World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak úgy kíváncsiságból, mit tartasz még a KV-4-nél is rosszabbnak? 😄

Yossarianhoz hasonlóan nálam is a legutáltabb t8-as kategória egyértelmű győztese a KV-4. Átlag alatti ágyú, gyenge mozgékonyság, és csak a páncélja szólna mellette, de az is csak saját tierben, és ha nem golddal lövik.
Nálam eleve már saját tierben sem volt sokat, arról meg ne is beszéljünk, ennek hány százalékában nem goldozták szét... 😄

Szóval ez a története annak, hogyan is nem lett ST-1-em, és így lett a KV-4 az egyetlen olyan tank, amit azelőtt adtam el, hogy kifejlesztettem volna belőle az utódját, ami azért elég nagy szó..
Bár a Tortoise most nagyon közel jár ahhoz, hogy megismételje ezt a kétes sikert 😄

popey8
Tegnap 24-ből 8 nálam.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mnemomic
Ma nem lehet nyerni. Kész marhára felidegelt a játék.

Mardel
Csak 5? Ma 36 csatából volt 8 győzelmem.

Zöld, kék játékosok nemtudtak ma játszania csapatomban. El Hallufon heavyvel nem került A1 felé hanem ment be középre H5-6-ra.

Kb ketten voltunk A 2 körül 5 ellen....

"Timeo Danaos et dona ferentes."

voivod32
Most mi van?! A WG feljár az SG fórumaira? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én nagyon szeretem a KV4-et,artynak meg td-nek csemege az a tank.Artyval igazán nem is kell nagyon rácélozni,akkora nagy dög hogy nagyon könnyű szétszedni.
Artyról eszembe jutott a nap poénja,Leopard PTA a bázisunkon akart meglepni,de nekem sikerült meglepni őt,M43-al úgy szájbarúgtam közelről hogy csak füstölgő roncs maradt.<#mf1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 00:33:36

Nekem most volt 15-2.Isu nagyon durván sebzett,négy lövést tudtam kiosztani,de az 3.1k sebzés lett.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 00:23:16

Helyette betöltik a goldot.

Egyébként ahogy strigulázom a napokat úgy lesznek szarabbak a meccsek. Katasztrófa ami folyik.
DasIsFuck
Pedig ha van tank ami eggyértelműen nem 8-as szint akkor az a kv-4 és pontosan a páncél miatt.
(tény, hogy játszani a lassúsága miatt és a kis sebzés miatt nem olyan jó, de a páncél kárpótol)
Én stock kv-4-el húztam ki az st-1-et és olyan dolgokat éltem át benne amit még egy e-75 sem tud produkállni a saját tierjébe.

Arról nem is beszélve, hogy bizony próbáld meg belőni egy 200-as beütésű ágyúval, hát nem rajtad múlik a dolog, hanem az rng-n...
Mondjuk összevetve egy KT-val, oda nem annyira kell az a +% bónusz átütés.
Ami meg igazán durvává teszi, hogy alacsonyabb tier ellen, akiknek kis átütée van lényegébe sebezhetetlen.
Ez nagy előny pl, mert amíg egy kt-t már úgy szét tudnak szedni a 140+ átütésű ágyúk, ha épp nem teljesen szembe áll toronnyal,hullal az adott ágyú felé, addig egy kv-4 ellen esélyük sincs.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

voivod32
Nem tudom, ki írta itt a napokban, de tényleg rengeteg 15:5 , illetve 5:15-ös eredmény van mostanában...

Mnemomic
Hihetetlen mi megy ma. E25-el 5 vereség egy huzamban. Az egyikben Himmelsdorfon a saját t29-em úgy gondolta, hogy vele kellett volna közel harcolnom 4 ellenfél ellen. Mikor meghalt akkor mocskolt a csetben és hiába próbáltam valami pozíciót keresni az ellenfelet végig tájékoztatta a csetben helyzetemről. Természetesen vérpiros volt.

