World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól értem, hogy nem játszottál még a japókkal? Ne akard már elmagyarázni nekem hogy azok folyton pattogtatnak, mikor kihúztam őket egész a Type 61-ig😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként a tornya egy leóhoz képest sokkal jobb.
Mondom mind a 8-as mind a 9-es fogott már meg sorozatosan 200+-os lövéseket míg a leopard-ról még normál helyzetekbe nem pattantam.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
volt ilyen pattintós dolog a type 61-el is.
De volt, hogy viszonylag éles szögből az ufp is pattintott.(ugye mint mondtam leopárdnál ahhoz vagyok szokva, hogy csak meg kell lőnőm és tuti sebzés, így kezeltem ezeket is és sok esetbe azért meglepő dolgokat tudnak produkálni ahhoz képes, hogy milyen papírok)
Amikor volt 3 nemzet,három 7-es med tank ág.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.12. 22:20:56
Na a leoókon eggyáltalan nem működik, még a legfurább szögekből is minden ponton átviszem, pl a japán papír medeken érdekes módon rengetegszer pattint a torony vagy épp a front is meglepően sokszor tud pattintani 200-as peneket is.
Na ilyen a leókon nem igen fordul elő, azt ha eltalálom akkor be is megy.
Pedig ugye statisztikailag nincs több páncél rajtuk.
Na ezért mondom hogy a leó inkább light tank.
wot nick: PsychoTrooper
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
pedig baromi jó kis médium (még IndnenPz előtt gyűrtem vele sok sok sok csatát), az a tank típikusan olyan mint pl. a Chi Ri. Ha rá érzel, meg szereted, nagyon fasza dolgokat tudsz csinálni vele
ha nem, akkor gázos. születni kell rá, kész, van 2-3 ilyen tank úgy is a játékba
wot nick: PsychoTrooper
Leopárd inkább light tank mintsem közepes, de az IP-t még nem játszottam, abban még bízok, hogy talán leválthatja a vk3002db-met a garázsba.
E-50 akármennyire is jó és szeretem, de az nem közepes tank, így én nem számítom annak.
Párduc vonal is ez.
Párduc szerintem borzalmas,Párduc 2-meg elmegy kategória, de mint tornyos td vagy ilyesmi, nem mint közepes tank.
Igazi közepes tankokhoz még nem volt szerencsém a cromwell,comet pároson kívül.
Mind a 2 köröket ver az adott német riválisaira..
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
@Jeff: viszont az a DPM, az nagyon finom. 220 pen is elég szinte mindenre. Még nekem, nem pro-nak is sikerül 2100+ átlagdamage-et tartani vele.
Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.12. 21:58:14
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.12. 21:54:19
Most így hirtelen fejben számolgatva, kisebb a DPM-e is, mint a simának (a pontosságról és a célzásidőről nem is beszélve).
cyka blyat
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Viszont azért a tier7 nem rossz szerintem se: T20, T34-1, Comet baromi jó medek, T29, Blackprince, TigerP se rossz, IS, IS-2 is jó szerintem. Heavyknél az egyedüli kritikus szar az amxm4. Ja igen medeknél még a Chi-ri is baromi jó! Lightokról nem is beszélve, mert Bulldog és LTTB nagyon vadállat.
De a tier6 is király sztem A-43, Cromwell epic, akkor ott van még a Nashorn is, ami nagyon durva.
Visszatérve a legjobb német med témára, hát egyértelműen a Leo1 a legjobb német med, utána E50m, de baromi jó a Leoproto is és az indien se rossz, sőt a pantherek is kurva jók. El is feljtettem a panther szívószállal szintén iszonyat jó tier7ben.
Na szóval a VKDB tier6ban talán jó lenne...
pl szerintem már önmagában az, hogy folyamatos 50-60fps-el tolod a gammát, már simán jelenthet egy 2-300 wn8+-ot.
Nálam pl ilyen 0.2-0.5mp reakció késése van a játéknak.
comet iszonyat jó és sokkal többet nincs is értelme hozzá fűzni.
t29 lényegébe azzal a toronnyal+gunnal legjobb heavy.
A tigris még mindig elég jó a tűzgyorsaság miatt..
is-kv3 megintcsak nagyon jó a maguk stílusába.
jp és francia td is elég jó a maga stílusába,a brit sorozatlővő td is nagyon jó szerintem így nézve...stb
és még a prémium cuccokat mint e-25 vagy su-122-ket is ide lehet venni.
Meg úgy általában a legtöbb ott lévő cucc már nem szenved annyira a 400-as felező sebzések miatt mint a legtöbb t6-os vacak.
t7-ben jobb játszani szvsz.
Egyébként a t-43 pl nem értem miért van szidva annyira, mikor max csak az a-44-nek van jobb páncélja ott és kap egy nagyon szuper ágyút.
Az a-44-is nagyon erős szerintem ott.
Szerintem jobb a 7 mnit a 6-os szint.(személy szerint sosem érdekeltek különösebben az op-1s,opcat,op-2,op-100(y)-os vackok úgyhogy csak ezek miatt nem fogom azt mondani a 6-os szintre hogy jó,leginkább ezek maitt nem tartom jó szintnek, t5 pl ezért jobb, mert nincs ilyen szinten telenyomva az ilyenekkel.)
Németek szempontjábvól meg duplán igaz, lényegébe a vk36-on kívül nincs egy 6-os amit megéri megtartani.(VKP-nek nincs sok értelme ebben a formában,VK30(M)(D) dögunalmas klón,nashorn megint csak elég semmilyen stílust képvisel,jpz4 gyenge,prémium 6-osok szerintem értelmetlenek)
De a vk36--hoz sincs sok értelme már nyúlni, amióta újfent tönkretették az eggyetlen normális ágyúját és nerfelték a sebességét.
páncél gyenge,ágyúi nem jók nehéz tankra,mozgékonysága megint elég gyenge.
T-150-hez képest nincs sok értelme.
M6 lényegébe ugyan ezt a stílust képviseli csak mindenbe jobb egy kicsit mint a vk.
churchil 7 jobb ágyút és sokkal jobb páncélt kap.
arl44 jobb ágyú,jobb frontpáncél.
kv-2-höz nincs értelme hasonlítani.
kv-85 sebzésbe még mindig király kategória.
Nekem nem véletlen az, hogy lényegébe 6-os szinten van a legkevesebb tankom(2) a többi csak azért mert épp viszek egy vonalat.
vk36-ot is csak azért tartom meg mert német tank, különben már nem lenne meg.
Elsősorba t8,t9 amit én érdemesnek tartok gyűjtés szempontjából, illetve az 5-ös és 7-es szint kiegészítő tiereknek.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Csak mert találtam a dologra megoldást és ha vkit esetleg érdekel leírom.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png