418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tarathiel2 #348277 Mindössze két találat, és...
(replay)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.02. 00:04:01 -
#348276 Vagy pl. Lorder írta, hogy T10 meddel 330 pennel lőve pattog. Hát mert nem HEAT-tel kellene lőni, azt még egy T1 Cunningham is megeszi, ha láncot ér. -
R3nton #348275 pfff, még jó hogy nem ők a retardok, akik berakták...ja az igaz, hogy sok pénzt hozott a konyhára, sokan kihúzták, mert elég népszerű. Nyomorult ez a Serb :D
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.01. 23:45:06 -
Simulacrum #348274 Nem szeretem a napot vesztes csatával befejezni, ezért mentem egy utolsót a T71-el. És csodák csodája...ez egy T28-at eredményezett a garázsba. A T55-höz várom szeretettel sötét lilák jelentkezését.
Itt is szeretném megköszönni a HOAX-osok segítségét, bár ez nem velük jött össze, de le a kalappal. Azt meg külön köszönöm itt valakinek a fórumról, hogy abszolút jó ötlet ennél a küldetésnél csak a Támadás módot bekapcsolni, ez a csata is ilyen volt.
Azt még hozzáteszem az összeesküvés kedvelőinek, hogy két napig se Malinovkát, se Prokhorovkát nem kaptam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.03.01. 23:44:22 -
R3nton #348273 Nekem nincs bajom velük, meg is őrülnék, ha ilyen arányban tudnék csak sebezni
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.01. 23:41:20 -
#348272 Távolról random. Közelről ember. -
lammaer #348271 Vegyé prémet, az megoldja. -
lammaer #348270 Azé a kritikus az nem függ embertől. Adja a random azt csók.
Engem csak a számok szoktak izgatni. Nehéz azt elképzelni, hogy valaki lead 30 lövést, és ripli nélkül pontosan tudja hogy 6 sebző, 7 kritikus, 8 bounce volt... ok ha 2 lövést leadok akkr még tudom számolni, nade 30... :) -
OnkleTonto #348269 Úáh!
Másnak is szoktak lenni olyan napjai amikor úgymond "elfelejt" játszani?
Rengeteg ghostshell (köszönhető a folyamatos 100 feletti pingnek is) mellélövés, de ha talál is akkor pattan vagy nullás critical.
Két tierrel alacsonyabb kis dugasz mindig keresztülhugyoz szemból, persze ellövi az ágyúdat, a lövészedet és onnantól annyi voltál.
Na ez egy ilyen nap kábé.
Nagyon adta:
-
#348268 Látod, ezért kellene replay. Ki tudja, embereink mire hogyan lőnek, mi meg már csak az ő negatív élményekkel teli verziójukat látjuk.
De replay nélkül, ki tudja, hogy valójában mi volt? :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.01. 22:43:55 -
András77 #348267 Aktiválom a lőj ki 3 nehéz tankot küldetést. A következő csatában van is 14 nehéz tank, de az eloszlás 11-3 . Végül is nem szólhatok semmit, van 3 nehéz tank az ellenfélnél, ugyebár. Kösz MM a kedvességet. -
#348266 Sőt, egy kicsit meg is bolondították, mert küldetést is csináltak hozzá... 20 win, és kapod ezt a cuccot, meg még mellé 1 automata tűzoltót. T-34 maraton keretein belül ezt is. Tesztelgetnek. :) -
lammaer #348265 Azért csodálkoznék ha lenne olyan ember akit nem zavara criticalnak nevezett feature ebben a játékban... ugye kritikus az, ha a lánctalp narancssárga lesz és nem sebződik a célpont :) -
lexlutor #348264 magasra teszed a lecet. a wg berencezes ugy 15 eves korosztaly, szoval ujra ne szamits szerintem. -
#348263 Aslain's nekem pl. a találomra kiválasztott Jimbo's contur packot teljesen máshová rakta, amit aztán nem is hagyott felülírni a szokásos gui mappába téve. Eltartott egy ideig, mire rájöttem, hová kell raknom a kedvenc Romkyns ikonpakkomat, hogy lássam is a játékon belül.
res_mods/mods/shared_resources/xvm/res/contouricons... -
Angelus1991ster #348262 "Családomat nem bántod te gelesztás , te!"- hogy egy klasszikus egyfogastól idézzek.
Replay a sok csúnya szó miatt nincs, sok esetben. -
lammaer #348261 Hurrá! Megtaláltam a játékban a második tankot amire kötelező a wet rack... eddig ugye volt a T-44, de mostmár megúntam hogy a bulldogom is állandóan föld körüli pályára áll az első kósza lővéstől... :) -
lammaer #348260 Utolsó mondatban vártál reakciókat. Hát megkaptad.
Azért kiváncsi lennék én is egy replayre, nem mintha nem hinném el szavaid, legyen az a 30 lövéses mondjuk... anyám csecsével sajnos már nincs gusztusom játszni, a családomat már fenyegették, szóval ha nincs replay, akkor kérlek vmi kreatívval gyere.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.01. 22:21:00 -
#348259 Sok embernek meg nincs. Persze a fórum csak sírásra van, arra nem, hogy _esetleg_ egy replay mutatása után tudjunk egymásnak segíteni, hogy mit nem is érdemes lőni.
(Pl. Battel 350-400m-ről bármit, aztán azon csodálkozni, hogy a találat _csak_ crit lett, amikor az embernek örülnie kellene, hogy egyáltalán eltalált valamit) -
#348258 Fucking végre!
