A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347304 Azért csak összehoztam az E75-el a HT-15-t és máris vehetem fel a stug iv-t
3308sebzés és 3760 felfogott mellett, meg 1920 vesztett. Pedig nagyon kutyául indult a csata, mentem volna oldalt, felspotoltak és egy wz111 elállta az utamat, kaptam is az áldást rendesen, sajnos sebzés formájában. Utána büntettem, belelőttem. Hogy lehet valaki ekkora barom, hogy vonul a csapat, ez meg leáll keresztben az úton?
A végén érdekes volt, egy közepes ágyús ferdinánd kilőtt, de nem értem hogyan, mert nem arannyal lőtt és én elvileg jól forgattam az elejét, na mindegy is, meglett a ht-15 a még nem teljesen fullos E-75-el, úgyhogy ajánlható tank, összehozható vele a küldetés. Azért a 10-12-14-hez már kevésnek érzem az E75-t, de addig van időm kifejleszteni az E-100-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Victory!
Battle: Lakeville
Vehicle: E 75
Experience received: 1 061 (fine for damage caused to allies: 1)
Credits received: 35 427 (fine for damage caused to allies: 2 548; compensation for damage caused by allies: 280)
Battle achievements: Confederate, Mastery Badge: "II Class"