A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347173 Én Redshire-n csináltam meg
a D6 bokorban. Kilőtték mellőlem a másik spottert és egy darabig onnan passzívkodtam, aztán meg futkostam. Ez a bokor a legjobb egyébként a deríts fel x ellenséget mielőtt téged felspotolnak küldetésekre.
Prokhorovkán ami replay-eket láttam, az mind egy bokorral hátrébb és lent az út mellett spotolt. A híres spotbokrot már mindenki figyeli, sőt vakon kaphatsz ott olyan zárótüzet, hogy csak na. Ha spotolod őket, máris sejtik, hogy ott vagy, nem egy jó hely most már, szerintem.
Malinovkán meg a szokásos spotter bokor vagy, ami nekem jobban tetszik, elfutsz egyszer a mezőn az elején a házakkal párhuzamosan, utána meg oldalt a hegynél vagy a vízpart meredekebb részén is jól lehet spotolni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 09:16:56