A másik csatában Prohkorohvkán passzív scoutot játszok, fel is szpotoltam pár ellenfelet természetesen még azt is nehezen lövik ki. Aztán a t25/2-önk ezt megunta megindult előre aztán persze simán kilőtték. Mikor megdicsértem eme megmozdulását le noob kemperezett. A többi meccs sem volt különb.

joe662
Togtober mi B+<#falbav>

Könyörgöm,csak még 1-t<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A KV-4-et szerettem én is de az eladás oka az volt hogy a vége felé állandóan 9-10-be rakott és ott a lassúság egyenlő a halállal.Meg persze nem volt jó az sem hogy egy artycsemege.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Maala
Sosem felejtem el, amikor seggel védekeztem 2 tank ellen, miközben 2 tank volt előttem is. Ki is nyírtam őket. És a KV-4 örökre a szívembe zárta magát. 😄

Mondjuk a legtöbb embert meg lehet téveszteni a egy jó kis fordított sidescrape-el, ma T34-el beálltam Ruinbergen, és Conq, IS-3, E-75, WTpz4 pattogott. Aztán az IS-3 megtalálta a magának való eszét, és lenyomtak. 😞

---

Végre meglett a T-54 light... 😊 Lassan lesz is pénz kipróbálni, muhahaha!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.13. 22:24:00

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ROF az ST-1 mellet szól. Pen is. Pontosság egyenlő papíron mindkettőnél. E100-ra meg nem vágyok egyébként.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 22:20:20
Keménynek kemény, de nem olyan kemény mint egy E-75. Hulldownban viszont veri.
Akkor lehet én vagyok noob, hogy nem az E75 vonalon megyek. Kemény tank lenne a cél. Az oldalán is...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 22:18:52
Bocs a sok negatívkodásért😄
Én az ST-I miatt mentem arra az ágra, de az a vicc, hogy kiderült, hogy az a másik olyan tank, amit mindenki szeret rajtam kívül. A teste alulmúlta a várakozásaimat, én valami E-75 szintű dolgot vártam, az meg nem azért nem olyan. A tornya tényleg baromi erős, kivéve ha az ellen tudja, hogy a kis dudort kell lőni a kibúvónál (és el is találja). Mozgékonyságra elég lomha, a megint mindenki által magasztalt M62-es ágyút, amit úgy szoktak emlegetni, hogy az oroszok sniper ágyúja, egyenesen utáltam. Ilyen pontatlanságot, megbízhatatlanságot korábban csak a franciknál, na meg persze a nagy előd, a hosszú 107-es KV-4 ágyú esetében tapasztaltam. Irtó lassan szűkült, és mindenhova lőtt, csak oda nem, ahova akartam. Nem mondom hogy rossz tank, de engem nem győzött meg. Pár hónapja adtam el, és azóta egyszer sem jutott eszembe, hogy de kéne menni vele egyet.
Szerintem az IS 3. Jó az álcája, havyhez képest gyors, van egy nagy alfás ágyúja. Egy nehéz tanknak legyen tűzereje, és páncélja, IS 3-nak nincs páncélja, bár az Aladár is versenyben van címért. Sőt...

180-as haspáncélt 40-45 fokban többi nyolcas hevi már nem lövi be, legfeljebb golddal.

Nekem alapvetően működött a KV-4. Lehet azért, mert ilyen faék egyszerűségű küzdőstílust igényel. A tornyot meg kb. úgy kell védeni, mint egy E-100-ét: elfordítani keresztbe az ellenfélhez képest, amíg töltesz vagy kijössz a sarok mögül.

Ez 90-95%-ban szóló.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

xotyi
KV3-nál tartok de ez így nem túl rózsás, főleg hogy a T150-el is nehezen szoktam össze, pedig az ST-I és az IS-4 nagyon tetszik😄

Trance&Friends nothing more..

