World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb játékos nem végtelen credit és arany mennyiséggel rendelkezik.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Megkap T10-ként egy ilyen álom leosztást:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mihez kezd vele?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bizony, végig kempeli az alapvonalon 😄
Másik vetülete a dolognak, hogy sokszor előbb vesznek észre a TD-k..
Amikor már kialakult a "frontvonal" és olyan helyzetben van a csapat, hogy tud lőni TD pozíciókat akkor kell aktivizálódni. Bár ez is rizíkós. De amíg csak a sarokba sír egy TD. neagyisten egy nehéz tank ,hogy spot spot, nem fogok neki semmit csinálni, mert nagyon jól tudom, hogy nem tudja belőni amit felderítek.
De amint említettem ki lehet próbálni, pl. nagyon szívesen látnék egy rep-et vagy inkább egy leírást északnyugat nevű pályán mondjuk 5000-6000 spot dmg-s körröl, (utálom azt a pályát).
Legfeljebb beküldöd 20 gold lőszerrel és mindent átviszel amivel szembekerül, miközben brutálisan mozgékony,elképesztően lapos és lényegébe a legkisebb buckák mögé be tudsz bújni az ellenséges tűz elől...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Most ez olyan, a lista alján voltam, nehéz tankkal. Jön valami baszott óriás, két szinttel nagyobb, át lőni abból a szogból nem tudtam, de leláncoltam. Folyamatosan láncolva tartom, hogy majd netán a nagyobb tűzerővel rendelkező magasabb tier-ű mellettem álló csapattársak lövik, de nem. Ott van az orruk előtt leláncolva egy zsíros célpont, de nem. Idegesítő.
Úgy teljesen más, teszt szerveren direkt őket próbálgattam a 10-es változatokat és hát alapból 100%-os legénységgel+full felszerelés+csoki és a gw100-ból is olyan "pontos" löveg lett, hogy konkrétan nem kellett nekem azzal szaarkodnom, hogy fullra rászűküljön anélkül is simán betalált.
vagy pl nem nagyon éreztem a brit 1.1-es pontatlanságot vagy a t92-es ágyún sem.
No meg ezeknek akkora a robbanás sugara, hogy nem is kell olyan pontosnak lennie...
De engem már nem is zavar ez az egész. Egyszerűen beküldöm az összes tankom a csatába, és legtöbbször még így is benne vagyok a top10-ben ha nyerünk.... zéró idegeskedés és a mission win is garantált, csupán idő kérdése.
na tudod ilyenkor én nem várom meg, hogy esetleg majd méltóztatnak valamit is csinálni..... villantok egyet aztán megyek is tovább azt nekem irogathat,h "scout" meg "spot"- lesz@rom.
"a hülyék a másik oldalon vannak"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nekem német és ruszki 5-ösöm van mindkettő egy csiga.
Ellipszis célkörnél meg elég random hogy hova csapódik be a lövedék.
Mondjuk a legénység is csak 80-90%-os skillek nélkül.
A tankon meg max álcaháló és bino van.
Konkrétan a múlt héten jó pár ilyen meccsbe beleszaladtam. És persze külön jóm hogy nógatnak, hogy teszem azt nehéz tankkal miért nem robogok előre, hát mert...talán nem látom mi van előttünk, és vakon rohamozni hülyeség? Bezzeg a felderítőknek meg hiába könyörög az ember, hogy tegye a dolgát, azaz derítsen fel...nem.
Szóval: nem az fontos csak, hogy az ember mennyit sebez, vagy mennyit nem, hanem az a fontos,hogy a járművével a lehető leghasznosabblegyen, a megfelelő időben a megfelelő helyen, tegye amit kell.
Persze ez hülyeség különben amit elmondtam, és azért hülyeség, mert a játékosok többsége a WASD gombokat alig ismeri fel...
