418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #348157 Ázsiaiak jól jártak. 7*80 ezer sebzés és 7*80 kill Tier 6 vagy afelett és ezért kapnak egy 112-est. -
yossarianHUN #348156 Szinte biztos vagyok benne, hogy megkapják. Nem hiszem, hogy ezzel fognak vacakolni, hogy valakinek arany, valakinek kredit. -
Nazarov77 #348155 Csak kérdés az, hogy akik anno megkapták a T34et ingyen azok megkapják e a goldban az árát ha betolják a küldiket, vagy csak creditet kapnak?
Ha az utóbbi akkor értelemszerűen nem fog izgatni. -
#348154 Ezen a fizika teszten nincs :( -
#348153 A teszt szerón nincs gyakorló ? -
yossarianHUN #348152 Ezt hol találtad? FTR-en nem láttam. Mindenesetre jó hír, nem hiszem, hogy meg fogom tudni csinálni, de ha mégis, kapok elég aranyat egy másik T8 prémre. -
#348151 is-5-öt tuti nem tennék, az elvileg majd az is-6-ot fogja váltani mikor kiveszik.
ISU-130 meg egy speciális moderátorknak járó tank lesz.
KV-5 meg mivel preff mm-es így nem hiszem, hogy lesz még valaha is ilyen grind misszió jutalom. -
Angelus1991ster #348150 Ázsiai szerveren 112 szerezhető:
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/weekly-special-lunar-new-year-celebrations/ -
Angelus1991ster #348149 KV-5, IS-5 és ISU-130 ezeket lehetne eventbe tenni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.28. 12:57:15 -
#348148 Ráadásul ha már a garázsban a T34, akkor goldot kapsz. Google fordító a barátod.
"Compensation in the presence of the tank in the hangar at the time the conditions necessary action accrued in the form of game gold, taking into account the present value of the tank T34 in-game store.
Compensation is calculated as in the marathon, and within a month after its completion." -
#348147 Soha az életbe nem lesz német prémtankra maraton, legyen az bármilyen szar.
Panzer 4 shitturm vagy párduc/jt 8.8, de a dickermaxot is ide lehet már venni hála a pályák elkúrásának.
Ezek egytől egyig szarok, bármit veszel ezektől azonos szinten más nemzetnél jobban jársz, mint ezekkel.
T34-es még így is köröket ver a löwére, mégis azt adják oda grindért. -
yossarianHUN #348146 Nem tudni, csak az oroszoknál ez van, úgyhogy valószínűleg jön hozzánk is. -
#348145 Talán nem lenne csak félmaraton pl. egy Panther/M10-ért :) Ilyen T6-T7 körülinek is örülnék - persze ha meg tudnám csinálni úgy, hogy nem kell minden nemzetből bevásárolni... -
Angelus1991ster #348144 Májusban? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pz 5 /M10 vagy Löwe jobban tetszett volna. -
yossarianHUN #348143 - developers half-joke that anti-arty-jihadists there should “all be cleansed by god’s hammer” (banned)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hülyék ezek, mint az állat. Elküldeném nekik (ha meglenne mind) a legutóbbi 100 csatám replayét, hogy lássák honnan, milyen szituációkból lőnek ki a T10 artyk a legkisebb erőfeszítés nélkül. Aki szerint rendben vannak így, annak rövid úton helyezném a fejét a saját végbelébe, de játékot fejleszteni legalábbis életében többet nem engedném. -
Pares #348142 Nálam most verte ki a biztosítékot:
Silentstalker’s foreword: As some of you probably know, I am a big fan of Israel. Vollketten tried to make the article as apolitical as possible – I’d have acted differently, were I him. That however doesn’t mean I won’t ban any anti-semite I will see in the comments. Respect Vollketten’s wishes, keep politics from it.
-
yossarianHUN #348141 Ha minden igaz, nagy valószínűséggel nemsokára lesznek maratoni missziók T34-ért. -
stoppos #348140 Akkor másodszori nekifutásra. Tehát, ha egy év kihagyás után részegen leülsz tankozni, azt az élményt kb így tudom leírni:
win rate is luck és szépjónapot mindenkinek. :) -
DantesHUN #348139 Érdekes lehet az a World of Thanks...bírom az indexet. Csak azt nem értem hogy jön ez ide? ez tankos játék, ez valami udvariassági dolog lehet. Thanks -
Angelus1991ster #348138 Pár? az oroszok 99% komolyan veszi. Isten óvjon meg minket tőlük. -
Malarki #348137 Ilyen pattogó-forgó tankokat utoljára a Battlefield Vietnam-ban láttam. -
Angelus1991ster #348136 Nem lehet tesztelni a fizikát, mert az alsóbbrendű orosz horda egyből vérkomolyan meccsezeik, mintha számítana. Mindenki ptinu loverezik, meg die putinozik, meg 4ever putin.
Ne legyen közös szerver ezekkel. Ostoba horda csak özönlene ránk.