Kösz a kedvcsinálót. :-) Már ki van fejlesztve, csak kreditem nincs rá, mert lusta vagyok farmolni. Szeretnék valamikor egy IS-4 -et.
ARL44 Tank ász

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 21:55:49
Egyébként a lövegpajzsa sem túl erős, T9 heavyk ágyúi már át szokták csapni. Az egyik olyan tank, aminél végig úgy éreztem, hogy a stock torony jobb mint a fejlesztett. A stock félgömb kialakítású lövegpajzsa még T10 ágyúk lövéseit is hajlamos volt megfogni, arról nem is beszélve, hogy azon szinte az egész frontot elfedi a pajzs, míg a fejlesztetten az egy tenyérnyi négyzet. Plusz kisebb célpont, asszem gyorsabban is forog... De hát ez van, kell a RoF, látótáv, meg HP bónusz.
Na ja, hát ha az oldalát lövöd😄 A löveg mellett kell, a lövegpajzsot kerülve, ott 180 körüli a védelme. Meg ott a tetején a miniturret, annak a közepét eltalálva is garantált a sebzés. De egyébként aláírom, ellenfélként rá tud ijeszteni az emberre, de csak mert sokan nem játszottak még vele, és nem tudják mekkora papírkutya (szó szerint és átvitt értelemben egyaránt😊. Azért van szerintem ennyire túlmisztifikálva, mert mint régen a KV-1S-nél T6-ban, hajlamosak az emberek a frontja közepét lőni, ahol a "lépcsőfokok" között van egy vékony, de majdnem vízszintes, autobounce sáv. Meg tény, hogy sidescrapeben a lánctalpai miatt az oldalán fel lehet tornázni 300 miliméter fölé az effektív védelmét, csak épp az ember a hajára kenheti, ha a tornyot áthugyozza minden. Forgatni meg persze lehet azt is, csak akkor mikor lősz?
xotyi
Pedig ellenfélként néha úgy érzem a KV4-en troll páncél van, a lapos torony oldaláról néha olyanokat pattogok,hogy élvezet nézni😄

Na azt utáltam, pedig a többség szerint OP, és az átlagsebzésem sem volt vele olyan katasztrofális, mint amennyire katasztrofálisnak megéltem vele a játékot.
Sunsetjoy
Mivel noob vagyok, nekem amx 50 100 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A hasa effektív 180 miliméter körül van, forgatva 200. A lépcsők az UFP-jén dettó. T8 heavyk már probléma nélkül szétszedik.
Savaran
T32?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Viszont amíg nem lövik golddal, addig a saját tierjében artikon kívül csak TD-k sebzik. Még a torony is jól védhető. Van nála rosszabb nyolcas hevi is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én a KV-4-et még jobban gyűlöltem nagyok közé dobva. Hatalmas, lomha mozgó háztömb, aminek az egyetlen erőssége a sidescrape, egészen amíg az ellenfél rá nem lát a tornyodra, mert abban a pillanatban szarrá-huggyá lőnek. Olyan tohonya, hogy az arty bármikor kedvére csemegézhet belőle, és a bokorülő még mellélőni se nagyon tud a méretei miatt. Az ágyúja meg akkora megbízhatatlan, pontatlan, szar DPM-es hányás, hogy nálam még a francia lövegeket is visszaszorította a dobogóra a "leggyűlöltebb szarok" pódiumán. Nem hiszem, hogy volt még T8 tankom, amit ennyire utáltam, talán még a T28 lehet egyedül versenyben vele.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.13. 21:24:17
xotyi
Egy kis közvélemény kutatás, ki szerint melyik a leghaszontalanabb tier 8 nehéztank(T8 - 10es közegben).. én nevezném a Tiger 2-t,a jelenlegi lighttank, arty páros tömkelegben lassú, sidescrape nehézkes(nekem),rengeteg gyenge pont, az egyedüli jó amit most látok benne az az ágyú. magasabb szinten támogatónak jó lenne de egy ekkora profilú döggel nem egyszerű elbújni.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.13. 21:17:39