Na és persze tök vakon poénból az ellenség bázisára rálőve M4 troll ágyújával is szereztem már több killt.<#buck>#buck>
Az nálam már szokás hogy M4-el ha rá látok az ellenség bázisára,indulásnál vakon belövök egyet.
parancsnok: BIA-6. érzék-álca
lövész: BIA-álca-fegyverkovács
vezető: BIA-álca-off road
töltő: BIA-bizt.elhelyezés-álca
Ha van más, jobb ötletetek, akkor osszátok meg velem.
Azt hittem, szinte mindenki odavan érte ESL tank mivolta miatt...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De lehet én értelmezem félre a lightok support szerepét.
Az, hogy egy TD vagy Arty nem tud sebezni az nem a light hibája. Amint említettem bőven tud válogatni a célpontok közül, igaz ehhez az is kell, hogy a TD ne csak üljön és írja, hogy spot, spot (főleg olyan területre amire rá sem lát a pálya miatt) hanem meg kell mozdulni. Azért az az 1000 sebzés egy tízes csatában nem is olyan rossz, főleg ha nem enemy lightba sebzi az ember (ha hozzávesszük mennyien hallnak meg 0 sebzéssel).
csak mert volt, hogy akkor fagyott meg a game ha én lőttem meg egy ellenséget, annak meg nem sok köze van a dmg panelnak...
De ha a csapatban van arty és nem vérvörös az biztos megköszöni a spotot.
Az a bajom, hogy a lightokat kezdik kiemelni a support szerepből.
Az arty onnantól meg félkarú óriás ha nincs értelmes light a csapatban aki spotolva tudja tartani az arty által becélzott ellent vagy nem megy öngyilkos körútra.
Mert ha azt nézem az ilyen tank az artyval és a papír tdkkel baszik ki ezáltal a csapattal is mert így nem tudnak kellő sebzést leadni.
De biztos a light által okozott 500-1000 damage majd megmenti a csatát.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De most ezt az 1 percet a kezdőn kempelve várta ki, azt hittem legalább passzív spot lesz, de nem...
Egyébként nekem nem tetszik, hogy a lightokat erősítik.
Egyre több csatában az új lightok kb semmit sem spotolnak, hanem fragvadászkodnak.
Ez akkor a legjobb mikor ők az egyedüli felfedezők a csapatban.
Ellenfélnél meg tudnak játszani vele és ezért kapunk ki.
A legtöbb csata a heavyk rossz helyezkedésén vagy a könnyű tankokon bukik el mert vagy nem ölik le időben az ellenség scoutjait vagy a mieink nem tudnak játszani vele.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Viszont a Tortoise... Itt már összetettebb a kérdés. A páncéljára már nem igazán lehet alapozni a t9-10-es nagy átütésű ágyúkkal szemben. Van, hogy pattint, de nem üzembiztosan, és ha beütik, tuti nagyobbat kap, mint amekkorát vissza tud lőni. Azon a szinten egy TD-hez már szerintem kevés a 400-as átlagsebzés, nincs visszatartó ereje. Maradna tehát ezzel is a távolról csipegetés.
Igen ám, csak mire idáig eljutottam, szépen áttervezték a pályákat. Nincsenek TD bokrok, jól belátható felvonulási útvonalak, ahonnan lehetne vele ügyeskedni távolról. Ergo sokszor közelharcra kényszerül vele az ember, amiben meg nem jó. A sebessége sincs meg hozzá, hogy elérhesd a számodra legmegfelelőbb harctéri pozíciót, így mostanában nem érzem, hogy elég nagy hatást tudnék gyakorolni a csaták végkimenetelére, és az átlagsebzésem is csökkenő tendenciát mutat vele.
Mióta pedig lenerfelték az FV-t is, már nem vagyok benne biztos, hogy megérné vele összeszenvednem a maradék 200k xp-t...
Az at-15 meg a teknőc inkább 2-dik vonalas támogató szerintem,bár amikor én húztam ki nem volt ennyi scout tank mint most!
De az FV igazi mészáros méltó a becenevére szvsz megéri a grindet.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer