World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem gyakorlatban is, én játszottam mind a 4 tankkal, ellentétben veled 😛
DasIsFuck
Papíron igen, gyakorlatilag nem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jobb a kialakítása?😄 Hatalmas a Type frontja, és még csak nem is jó szögben döntött. A León az UFP jóval kisebb, és szerintem kedvezőbb szögben is van döntve..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jól értem, hogy nem játszottál még a japókkal? Ne akard már elmagyarázni nekem hogy azok folyton pattogtatnak, mikor kihúztam őket egész a Type 61-ig😊
A még magasabb M103-nál ugyanekkora depressionnél rálátok egy alacsonyabb T-62A test tetőpáncélra, ha arctámadni próbál.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

a sta1 a type61, az tök ugyan az, mint a leo-k páncél szempontjából. Egyedül az STB-1nek van jó toronypáncélja
ebben nem lennék olyan biztos, le kéne tesztelni, de azt tudom, hogy például Blackprincet is intéztem el facehugban. Nagyon magas a DB, a T-34-1 pedig nagyon alacsony. Ezt ki kéne próbálni, bár én gyanítom, hogy csak a toronyra lát rá.
DasIsFuck
Na de pont ott a lényeg, hogy könnyebb egy type 61-nek autobounce szögbe eltalálni az ufp-jét mint a león, mivel jobb a kialakítása.
Egyébként a tornya egy leóhoz képest sokkal jobb.
Mondom mind a 8-as mind a 9-es fogott már meg sorozatosan 200+-os lövéseket míg a leopard-ról még normál helyzetekbe nem pattantam.

Chokepointon egy T20 három találat és 1 rammelés, T-34/1 60/60 homlokpáncélja kb. egy Hetzer-ével egyenértékű, DB 8 fokos depression-el könnyedén eléri még arctávban is.

A Type 61 UFP 55 miliméter. A japán medek teste gyakorlatilag csak akkor pattint, ha autobounce szögben lövöd meg. A lövegpajzsuk meg megfog néhány dolgot, de csak kisebb ágyúktól, és azt is ritkán.
DasIsFuck
Nekem leopárd csak akkor pattintott lövést, ha abszolút lehetetlen szögbe találtam el.

áhh a DB még flankelésre is kevés néha azzal a pennel. Amúgy t20 messziről hulldownnal szét szivatja, comet szintén, T-34-1 facehugban 0dmg veszteséggel tudja gyakorlatilag megalázni. Max az oroszokkal tudja felvenni a versenyt az a lol tank.
DasIsFuck
többször előfordult pl, hogy sta1 kidugdosta a tornyát, meglőttem e-50-el vagy épp p2-vel és zsinórba az összes lövésem lepattant.
volt ilyen pattintós dolog a type 61-el is.
De volt, hogy viszonylag éles szögből az ufp is pattintott.(ugye mint mondtam leopárdnál ahhoz vagyok szokva, hogy csak meg kell lőnőm és tuti sebzés, így kezeltem ezeket is és sok esetbe azért meglepő dolgokat tudnak produkálni ahhoz képes, hogy milyen papírok)

stb1 pattint 😄 Amúgy a leo1 lövegpajzsa is megfog dolgokat. Leo1 med E50M is med, csak különböző stílus. Light az más. Az egyetlen, aminek szar a besorolása a játékban az szerintem az SP, mert az tényleg inkább heavy. Illetve BC25-t tudnám elképzelni 10es lightnak camo buffal, egy kis mozgékonyság buffal és egy kis gun nerffel, de akkor lenne sírás igazán 😄
A kínait/T20-at leszámítva a többinek sincs nagyon több penje, utóbbinak is csak golddal. Legalábbis nem olyan nagyságrenddel, hogy erősebb ellenfelek ellen szemből elég legyen. A Dragonball az 1v1 szituban gyakorlatilag legázolja a többit.

