banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Tegnap volt 2 érdekes csatám. Az egyik T-55-el, az egyik IS-3 mikor kilőtték a városban elkezdett szidni (elég szar játékos volt), hogy ebay acc, stb, ebayen vettem a T-55-t. Pedig közelében nem voltam, nem tudom mi baja volt. Aztán lehoztam a gamet 3800 sebzés azt hiszem. Kérdeztem tőle, hogy akkor milyen e-bay acc?!!! Persze top sebző és XP lettem a csapatban magasan.

Másik Hummelel volt karelia támadás: egész végig nem adta az rng és melléhordott. A végére nagyon szoros maradt, egy tankjuk maradt 2%-on, többször elbasztam. Aztán már az egyik teammate elkezdte szidni a csapatot, hogy mekkora noobok vagyunk, hogy kikapunk, volt még 5 sec. Aztán elengedtem az utolsó lövést, ahogy betöltöttem és akkora ért oda a lövedék, mikor pont lejárt az idő. Mint az akicó filmekben, amikor hatástalanítják a bombát. Nagyon durva volt, de még beadta :D Win :D Clutch Shoot :D
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.18. 12:50:55