banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Monjduk az is-2-eseket is belehet tornyon lőni egy 100mm+ agyúval, csak azt a kialakítás miatt nehezebb, a Tigris P-nek meg így tényleg nem sok értelme akkor, akkor már jobb lenne levinni t6-ra l/56-os ágyúval úgy legalább történelemhű lenne és ott még többet érne a páncél..
    Bár ez sem igaz, mert az alját és a kupolát eddig is bevitted 110mm+-os ágyúkkal és t6 is tele van már 170-200-as átütéssel...

Én személy szerint nagyon régen kukáztam a P-t mert már akkor sem működött a páncél és annyival lomhább és rosszabb az ágyú karakterisztikája mint a H verzión, hogy nem igen volt élvezhető.
    Már csak dísznek van bent a garázsomba, legénység húzásra is mind az e-100 mind a maus esetében is a sima tigrist használtam/használom.