DasIsFuck
Talán azoknak, akik még régen ismerkedtek össze vele?😊
Amikor volt 3 nemzet,három 7-es med tank ág.

ja én is így jártam a DBvel, amúgy a kiságyúval használtam végül kis toronnyal, lehet hiba volt, de hát a 135 pen vicc...
Neked a japán medek pattintottak bármit is, bármikor?😄 Na nézze meg az ember, mindjárt visszaveszem valamelyiket megnézni, mikor én játszottam velük a kósza szellő átvitte őket, és megölt két legénységi tagot.
rejtély, én nem tudom kinek mi tetszik benne. Szar mozgékonyság szar ágyú. Bár lehet full goldspammel megéri a DPM miatt. Sztem ócska. Régen is az volt, de amióta bejöttek ilyenek, hogy T-34-1, Comet sztem gyakorlatilag vicc
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.12. 22:20:56
sztem nem, de ez igazából játékkérdés és ízlés kérdése. Közelharcnál bitang az autoloader, sokkal jobban fel lehet venni így a harcot más lightok ellen. Meg így lesz egyedi a tank szerintem. Egyébként nekem fent van rajta a stab és a célzásszűkitő is, így pedig elég stronk 😉
DasIsFuck
A közepes tankon pont az a lényeg, hogy jobb esetbe nincs sok páncél, de még annyi van ami bizonyos esetekbe működik...
Na a leoókon eggyáltalan nem működik, még a legfurább szögekből is minden ponton átviszem, pl a japán papír medeken érdekes módon rengetegszer pattint a torony vagy épp a front is meglepően sokszor tud pattintani 200-as peneket is.
Na ilyen a leókon nem igen fordul elő, azt ha eltalálom akkor be is megy.
Pedig ugye statisztikailag nincs több páncél rajtuk.
Na ezért mondom hogy a leó inkább light tank.

Ja, papiron. De gyakorlatban ez nem nagyon érvényesül.

wot nick: PsychoTrooper

Alap, sztem azzal lesz egyedi. Különben a LTTB jobb sztem, ha simán a normál löveget használod.
Attól független az összes többi hetes medet bucira vertem vele.

Maala
De olyan DPM-je van, hogy az csak na...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nem azért, de ha IP-vel nem játszottál, akkor hogyan tudod mondani, hogy a Leopard 1 (ami az IP-ből jőve 2 szinttel nagyobb) inkább light, mint med?...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Dettó. Mondjuk hetes szinten nekem az A-44 volt a kedvenc medem a T-34-1 mellett, szóval...😄 A VK nekem már az elején elvágta magát ott, hogy nem tudtam eldönteni, melyik ágyúval használjam. A 88-asnak van alfája, de nincs penje, és egy baromi lassan forduló, nehéz toronyba kell beletenni, ami a tank mozgékonyságát is visszaveti. A 75-ösnek van penje (úgy-ahogy), de rohadt pontatlan és megbízhatatlan, tucatszámra lövi a nullásokat, és semmi megállítóereje. Gyűlöltem.
Master91
és JeffDunham #330535-re válasz

pedig baromi jó kis médium (még IndnenPz előtt gyűrtem vele sok sok sok csatát), az a tank típikusan olyan mint pl. a Chi Ri. Ha rá érzel, meg szereted, nagyon fasza dolgokat tudsz csinálni vele

ha nem, akkor gázos. születni kell rá, kész, van 2-3 ilyen tank úgy is a játékba
A type61-nek viszont van egy bazi nagy weakspotj a tornyán, szar a látótávja és a camoja. Ezerszer inkább az M46 Patton.

wot nick: PsychoTrooper

DasIsFuck
Mint írtam a legjobb német ami ténylegesen közepes tanként tud funkcionálni alacsony szinten😊
Leopárd inkább light tank mintsem közepes, de az IP-t még nem játszottam, abban még bízok, hogy talán leválthatja a vk3002db-met a garázsba.
E-50 akármennyire is jó és szeretem, de az nem közepes tank, így én nem számítom annak.
Párduc vonal is ez.
Párduc szerintem borzalmas,Párduc 2-meg elmegy kategória, de mint tornyos td vagy ilyesmi, nem mint közepes tank.

