World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesuten

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
ki az a serb ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ebből óriási problémáid fognak még adódni <#hehe>

Savaran
Majd játsszál csak holnap is XD

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Csak hogy ne csak rinya legyen a hétvége miatt:
15 csata 100% winrate!
Le****tam Serbet naés? <#mf2>
Yossarian, Popey:
Nálam jelenleg a még át nem dolgozott tankok is jobban néznek ki a már átdolgozottaknál 😄

Itt pl a még SD Type:

Itt meg a már HD Tortoise:

Lehet csak bebeszélem magamnak, de szerintem kimondottan pixeles és csúnya a felülete még a normál modellekhez képest is, nem még ahhoz viszonyítva, amilyen a peccs előtt volt.

Mindezt high texture quality mellett, 1920x1080-as felbontáson.

Maala:
Igen, az 100%-on van.

Maala
3D render resolution ugye 100%-on van a graf. beállításoknál?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Sztem felesleges feltenni. Max azoknak, akik a grafikára élveznek el😄 Meg is mondták, h nincs nagy különbség a játékban lévő HD textúrák és a külön letölthetők között. Max a garázsban lehet észrevenni a különbségeket. Nem tudom nálad miért olyan ratyik a játékban lévő modellek, nálam pl. semmi gond nincs velük.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

DasIsFuck
egy kv-2 még úgy is one shotolná szerencsétlent.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

*Bármilyen
Eszemben sincs, örülök hogy közepes/low beállításokon van átlag 30-35 FPS-em😄 Nekem sem teljesen tiszta ez a cikk. Utólag azt írták, hogy felesleges a HD pack, mert szinte nem is látszik a különbség. Na de viszont ott írja, hogy egyeseknek baromi fosul néznek ki a tankok a pack nélkül (mint ahogy neked is). Most akkor kell, vagy nem kell? És kinek, milyen beállítások mellett romlott az SD-HD (tehát a HD pack nélküli HD) tankok minősége? Öreg vagyok én már ehhez😊
popey8
Light tankkal ma játszhatatlan. Ezeknek az istenbarma retardoknak tényleg hiába próbál spotolni az ember. El se találják az ellent, de még sokszor rá se lőnek.

Asszem ezt a hétvégét az utóbbi napok sikerélményeivel kell vhogy "kihúzni"😊

Az első egy szerintem elég izgalmas BatChat kör, ugyan semmi medál eső, de több mint 6k sebzés összejött. A 2. meg egy MT-25 tank ász. Itt sem kaptam medált, de azért nem volt rossz. Igaz elment 5 gold, de T9-esek között asszem megbocsátható😊

Bat replay
MT-25 replay

http://kepkezelo.com/images/4nok63co5h11ekjw8jyp.png

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igen, ezt olvastam... és jól össze is zavart 😄
Te személy szerint például feltetted a külön "HD pakkot"?

Ahhoz pont elég lesz, hogy benyelje a derpek HEAT-jeit.
link

Én még mindig nem értem teljesen.
DasIsFuck
Attól az 5mm-től nem kell sokat várni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Megkérdezem ismét, hátha azóta valaki...

Röviden: a HD textúrákat csak annak érdemes letölteni, aki eddig maximumra állított textúrákkal játszott, vagy azoknak is szebb lesz tőle a játék, akik eddig csak közepes vagy high beállításokat használtak?
Illetve az utóbbi csoport esetén kb mennyire futhat rosszabbul tőle a játék?

Savaran
én t44-el voltam és a kínai 6os type lófasz velem szembe ő mindenüt beütött én meg folyamatosan kritikulhiteltem, jó persze utána már az idegesség is közrejátszott nem akartam megszégyenülni hogy kinyír, és hogy nyírtam ki végülis? elütöttem eszem megáll

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Azért az már tényleg elmészapicsába kategória mikor KV1 el telibe találom az m5 öt oldalát 100 méterről és bemondja a criticalt, az meg szaladgál tovább..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

okosszöszi26
hiába vagyok zöld, ha 4 lövésemből 3-at ez a szemét játék elbasz mindenféle critical hitre, meg földbelövöldözésre

bezzeg a piroskák kapáslövésekkel operálva szétszednek és mindig találnak

|Származási hely: Degec|

Savaran
és az a baj hogy mai nap láttam elhullani javarészt zöldekből álló csapatot javarészt pirosaktól

ennyi agyhalott faszgyökeret megint istenem.. És ezek ilyen képességekkel köztünk járnak...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

- when the new batch of statistics arrive, developers will also decide if there’s too much gold rounds for credits flying around and whether it’s a problem or not - meglepne, ha kiderulne, h tul sok gold ammo lenne szerintuk a jatekba 😄DD

- the “War Thunder” type hangar (where you can inspect armor, modules, crew layout) will come “when it’s done”, according to Storm this feature is not THAT important. It will apparently include only the armor schematics, not the module layout. - csak emlegetnem kellett. persze, majd egyszer. es persze modulok nelkul...

