banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Nos nem akarok belepofásodni a vitátokba, de pl ott a zoom mod,

Ezt elsősorban streamereknél vettem észre, hogy amíg normál zoom mellett az ilyen kisebb réseknél vagy egy olyan résznél amit távolról teljesen lefed egy fa vagy bokor nem lehet mögé látni és max csak akkor tudsz pontosan célzott lövést leadni, ha éppenséggel pont ismered az adott részt, hogy mi hol van miliméter pontosan, ellenben zoom modokkal szépen fullosan ráközelítve már átlátsz a bokrok és fák lombjai között és egész pontosan kivehető hogy mögötte hol is van a terepakadály ami adott esetben kitakarja a tank felét csak a bokrok és fák miatt ezt te nem látod és csak az ellenség körvonalából saccolhatsz.
    Ez pl hatalmas előny, rengeteg sebzés és döntő lövés múlik ezen.

Hatalmas előny még a sebzés detektor is ami attól független hogy az adott tankot felspotolták vagy sem jelzi, hogy mitől és milyen lőszerrel is lő.
    Ez is olyan hatalmas befolyást gyakorol nagyon sok helyzetben amin kb az életed és sok száz hp adott esetben a meccs múlhat.

Egyébként én sem használtam modokat soha, én speciel teljesen jól megvoltam nélkülük is, de amikor kipróbáltam 1-2-t egy kis ideig és láttam a streamereknél azért rögtön átjött, hogy ezek kb cheat szinten vannak az alaphoz képest ami egy multi játékba igen érdekes koncepció..