Igazi közepes tankokhoz még nem volt szerencsém a cromwell,comet pároson kívül.
Mind a 2 köröket ver az adott német riválisaira..

JeffDunham
A VKDB a legnagyobb hányadék med ami a játékban létezik. A T20-ban meg kellemesen csalódtam anno.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Hmmm rohadtul elgondolkodtató... lehet vissza sem veszem. Pedig már vagy egy éve tervezem...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nekem a kedvenc hetes medem volt.

Igen, jöhet.

@Jeff: viszont az a DPM, az nagyon finom. 220 pen is elég szinte mindenre. Még nekem, nem pro-nak is sikerül 2100+ átlagdamage-et tartani vele.
Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.12. 21:58:14

Így van. Első generációs T9 med. Vannak a ~220 penes T9 medek (E-50, Patton, Lorraine, T-54, Ob. 430 II), meg a nagy penesek (Centu 7, Type 61, Leo Proto, WZ-120). Utóbbiak általában cserébe némi plusz nyavajában szenvednek. A Type és a Leo papírok és modulsérülősök, a Cent lassú, a WZ-nek nincs depressiönje.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.12. 21:54:19
Nem. Csak egy másodperccel lassabb a másik, cserébe nincs hosszú tárazás, pontosabb, és gyorsabban szűkül.
JeffDunham
Vissza akartam venni a Pattont. De valami kiakasztott. Létezik az hogy a nagy csövének 218-as penje van, amíg a Type61-nek 258??? Ne már. Ez komoly?

Antimat
Érdemes a táras ágyút kifejleszteni a Bulldogra?
Most így hirtelen fejben számolgatva, kisebb a DPM-e is, mint a simának (a pontosságról és a célzásidőről nem is beszélve).

cyka blyat

Még hogy T10-ben sok a paradicsom... <#banplz>

Esélyünk se volt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

popey8
Angolul tudsz?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ja igen a KV-3 kritikán aluli szar szerintem az IS-hez képest, ez kimaradt
Lol VKDB a legjobb közepes tank? Neeeeeeeeeeeeeee. Ez most kicsapta a biztosítékot. Az a szemét szar, a legszarabb tankok egyike a játékban lol. Kész végem van 😄 Nemhogy a legszarabb med amivel valaha játszottam a játékban (megvan az összes 10es med és a medek a kedvenceim a lightok mellett), de talán az egyik legszarabb tank is a játékban. Talán még az a-44 is jobb nála, ami nem kis kunszt. Na az a-44 a másik szar szemét tank a játékban. Ez a 2 gyakorlatilag játszhatatlan.

Viszont azért a tier7 nem rossz szerintem se: T20, T34-1, Comet baromi jó medek, T29, Blackprince, TigerP se rossz, IS, IS-2 is jó szerintem. Heavyknél az egyedüli kritikus szar az amxm4. Ja igen medeknél még a Chi-ri is baromi jó! Lightokról nem is beszélve, mert Bulldog és LTTB nagyon vadállat.

De a tier6 is király sztem A-43, Cromwell epic, akkor ott van még a Nashorn is, ami nagyon durva.

Visszatérve a legjobb német med témára, hát egyértelműen a Leo1 a legjobb német med, utána E50m, de baromi jó a Leoproto is és az indien se rossz, sőt a pantherek is kurva jók. El is feljtettem a panther szívószállal szintén iszonyat jó tier7ben.

Na szóval a VKDB tier6ban talán jó lenne...
A linkben még 1354 is másod osztály....

DasIsFuck
Itt inkább az a baj, hogy nincs egy ilyen funkció alapból beépítve a játékba és tank inspector és mindnféle mod-ból kell "megtanulni" a weakspotokat.

A sok pepecselés miatt nem szántam még rá magam a sokfájlosra, de ha lenne valami gyors megoldás, az engem érdekelne. Köszi, előre is!

