banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ladista
    Diegho egy nagyszerű magyar játékos, csak a fórumokról eltűnt egy ideje. Ph-n látom még posztolni a wot offtopikban.
    Amikor megjelentek ezek a modok, kipróbáltam én is, de a második keresgélés után (akkoriban még nem tolták az arcunkba 1000 helyről) meguntam. Nekem annyi plusszt nem adott egyik sem, nem érdekelt, ki lő golddal, a csilliószoros zoom sem tetszett, letojtam, hogy ki mennyit tolt belém és karrierem vége felé a kör végén már ki is írta a játék, mennyit sebeztem, játék közben meg kisebb dolgom is nagyobb volt annál, hogy nézegessem a számlálót (azért elég jól meg tudtam saccolni, mennyi is volt az annyi). Számomra leghasznosabb akkoriban az a térkép mod volt, ami megmutatta az ellenfelek utolsó felbukkanási helyét. Végjátékban sokszor segített. (Hang, skin mod biztosan sokat dob a játékélményen, elhiszem). Aztán mégis meg oltam valahogy, de abban teljesen igazad van, hogy más emberek-más elvárások.
    Kérlek, magyarázd el, hogy melyik modokkal lenne több esélyed egy unikum csapat ellen. Most tekintsünk el attól, hogy itt egyesek az unikumokat statpadder nooboknak titulálják :)