A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #347091 Azért van egy különbség az általad hozott példák és a WoT között. Bár én egyikkel sem játszottam igazán(mi az az FTL? :D).
A WoT egy mmo, nem singlie játék amit csak funból modolnak. Itt ezeknek komoly jelentőségük van. Pl. egy normális minimap, damagepanel vagy célkereszt azért kicsit nagyobb változás minthogy most szürke lovon ülök kék páncélban vagy kék lovon szürke páncélban.
És igen, az az ő balfaszságuk hogy a mai napig nem tudják ezeket a modok kiváltani azzal, hogy egy normális alternatívát kínálnának. Azt a nyamvadt töltésidő számlálót is 3 évig tartott beépíteniük. És akkor még mindig nem tudom hogy pl. mennyit sebeztek belém vagy mennyit dmg osztottam eddig ki a csatában. Pedig ezek nem nagy dolgok. A többi tengernyi modról nem is beszélve.