DasIsFuck
Sajnos ez van, ha nem high-end configgal tolsz multi gammákat,tízmilliós internettel:S

pl szerintem már önmagában az, hogy folyamatos 50-60fps-el tolod a gammát, már simán jelenthet egy 2-300 wn8+-ot.

Nálam pl ilyen 0.2-0.5mp reakció késése van a játéknak.

DasIsFuck
vkdb még mindig a legjobb német med tank(E-50 nem közepes tank!)
comet iszonyat jó és sokkal többet nincs is értelme hozzá fűzni.
t29 lényegébe azzal a toronnyal+gunnal legjobb heavy.
A tigris még mindig elég jó a tűzgyorsaság miatt..
is-kv3 megintcsak nagyon jó a maguk stílusába.
jp és francia td is elég jó a maga stílusába,a brit sorozatlővő td is nagyon jó szerintem így nézve...stb
és még a prémium cuccokat mint e-25 vagy su-122-ket is ide lehet venni.

Meg úgy általában a legtöbb ott lévő cucc már nem szenved annyira a 400-as felező sebzések miatt mint a legtöbb t6-os vacak.

t7-ben jobb játszani szvsz.

Egyébként a t-43 pl nem értem miért van szidva annyira, mikor max csak az a-44-nek van jobb páncélja ott és kap egy nagyon szuper ágyút.
Az a-44-is nagyon erős szerintem ott.

Szerintem jobb a 7 mnit a 6-os szint.(személy szerint sosem érdekeltek különösebben az op-1s,opcat,op-2,op-100(y)-os vackok úgyhogy csak ezek miatt nem fogom azt mondani a 6-os szintre hogy jó,leginkább ezek maitt nem tartom jó szintnek, t5 pl ezért jobb, mert nincs ilyen szinten telenyomva az ilyenekkel.)
Németek szempontjábvól meg duplán igaz, lényegébe a vk36-on kívül nincs egy 6-os amit megéri megtartani.(VKP-nek nincs sok értelme ebben a formában,VK30(M)(D) dögunalmas klón,nashorn megint csak elég semmilyen stílust képvisel,jpz4 gyenge,prémium 6-osok szerintem értelmetlenek)

De a vk36--hoz sincs sok értelme már nyúlni, amióta újfent tönkretették az eggyetlen normális ágyúját és nerfelték a sebességét.
páncél gyenge,ágyúi nem jók nehéz tankra,mozgékonysága megint elég gyenge.

T-150-hez képest nincs sok értelme.
M6 lényegébe ugyan ezt a stílust képviseli csak mindenbe jobb egy kicsit mint a vk.
churchil 7 jobb ágyút és sokkal jobb páncélt kap.
arl44 jobb ágyú,jobb frontpáncél.
kv-2-höz nincs értelme hasonlítani.
kv-85 sebzésbe még mindig király kategória.

Nekem nem véletlen az, hogy lényegébe 6-os szinten van a legkevesebb tankom(2) a többi csak azért mert épp viszek egy vonalat.
vk36-ot is csak azért tartom meg mert német tank, különben már nem lenne meg.

Elsősorba t8,t9 amit én érdemesnek tartok gyűjtés szempontjából, illetve az 5-ös és 7-es szint kiegészítő tiereknek.

Savaran
Meglett a T54 jó móka alap ágyúval 175 pen zseniális tizesek közt XD kicsit ilyen szadomazo 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Én leopard 1-esre tippelek.
popey8
Van itt olyan, aki az xvmhez a régi egy fájlos configot használja, de át akar térni a több fájlosra (hogy a mostani és jövőbeni újabb funkciókat használni tudja) és nem akarja elveszíteni a saját beállításait, viszont órákat sem akar tölteni az átírással egy szövegszerkesztővel? (szép kis összetett kérdés lett😄)

Csak mert találtam a dologra megoldást és ha vkit esetleg érdekel leírom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha ez megnyugtat, 1328 base xp is még másod osztály 😊 5685 spot, 1841 saját sebzés, 1 kill és felderítő medál. Valahol 1600 felett kezdődik az ász ezen a tankon.