418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• técs
    Általános chatben azt írták, hogy a WG is megerősítette, miszerint kamu az egész.
  • R3nton
    ja bocs másikra gondoltam :D déli bázisról indultunk és a csata nagy részét E/F-8/9-ben töltöttem, később felmentem a dombra és kiszedtem a maradékot, egyébként igen spotoltak nekem, de WT-vel mi másra lehet alapozni? :D Ha kell replay fel tudom ide tenni...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.02. 11:24:38
  • Terawatt
    Erről jöhet egy replay ha még megtalálod. :)Eddig azt hittem, az "ezt a játékot szerintem nyugtatóval lehet csak higgadtan tolni" mondatom túlzás szóval örülök, hogy még sem annyira. :D
  • Malarki
    Csakhogy ezekért azért valamit tenni is kellett.
    Ezen az oldalon meg elvileg kb. 2 perc alatt lehetne szerezni 2 T8 prem tankot, 30 nap premet meg 2500 aranyat a semmiért. Ilyen a világon nincs.
    Amúgy is látszik hogy kamu oldal. Nem lehet belépni, nem lehet nyelvet váltani, a háttérkép a főoldalról van lopva, a felhasználói feltételek egy Ctrl+C Ctrl+v szöveg, az alsó infosáv ami minden WG oldalon ott van itt hiányzik, stb..
  • patchaou
    akkor bevehetik bőnyállal...
  • R3nton
    sok volt a narancssárga sebzés a moduloknál, de volt lánc pirosban is, kémlelőnyílás pirosban és 2 driver hit ellenséges tankoknak, tehát meg van papíron a 3 modul sebzés meg az 5000 dmg is.

De ezek után nem tudom mi értelme lenne ezzel próbálkozni. Ezt lehet csak angol TD-vel lehet megcsinálni, azoktól meg még kicsit messze vagyok. Még egy ötletem van: 150mm ágyú a WT-re és HE spam, de ott kérdéses, hogy összejön az 5000 dmg, ha találok könnyű célpontokat akkor talán...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.02. 11:17:17
  • suba53
    Végre szombaton meglett a Stug LT-15 küldetése. Hol másutt, mint Malinovkán északról indulva.
    Miután három hétig egyszer sem adta be light tankokra, szombaton beindult. Először délről indultam, de egy ellen spotter kiszúrt, és vége.
    Rá fél órára ismét beadta Malinovkát északról.
    Bementem a spot bokorba, minden stimmelni látszott. Erre a csapat elindult fel a hegyre, és mindössze két TD maradt akik lőtték a spotot.
    Már erről is lemondtam, de a vége szerencsésen alakult. A csapat szépen lehozta a hegyet, és jöttek lefelé. Akkor berohantam a házak mögé, és passzív spotból átváltottam aktívba. Egy T110E5 elől bujkáltam, a csapat meg szedegette.
    Aztán még az utólsó artyjuk is berongyolt a bázisukra, gondolom a hegyről érkezők elől iszkolt, az is fel spotolódott, és vége lett.
    4200 körüli spot sebzés, plusz a túléléssel kitüntetéssel végződött.
    Vasánap elkezdtem a T28 küldiket.
    Már készítem a nyugtatókat.
  • Tono34
    Küldj sms-t, hogy nyerj xbox-ot.... stb
  • lammaer
    Gondolom hátul kempelt az út menti susnyásban amig a pálya közepéről scoutoltak neki.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 11:09:37
  • joe662
    Esetleg többet is lehetne tudni az esetröl?
  • lammaer
    Én INGYEN kaptam T8 prémtankot tőlük. Meg 10 kattintásra 4000 aranyat amikor event volt :) Meg kuponokkal mélygarázst....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 11:08:35
  • lammaer
    Mindenféle nem kívánatos szutyokra én ezt szoktam használni: www.malwarebytes.org

Olyanokkal is könnyedén elbánik amikkel a klasszikus virusirtók nem nagyon bírtak... épp tegnap kellett valami szutykot leoperálnom ami állandóan mindenféle hírdetési oldalra akart felmászni, és bár a nod32 blokkolta az URLek megnyításáta az adwaret nem bántotta.

(egy file downloader oldalról kaptam be, valami játékot akartam lekapni de nem vettem észre hogy nem a zip jött le hanem egy azonos nevű .exe ami elvben a downloader lett volna, de nem az vót :) )
  • Malarki
    Amúgy komolyan van aki beveszi, hogy 15 kattintásért kap tök ingyen T8 prem tankot? Vagy 30 nap premet? A WG-TŐL?? NORMÁLIS????
  • Angelus1991ster
    Engem ez a websaver nevű faszság idegesít.
    Valaki írtott már ki ilyen szart?
    komolyan programozók ilyeneket csinálnak?
  • Negritis
  • patchaou
    Rákattinthatnátok az enyémre is :)

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.02. 10:53:49
  • Malarki
    Kamu
  • Tono34
    Még a T28C sincs meg .... Ha nagyon unatkoznál megcsinálhatnád :D
  • R3nton
    OBJ260-nél TD 2-es küldiről tud valaki valamit? Bugos? Erre nem adta meg...

