418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #348077 Ezt én sem értem, én próbálok menni helyekre, de kapom az áldást full golddal.
Egy fontos infó: Ne a korábbi teszt könyvtáratokba rakjátok ezt a progit, hanem egy szűz helyre, mert nekem amúgy nem ment. -
#348076 agyhalott faszok, komolyan amelyiknek RU van a neve mögött az debilebb a legostobább büdös buta vérvörös lownál is -
#348075 valóban jó helyekre el lehetne jutni ha nem itt is a győzelmet tartaná fontosnak a sok debil.... vagy azt élvezik, hogy olyanokat lőnek akik nem lőnek vissza? sok kis csicska éles szerveren valószínüleg jó ha eléri a vörös színt
-
Simulacrum #348074 Na hol vagyok? Lehet majd újratanulni a pályákat. Nagyon jó helyekre el lehet majd menni. Ez mondjuk pozitívum, bár sok fulladás, fejre eséses halál lesz a kezdetekben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.27. 17:07:03 -
#348073 Komolyan az agyam eldobom a sok agyhalotton. jármű fizka teszt és nemhogy golddal lőnek össze-vissza, foglalják a bázist ..... komolyan szánalmas...
-
András77 #348072 Próbáltam megcsinálni az LT-3-t úgy (sebez 5 ellent mozgás közben), hogy autoaim az ellenfélen és kicsit mozgok előre, hátra. Ez a pontosság nerf teljesen betett ennek, egyszerűen 200m-ről már senkit nem bírok a bulldog-al eltalálni menet közben. Korábban is voltak mellé lövések, de ennyire durva, hogy semmi ne találjon, nem.
A siemka csapat kb 4 perc alatt elhullott (a szokásos menetrend, mert kiszabadultak már az általános alsóból meg talán az óvodából is a "játékosok") és berongyoltam az ellenfél közé, a fő küldetést megcsináltam egy laza kitárazással, a mellék küldetést majd később javítom. -
Simulacrum #348071 Kipróbáltam az új fizikát. Ez teljesen egyértelműen med nerf. Brutál lassan indulnak el a közepes tankok. A lightok kb. ugyanúgy mennek, de egy kicsit talán lomhább a fordulásuk. A farolás space-el megy, alapból nem farolnak ki szerencsére. Lesz mit tanulni, gyakorolni majd. Nem örülnék ha bevezetnék.
Arról meg, hogy most már sehol nem lehet beakadni, arról annyit, hogy rögtön a második csatában beakadtam egy helyre. -
rudii #348070 Egy kis laza T9-10 randomozás.:P LEhet csatlakozni. :D
Stream -
#348069 Hétvégi event. Lesz free xp to crew xp... Sztem ez egy új fogás. Ha tetszik a népnek, akkor bejön állandóra, aztán meg fizetős lesz. Persze garázshely, felszerelés meg fogyócikk 50%-os akció most már nem nagyon van (nem is tudom mikor volt utoljára) és van egy olyan érzésem, h nem is nagyon lesz. Pedig nekem most inkább ezek kellenének. -
Simulacrum #348068 Megkaptuk mi is a konvertálható xp-t hétvégére. -
#348067 Jó is az, ha az ember már csak az új ágakra költi a Free-t. :P Bár ezen az új briten most elég lassan haladok, pedig már csak az kéne. -.- De IM jobban leköt, mint a grind. -
#348066 a t62nél vmit elrontottak kanyarodásnál hiába kézifékezek nem fordítja be, mint a t54nél, továbbá a t62 eddig helyben meg tudott fordulni, most meg csak az egyik lánctalp hajt -
#348065 És tuti, hogy az első kettőt te spotoltad a csapattársaknak? TUTITUTI? -
Negritis #348064 2. R-W is megvan és mind2 cromwellel, asszem beleszerettem ebbe a tankba :D
replay -
#348063 Én kipróbáltam, hát érdekes. Ami nem tetszik, hogy pl. a T62 olyan lett szinte mint egy nehéztank. A többi tanknál is van változás, de valahogy ennél a feltűnőbb. A tankok irányítása nem olyan precíz mint most van súlyuk. Érdekes lesz hozzászokni majd. -
#348062 Hali!