Csak a sok sírás ellenébe, 3 nap után végre meglett a "gyújts ki 2 tankot" küldi. Apróság, hogy pont 2 nagyobb szintűt sikerült (IS, KV-3) a Cromwellel, tehát meglett volna a nyüves O.260as küldi is. Vááá... -
#348257 lol -
yossarianHUN #348256 Stílus. -
sempike #348255 Pofád lapos.
Megkérdeztem van e másnak gondja 0-s crit-ekkel. Amint látod van. Téma lezárva. Kedves édesanyád csecsével játsz, ne velem -
#348254 Replay? Anélkül mit vársz? -
davidbog #348253 Ha jól emlékszem valamelyik Jentz-Doyle könyvben 15 cm Stuk 45 L/67 van írva, de csak említés szintjén. Semmi konkrét adat nincs róla. Szép darab lehetett volna. Ilyen kaliberhosszal 950-1000 m/s-os csőtorkolati sebessége lett volna (meg minimum 8 tonnás tömege és majd méteres hátrasiklása), ami egy 45-50 kg-os lövedékkel párosítva elég brutális. A 15 cm-es Stuk lehet az egyik olyan tier 10 TD löveg, aminek nem kell majd buffolni az átütését a többiéhez, mert feltételezhetően ez a való életben is tudta volna a 290-300 mm-t (vízszintestól számított 60°-ra, 100 méterről).
(A ruszkiknak volt 1000 m/s-os 152 mm-esük, 3 kísérleti darab, valószínűleg új tervezésű lövedékkel, 1947-ből. Némi adat van róla, de átütés pont nincs. Minden tekintetben iszonyatos egy löveg. Amúgy egy IS-7 alvázas nehéz páncélvadászba szánták később az Object 262 nevet kapta. Örülhetünk hogy a WoT-os Object 263 csak egy irreálisra agyon buffolt 130 mm S-70A-t kapott, mert lehett volna fokozni.)
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.01. 21:18:37 -
lexlutor #348252 okosan ki van talalva ez a free legenysegxp valtas.. csak legalabb egy skilles legenyseget lehet huzni. 70rol 100 ra nem... ehhhe -
#348251 Orosz honlap, google fordítva. -
Tarathiel2 #348250 Most hogy a heavy meg arty szakaszozóst csináljuk, bezzeg fossa a Malinovkát... eddig 3 volt 2 óra alatt.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.01. 20:11:05 -
haflac #348249 Én is visszavettem,szerintem a legjobb 7-es tank. -
técs #348248 Nekem a T29 örök tank a garázsban. Lassan az 5k csata is meglesz, de még mindig élvezem. -
técs #348247 Még vagy 2 éve a t6-os vk scouttal kb csak t1o-es csatákat játszottam.Akkor ahhoz képest az lttb még akár a játszható kategória is lehet. -
András77 #348246 Nem tűnt fel, inkább max tier9, de még nem fullos nekem. -
yossarianHUN #348245 Az tény, meg kell szokni. Apropó. Csak én érzem valami brutálisan pontatlannak ezt az STB-1-et? Ugyanez az ágyú a Type 61-en se volt pontos, de még mindig fényévekkel pontosabbnak tűnt. Képtelenség bármit is eltalálni vele, mindenhova lő, csak oda nem, ahová célzok. -
haflac #348244 Én a löwébe beletettem 2000 csatát(ilyen hatékonysággal),de már untam és vettem egy T34-et.
Nagyon lassú célzási idővel rendelkezik sajnos. -
yossarianHUN #348243 Igen. -
yossarianHUN #348242 A T34 is rohadtul tohonya, de annak legalább kemény a feje, és van egy igen veszélyes ágyúja. Nekem nagyon a szívemhez nőtt a közel 1k csata alatt amit lenyomtam vele, és igen jó tanknak tartom, viszont a lehető legjobb példa arra, hogy egy jó tank nem szükségképpen élvezetes is. Egyszerűen olyan lassú, hogy nekem, aki medekhez vagyok szokva többnyire kínlódás vele a játék. Jó gép, pénzt is hozza, hulldownban T10-ekkel szemben is bármikor felveszi a kesztyűt, de hosszú távon egyszerűen unalmas, sőt, fárasztó vele menni. Ez persze előbb-utóbb nyilván többé-kevésbé minden olyan tankra igaz, amivel az ember farmolás vagy legénységhúzás céljából sok száz csatát lenyom, de a lassúság még tovább rontja a helyzetet. -
Malarki #348241 Jól gondolom hogy autoloader nélkül? -
yossarianHUN #348240 Igen, hülyeséget mondtam, 150mm L/64 (67?) lesz rajta. -
haflac #348239 A Löwe egy nagy vicc,nincs olyan pontja amit nem lehet átlőni.A tornya is simán lőhető szemből,nem is kell a kupakot célozni.És még egy csiga is gyorsabb nála. -
yossarianHUN #348238 Na RU szerveren bejött a következő fícsör:
1 dollárért vehetsz egy kombót, amiben van egy nap prém, illetve egy egy óra hosszat tartó 15%-os XP bónusz. Azért el kell ismerni, üzleti érzékük az van a fiúknak. Ezzel nagyot fognak kaszálni a villámgrindelő vérpistik körében, akik "csakazértis" ki akarják húzni még a hétvégén azt a bizonyos új, OP tízest, ezért aztán egy húzásra vesznek 12 (vagy több) órányi ilyet.
Bár a játék kikalapálgatását meg javítását is ilyen kreativitással meg éleslátással végeznék.