World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yossarianhoz hasonlóan nálam is a legutáltabb t8-as kategória egyértelmű győztese a KV-4. Átlag alatti ágyú, gyenge mozgékonyság, és csak a páncélja szólna mellette, de az is csak saját tierben, és ha nem golddal lövik.
Nálam eleve már saját tierben sem volt sokat, arról meg ne is beszéljünk, ennek hány százalékában nem goldozták szét... 😄
Szóval ez a története annak, hogyan is nem lett ST-1-em, és így lett a KV-4 az egyetlen olyan tank, amit azelőtt adtam el, hogy kifejlesztettem volna belőle az utódját, ami azért elég nagy szó..
Bár a Tortoise most nagyon közel jár ahhoz, hogy megismételje ezt a kétes sikert 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Zöld, kék játékosok nemtudtak ma játszania csapatomban. El Hallufon heavyvel nem került A1 felé hanem ment be középre H5-6-ra.
Kb ketten voltunk A 2 körül 5 ellen....
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Artyról eszembe jutott a nap poénja,Leopard PTA a bázisunkon akart meglepni,de nekem sikerült meglepni őt,M43-al úgy szájbarúgtam közelről hogy csak füstölgő roncs maradt.<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 00:33:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 00:23:16
Egyébként ahogy strigulázom a napokat úgy lesznek szarabbak a meccsek. Katasztrófa ami folyik.
(tény, hogy játszani a lassúsága miatt és a kis sebzés miatt nem olyan jó, de a páncél kárpótol)
Én stock kv-4-el húztam ki az st-1-et és olyan dolgokat éltem át benne amit még egy e-75 sem tud produkállni a saját tierjébe.
Arról nem is beszélve, hogy bizony próbáld meg belőni egy 200-as beütésű ágyúval, hát nem rajtad múlik a dolog, hanem az rng-n...
Mondjuk összevetve egy KT-val, oda nem annyira kell az a +% bónusz átütés.
Ami meg igazán durvává teszi, hogy alacsonyabb tier ellen, akiknek kis átütée van lényegébe sebezhetetlen.
Ez nagy előny pl, mert amíg egy kt-t már úgy szét tudnak szedni a 140+ átütésű ágyúk, ha épp nem teljesen szembe áll toronnyal,hullal az adott ágyú felé, addig egy kv-4 ellen esélyük sincs.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A másik csatában Prohkorohvkán passzív scoutot játszok, fel is szpotoltam pár ellenfelet természetesen még azt is nehezen lövik ki. Aztán a t25/2-önk ezt megunta megindult előre aztán persze simán kilőtték. Mikor megdicsértem eme megmozdulását le noob kemperezett. A többi meccs sem volt különb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Könyörgöm,csak még 1-t<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mondjuk a legtöbb embert meg lehet téveszteni a egy jó kis fordított sidescrape-el, ma T34-el beálltam Ruinbergen, és Conq, IS-3, E-75, WTpz4 pattogott. Aztán az IS-3 megtalálta a magának való eszét, és lenyomtak. 😞
---
Végre meglett a T-54 light... 😊 Lassan lesz is pénz kipróbálni, muhahaha!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.13. 22:24:00
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 22:20:20
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 22:18:52
Nekem alapvetően működött a KV-4. Lehet azért, mert ilyen faék egyszerűségű küzdőstílust igényel. A tornyot meg kb. úgy kell védeni, mint egy E-100-ét: elfordítani keresztbe az ellenfélhez képest, amíg töltesz vagy kijössz a sarok mögül.
Ez 90-95%-ban szóló.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Trance&Friends nothing more..
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.13. 21:24:17
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.13. 21:17:39
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
módok nélkül szar a game 😊
damage panel a legfontosabb, csak erre tudok gondolni....
de az meg rengeteget segít....
megvan végre a walker bulldog....
erre az első csata első bekapott találatánál megfagy a game -.-"
második csata második bekapott találatánál is megfagy -.-"
mi a faszom mód okozhatja ezt?
Persze perpill ez még XP-ben nem látszódik, inkább csak WR-ben.
Erről jut eszembe: Ha valaki nem hiszi, hogy bele van nyúlva a meccsekbe, akkor nézze meg EZT!
Gyenge pontokról ( M103 torony oldala 2-szer, hasa kétszer, T-44 orra felülnézetből, oldalról T-44 találat, leláncolás 0 critical) lepattanó lövések tömkelege.
De tényleg, valaki adjon valami hihető magyarázatot, és ne azzal jöjjetek, hogy csak a rosszat jegyzi meg az ember, mert azt sem felejtem el, hogy a Löwe pattant a seggemről. Mindez egy fullos M103-ban ülve.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Akkor lövik keresztül 6-osok ha beforgatod. IS3, IS8 szemből olyan mint a többi beforgatva a csukaorr miatt. Ezért necces vele szikla mögül csiki-csukit játszani, mert pont a lényeget a csukaorr előnyét veszted el.