Elküldtem -
#348061 Milyen beteg fasz találta ki a T49-re azt a troll ágyút?!?!?! Jól pofánbasznám ha előttem állna az biztos
-
#348060 Ilyen dicséretet sem kaptam még
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bornofakone #348059 Ha lehetne küldeni, miért is ne :D Nem mondom, el tudnám nyomni, pl. 1-2 ágat amennyire csak lehet kihúzni (pl. francia light/med ág, vagy új brit td vonal), amúgy 300k alatt szokott nekem is lenni, csak 1 ideje nem nyomtam el free xp-t, így most néztem meg h már 400k felett vagyok :D
Igazából gyűlik rendesen, nagyon :D Az a jó benne, h csak játszok és gyűlik...semmit nem kell külön csinálnom :D -
Malachit #348058 Adhatnál 1-200k-t nekem :D Egyszer volt valami 300k+, de hirtelen elment modulfejlesztésre pár 9-es tankon. Azóta se volt újra annyim :/ -
bornofakone #348057 Nem lenne rossz, van úgy is 425k free xp-m :D 1-2 legényt tudnék húzni belőle :D -
András77 #348056 Ez azoknak jó, akiknek van bőven aranya, konvertálnak először szabad xp-t és utána meg legénységi xp-t. A hatodik érzék 44e szabad xp-be kerülne, az nagyon sok. Nagyon nehezen gyűlik a szabad xp, konvertálni nem szoktam, valamennyit be lehet áldozni a legénységi xp-re, de túlzásba nem vinném, akkor sem, ha lenne erre lehetőség. Ez tipikusan egy olyan funkció, hogy jó hogy van, de ritkán használnám csak. -
foxbat88fx #348055 eladjam? :D -
Simulacrum #348054 Próbálta már valaki az új fizikát a tesztszerveren? Nekem nem indul el. -
#348053 Azért az első skillhez nem rossz az 5x átváltás.
Tudom, hogy majd a messzi-messzi jövőben lesz majrélámpa alapból, de addig is ezzel a parancsnokok felturbózhatóak. -
András77 #348052 Nem akkora jóság ez a konvertálás, mert hiába ad 5x legénységi xp-t, de minden legényre külön konvertálni kell. A szabad xp nagy kincs, nem használnám ilyen célra, esetleg a hatodik érzék kifejlesztését felgyorsítanám, másra nem nagyon éri meg szerintem. -
#348051 Megvenném, de van benne IS-6! -
técs #348050 Tegnap Conquerorral 14 csatát mentem, ebből 1800Xp jött össze -
#348049 Pedo világ:
-
mordawn #348048 Remek, kliensben a küldetések angol fordításában is van hiba :(
T-55A / LT-7
Játékban nálam ez van:
Spot 3 enemy SPGs and immobilize them or enable your allies to cause damage to them.
Kettőt sebeztek a csapattársak, harmadikat letrackeltem, de megúszta. Nem lett teljesítve a küldetés.
Az ftr-es küldetéslistában pedig ez van:
Additional – Spot 3 enemy SPGs and assist your allies in destroying them.
Lényegi különbség van a kettő leírás között. -
#348047 Én soha nem sírtam még arany miatt... -
Malarki #348046 Nem olyan meglepő ez, így megy ez az üzleti világban. Vagy a saját termékedet tünteted fel jobbnak, vagy a konkurenciát sz*rnak. És tekintve hogy az önreklámozás minden lehetőségét kimerítették már, maradt a WT köpködése. Kíváncsi leszek hogy az AW-nek is nekimennek-e majd. -
#348045 WG-ről beszélünk, nem lepődök meg :D -
yossarianHUN #348044 Hogy kezeli a WG a konkurenciát.
Dióhéjban: egy konkrét "hadműveletet" állítottak össze a WT lejáratására, többek között olyasmikkel, mint a spammolás és szándékos flamekeltés a WT fórumokon, fizetett trollok(!) alkalmazása, buherált videók készítése, amik szintén a WT hibáit lettek volna hivatottak felnagyítani, satöbbi.
És igen, ez egy hivatalos, céges akció volt, persze kerülve a nyilvánosságot. Szép. -
markastor84 #348043 EU-n is lesznek az NA-s eventek?
Convert Free XP to Crew XP
Let's Go Camping Weekend -
foxbat88fx #348042 mert nem játszok már ezzel a szarral....
ha annyira tankozni akarok akkor ott a War Thunder, ott legalább nem matchbox tankokkal kell száguldozni :) -
#348041 miért adod el?:D -
foxbat88fx #348040 hátha valaki aki olvassa a fórumot megtetszik neki:
http://www.jatekok.hu/forum/topic/3443-wot-account-elado/page-14#entry26461 -
Angelus1991ster #348039 Már akinek fontos a kredit:D nekem másodlagos. -
András77 #348038 Félreértetted teljesen. Aranyért nem lehetne venni. Kreditért igen. Mert sokszor (mindig?) release váltásnál, micro patch-nél stb "véletlenül" visszavált aranyra és csapolja az aranytartalékodat az újratöltés.