• Negritis
    én 2 hete futottam bele, de kamu tel számot kér ha megvan a "pont"
  • Angelus1991ster
    Minden kretén ezt "spam"-eli az Általános chat-en.
  • Lunki88
    Én meg a 4000 spot damage-nél akadtam el amx 13 75-el. :) Egyszerűen nem akar összejönni.
  • R3nton
    Meglett az a küldi, hogy 4000 dmg TD-vel, hogy közben rejtve maradjak. És tényleg WT-vel, beszarás, malinovka :D Éppen hogy meglett :D
  • Tono34

• Angelus1991ster
    Nem lenne rossz, de a plusz modellek egy kicsit szivatnák a gépeket.
    Egy ilyen "kill cam" HD modelleknél tényleg látványos lenne, ezt úgy kéne megoldani mint a Sniper sorozatban.
  • Lunki88
    Maus lövegpajzsát átlövi egy T-54... Úgy látom a Gaijin sem szereti a német tankokat. :)

Amúgy ilyen lassított animáció a WoT-ban is elférne a lövés pillanatáról.
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.03.02. 09:51:08
  • técs
    A spot rendszerről annyit, hogy amx50 100-al Abbey térképen a jobb oldalon egy T29-el harcoltam, majd újratöltés után mikor rá akartam menni, nem spotolódott fel az előttem 10m-es távolságon belül a nyílt terepen álló t29 amíg az első lövést le nem adta. Erről van replay, ha lesz kedvem megszerkesztem és feldobom ide.
  • Zegi Norbi HUN
    Szegény Maus :( Az orosz vasak úgy tűnik felülmúlhatatlanok :P
  • lammaer
    Amennyire követem az ilyen tankos játékokat, mindenhol ugyanaz a nóta... a devek vmiért érthetetlenül variálják a játékot, de a játékmechanika az hagyján: a játékosállomány az ami kiborítja a gyenge jellemeket :)
  • EmR3
    IS4-el már pattintottam 10k körül, de a küldetést st1-el és maussal sikerült megcsinálnom.
  • Solten
    Ugy nezem ebbol a jatekbol sem hianyzik a total retardizmus...

• Simulacrum
    Köszi. Egy bajom van a Maussal, az a tank biztos használhatatlan másra. Tehát megcsinálnám vele ezt a küldetést aztán sose mennék vele, míg az E-100-al talán máskor is lenne kedvem kigurulni. Egyszer kipróbáltam teszten a Maust, nagyon nem jött be. Szóval csak ez tart vissza a Maus grindtől.
  • R3nton
    IS-4 az fos, IS-7 talán, E-100 talán. Legjobb szerintem a Maus vagy a VK45B, egyszerűen azért, mert ezekkel 8-10k lepattanót is lehet generálni. Ezekkel se lesz könnyű 14k-t összeszedni, de még ezek a legjobbak sztem. Én idáig az összeset a Maussal csináltam meg.
  • Gege00
    Pontatlan, lassú, szar lövegsüllyedés. Sose jöttem rá mire használható itt a játékban.
  • Simulacrum
    Egyértelműen ez a legszerencsealapúbb feladat, én is ezzel gürcültem a legtöbbet, de van esély. Pl. az enyém arty nélkül lett meg, pedig szerintem az is nagyon sokat jelent, ha van. Három lightom van, azzal folyamatosan toltam. Ha olyan map volt ami esélytelen erre, akkor kicsit rambósabban játszottam, halál és már mentem is a következővel. Sokkal gyorsabb általában egy light meccs, mint mondjuk a HT-15-öt próbálva egy nehéztankos.

A 12 ezres HT-15-höz van értelme kifejlesztenem a Maust vagy simán csak vegyem meg az E-100-at vagy IS-7-et azzal is van akkora esélyem rá? Ha igen, ez utóbbi közül melyikkel lehet könnyebb? Mik a tapasztalatok? IS-4-el elég esélytelennek érzem már.
  • haflac
    Hát az nem lehet,az biztos.
  • AlucardHuN
    Hát lehet te selejtes darabot kaptál.
  • popey8
    Rohadjon el az is, aki kitalálta az LT-15-t. Folyton városi map, ha nyíltabb legyen az Serena Coast, Malinovka stb. akkor is hiába minden, mert vagy a szarabbik oldalra rak vagy a csapat olyan retardált, h nem lövik a spotot. 20-ból 18-on gyakorlatilag lehetetlen megcsinálni ezt a szart, mert a legtöbb mapon még a spot bokrokat is elvették pl. Mines, Mountain Pass. Állandóan csak ezek a csőmapok. Nyomorult WG. És még a spot rendszer is ultra szar, mert mikor azt gondolom, h csak én spotolom az ellent (én vagyok a legelőrébb) és vége sebzik is őket, akkor is érdekes módon párszáz spot dmg-et ad csak.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.03.02. 01:59:09
  • haflac
    Ez a T34-85 ,ez tökéletesen alkalmatlan bármilyen stílusú játékra.Nem tudom elképzelni,hogyan lett ez a szar médium tank.Valami olyan embertelenül pontatlan a top ágyúja,a kv2 troll csúzlija pontosabb.
  • Maala
    Grat. :)