Nekünk így is itt a sok cseh, török és lengyel siemka. -
only tanks #348135 http://index.hu/belfold/2015/02/28/nav_hamis_cipo_baseball_sapka_lefoglalas/
Második kulcscsomó
"...am Style, World of Thanks, Jack Da..." lehet jön az új kínai vetélytárs ^^ -
#348134 -
#348133 Par tajgetosz-pozitiv veresen komolyan veszi ezt az uj fizika-tesztet, bejonnek artival es acsorogva lovoldoznek A ruszkik maradtak retardaltak, ellent lovi, sajat csapattarsakat nyirnak ki. -
Angelus1991ster #348132 Egy átlagos vörös játékos , aki 20 ezer csatánál is ugyanulyan gyatrán játszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#348131 1 nap? Az nem túl elrettentő. -
#348130 Another bug is the strong drop of mobility in some vehicles (T-62A, AMX-50/100 and others), will be also fixed.
Na legalább most már értem miért volt olyan lassú a t62 a teszten -
#348129 A sebezz 3-at nem RNG-n múlik. Helyezkedésen és helyzetfelismerésen. Meg akaraterőn, hogy hajlandó legyél goldammot spamelni artyval. Ebben az esetben ugyanis ki tudod zárni az arty RNG-jét, vagyis a célkörön belüli szórást. És ehhez kell a szerver célkereszt is, ugyanis artynál úgy veszem észre, rendszeresen 1,5x-el nagyobb a szerver oldali szűküléskor, mint amit valójában látnék. Sokat segít.
Ahol 2x ki kell gyújtanod egy tankot, az RNG-n múlik. Hiába lövöd a motort, ha annak van Save Throwja, és nem gyullad ki, még ha a modult lövöd sem.
Engine-re, Fuel tank-re 45% a Saving Throw. Ha Enginet dmg-elsz, akkor még erre rájön a saját 12-20%-os valószínűsége, hogy kigyulladjon. Azaz az összes esélyed ahhoz, kigyújts valamit (1-0,45)*(1-0,20) % legjobb esetben, HA enginet lősz, és megfelelő a modul dmg-et. Második hatványa, ha 2x kell kigyújtanod valamit. És ezt nem tudod befolyásolni. Fuel Tank esetén "csak" (1-0,45), négyzeten, ha 2-t kell kigyújtanod.
Nem azt kell nézni, hogy az MM, ha kegyes hozzád, mit tudsz elérni. Az MM-et lehet befolyásolni, mehetsz szakaszban úgy, hogy mindig 1-2 tierrel nagyobbak közé rakjon, stb. Azt kell nézni, hogy ha már a csatában vagy, mi múlik rajtad, és mi az RNGn. És persze nem minden pálya alkalmas minden tankkal, minden mission megcsinálására. De ezzel nincs is semmi baj.
Azzal sincs semmi baj, hogy az IMek nagy részénél úgy kell változtatnod a játékmódodon, hogy akár a "csapat" hátrányára legyen. Ez random, nem CW/Teambattle.
Tegnap is pár órába és szervercserébe beletelt, hogy összehozzuk egy srácnak az LT-15-jét. Pedig már hetek óta próbálkozott vele.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.28. 08:52:27 -
András77 #348128 Ja, de mire oda jutok, hogy meg kell csináljam, már 9.7 lesz szerintem, de nem bízom a WG-ben. Lehet, hogy valami még sz.rabbat találnak ki. -
#348127 Nekem is az rémlik, de még 9.6 van. -
András77 #348126 Nekem az rémlik, hogy ezt (az ilyen sebezz 3-t) megváltoztatják a 9.7-ben, persze WG módon az is lehet, hogy nem. FTR-n írtak róla.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.28. 08:29:47 -
#348125 Ne is mondd, tegnap meglett volna a "nyírj ki egyet, és sebezz mellé 2-t", csak nem az volt aktív éppen. :D -
#348124 Ezt a mákot. 5 HEAT, 3 találat. Top sebző T8-ban 2251-el és éppen hogy 3. top xp -
#348123 Kalap sz@r ez az egész küldetés. 3-4-nél többet nem tudok lőni egy csatában, mert ezek az agyhalott nyomorultak 4 percnél tovább nem élnek. És persze 2-nél több találatom még véletlen sincs. -
Tarathiel2 #348122 Az ilyen lövések például sokat segítenek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pityu0 #348121 nekem ilyen nem volt vagy 1300 sebzek vagy 3k fölött amióta nerfelték a pontosságot valami hihetetlen mennyire mellé megy a lövés ha teljesen beszűkülök -
#348120 200 dmg-re voltam attól, h megcsináljam
-
Pityu0 #348119 azért is meg 1 hiteltem 2tankot 1600hprol -
#348118 Én is ezt próbálom GW Pancserrel, de ez ilyen 100-ból 1 csatás küldi. Először 75-ös legényekkel próbáltam, de úgy 10.000-ből 1 csatás kb. Aztán muszáj voltam átképezni a GW E100-ból a crewt. Még így se könnyű, de az előbb rájöttem, h golddal kell lövöldözni és akkor ha az mm is úgy akarja meg lehet. A gold 260 penes (igaz HEAT, szal biztos fogok majd bosszankodni az elnyelés miatt), szal üt mindent és így sokkal többet lehet sebezni, mint HE-vel. Saját tierben még könnyebb lesz a dolog, csak figyelni kell, h meg legyen a 2k sebzés. Neked látom spot dmg-el sikerült vagy nem amiatt adta meg?