A két lfp-re adott lövésed ufp-re ment mindkét esetben. Második esetben becéloztad az alját, megvártad míg összeszűkül, aztán rántottál az egéren és simán meglőtted az ufp-t.
Maala
Még szerencse, hogy az a legbugosabb. Amúgy nekem már nem hiányzik. A tracket látom, hogy mennyi idő múlva lesz fenn, a bekapott dmg meg nem fontos. Max az lenne lényeg, hogy kitől.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Javaslom neked is, hogy kapcsold ki a speckó effekteket sniper nézetben! Az M103-ra leadott 4 lövésedből az első pont telibe verte a beforduló tornyán a lövegpajzsot. A 2. és 3. lövés a löveg alatt találták el a torony frontját. A 4. pedig egyszerűen a földbe csapódott. A T-44-nél pedig előbb oldalról, majd szemből trafáltad el a jobb oldali lánctalpat. Ez mondjuk nem bizonyítja, hogy nincs manipulálva a dolog, de így leírva lehet random is.
áááá 😄
módok nélkül szar a game 😊

damage panel a legfontosabb, csak erre tudok gondolni....
de az meg rengeteget segít....
Maala
Bármelyik, szedd le mindet.

ezt nem hiszem el.....
megvan végre a walker bulldog....
erre az első csata első bekapott találatánál megfagy a game -.-"
második csata második bekapott találatánál is megfagy -.-"

mi a faszom mód okozhatja ezt?
Maala
Nem hinném, hogy mindig, minden esetben az a legfontosabb egy sidescrapelő tankban, hogy lőjön.

Persze perpill ez még XP-ben nem látszódik, inkább csak WR-ben.

És akkor hogyan fogsz lőni? Egyszer mindenképpen rá kell fordítani a tornyot a célpontra... A 35-40°-ban elfordított toronnyal is csak 280 mm-et tud az a toronyfront, szóval az sem elég. Sokkal több védelmet ad ilyenkor az, hogy a löveg kitakarja a szóban forgó felületet.
voivod32
Ha átüt, akkor nagyot csap, de rengetegszer szeret pattanni. És kérlek, ne mondd , hogy a gyenge pontokat lőjem, mert azt szoktam.
Erről jut eszembe: Ha valaki nem hiszi, hogy bele van nyúlva a meccsekbe, akkor nézze meg EZT!
Gyenge pontokról ( M103 torony oldala 2-szer, hasa kétszer, T-44 orra felülnézetből, oldalról T-44 találat, leláncolás 0 critical) lepattanó lövések tömkelege.
De tényleg, valaki adjon valami hihető magyarázatot, és ne azzal jöjjetek, hogy csak a rosszat jegyzi meg az ember, mert azt sem felejtem el, hogy a Löwe pattant a seggemről. Mindez egy fullos M103-ban ülve.

Papa!
Akkor lövik keresztül 6-osok ha beforgatod. IS3, IS8 szemből olyan mint a többi beforgatva a csukaorr miatt. Ezért necces vele szikla mögül csiki-csukit játszani, mert pont a lényeget a csukaorr előnyét veszted el.
xotyi
Életbe nem jutott volna eszembe ott lőni,köszi😊

Maala
Ööö, a torony oldalát is forgatni kell, és nem lövik be azt sem... Max a tetejét. De azt minek nem?

Távmérő igen, meg az ágyú mellett, szemben állva vele a jobb oldalon van egy függőleges rész, ahol a lyuk van az optikának.
Igazad lehet ,elég régen adtam el és akkor betudtam a sok skilles legénységnek de a végeredményt nézve tök mindegy hogy a 9.0 patch vagy más miatt lett játszhatatlan.
xotyi
Hááát igen, tegnap 5-ből 4 meccs tier 10-ben természetesen mind a 4 bukó(egyetlen előnye hogy gyakorlom a tízesek gyenge pontjainak belövését 😄 ) E100 kicsit berágott rám amikor 3. alkalommal lőttem be a hasát,természetesen ehhez kell egy noob E100 aki lebecsül és nem forgatja be a tankot😊 Ellenben Obj 268-at hol a francba van esélyem belőni frontból? Távmérő közepe?

Nem a legénység szintjével van összefüggésben, hanem a 12. battle tier eltávolításával. Talán a 9.0-ban csinálták meg, azóta a T8 heavyk csak szopni járnak fel. KT ugyanez, gyakorlatilag T10-ben él.