benne, hogy könnyen meglesz akárcsak az 5e is.
Nekem a legjobb pályának a Lakeville tűnik, ott csináltam meg az Emillel a 4e-t (ráadásul a rosszabbik oldalról). Nagyok a távolságok, de mégis majdnem az egész pálya tó felőli része belőhető TD szempontból biztonságosan. Innentől csak az a kérdés, hogy jön-e elég ellenfél a város felé. Illetve persze sand river, a koreai pálya is jó lehet, meg van még pár, de pl a murovanka TD szempontból nem jó, ott alig van olyan helyzet, hogy felspotolódás nélkül tudnék lőni, márpedig nagy sebzést ezek a papír TD-k közelharcban csak nagyon szerencsés esetben tudnak kiosztani.
A tartalék tervem, hogy t95 és E3 irányába is megyek, azok városban kiosztják a sebzést, ami kell