- Storms state that 44 maps in the game is too much, it’s very hard to work with such number - no komment.

- premium tier 8 medium Soviet tank will come in 2015, the T-54 Model 1945 - igen, szerintem is hianyzik megegy t54 klon a jatekbol. foleg tier8bol. mert biztos nem lesz megint annyi belole, mint a type-bol 😛

- Panzer IV Schmalturm will get the side armor plates to act as spaced armor, when it is reworked to HD - hat erre tenyleg kivancsi leszek, h majd mukodik-e
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.11. 14:47:36
okosszöszi26
front van ma vagy mi?

1400-as WN8-al a pöcsfej ott teszi-veszi magát körülöttem az AMX 50-100-asával miközben én jagdtigerrel próbálok szerencsétlenkedni

jön az attak, lövések után húzódnék vissza, persze, hogy mindig akadályoz, nem veszi észre magát, többször eltalálnak miatta, a végén persze úgy döglik meg, hogy azzal is engem akadályoz és miatta engem is kinyírnak

azé az ilyennek már meglehetne a magához való esze

|Származási hely: Degec|

Köszi a linket.
Igen, kb ennyi, mint amit Bingisz belinkelt. Elhanyagolható a különbség a GLD javára az e-50 esetében is, ez cca 0,5 másodperc, de az olyan light-medeknél amiknél nem ugrik szét lövés utána a célzókör annyira és szeretnek/kénytelenke menet közben harcolni egyértelműen a VL lehet a jobb választás. Egyébként az volt a fura az egészben, hogy a VS használata aim time büntetést von maga után, de mint írtam, elhanyagolható a különbség.
Mardel
Én is kilptem mert az idótáktól kész vagyok.

Elindulnak egy irányba másik oldalra senki, csodálkoznak ha átgázolnak rajtunk.

Most meg úgy nyerek hoyg artyt tripláznám egy idióta sfl IVc beáll oda wideparkon ahova artyk szoktak, tőle nemtudok lőni, alrébb mennék elre meg szemből egylövésez egy kv-85 mert oda senki nem ment felfedezni.

Még ha ynerünk is tiszta idótaságot csinálnak és 0-ás körben nyerek.

Barmok ezek..

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Megyek inkább egy kis pincés-főzős buliba... :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Master91
menj át Eu1-re
Miért nem vigasztal,hogy én jól játszok????

A csapat maradék 14 játékosa csak egy kicsit járult volna hozzá...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ez az internal "tankinspector" baromira tetszik a masik csapattol - 0:46tol jon

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dw02QWAz-eQ
Jó, két csatát bírtam, ez egyszerűen fájdalmas.
hetvegen deltol keso delutanig nem erdemes jatszani. a kajakomazo paradicsomok hatvanyozottan fogyatekosok ilyenkor.

Hmmm, ez a hamisítatlan hétvége-szag. A csapat fele afk, vagy csak beül a zászló melletti első bokorba, a heavyk megindulnak arra amerre a medeknek kéne, a medek amerre a heavyknek kéne... Aztán hirtelen mindenki megdöglik.
Mert a T49 TD-nek nem T49 a történelmileg hiteles jelölése, hanem T67.
Nem is értem a ....gamingot miért nevezte át. a T8-as szarnak egy T49 Light nevet kellett volna adni. csak "troll" szakaszkor találkoznak

angelus1991ster.blogspot.hu

Kösz a tanácsokat, a pershingel meg ezzel is megszoktam már hogy van mikor sunnyogni kell +a depressiont kihasználni középtávon. Az ágyú meg megy majd rá alapból, 10esek ellen 220mm elég karcsú.
Le lett ez már vezetve nem egyszer. Ezt érdemes elolvasni: link
A régi T49 amcsi T5 TD.
A játékstílusa hasonló a kilenceséhez, nagy meglepetés nem fog érni. Ha megengedheted magadnak, mindenképp tedd rá free xp-ből a top ágyút, a patton mordálya már azért kevés lesz folyamatos T10-ben. Felszerelésből amit mindenképp tudok ajánlani rá, az valamelyik optika. Ha inkább támogatóként használnád csigaszem, ha agresszívebben akkor coated optics. Nekem ezutóbbi van rajta, így még menet közben is 460 körüli látótávom van, ami azért nagyon nem hátrány. Gondolom ezt már a Pershing és a Patton után tudod, de mindig használd ki a depressiont, a torony az egyetlen olyan pontja a tanknak ami nagy néha pattint valamit, ha nincs ideje célozni az ellenfélnek. Egyébként nagy általánosságban elég sunyi módon kell vele játszani, mivel jó marha nagy jószág, álcája sincs sok, ergo jó zsíros célpont. A végsebessége elég visszafogott (45), de hamar eléri, és tartani is tudja még emelkedőn is. Egyébként agilis, jól fordul, de csak egy árnyalattal jobban az elődjénél, nem akkora a fejlődés, mint papíron (38 vs 50 fok/mp).
Nesuten
Páncélvadász

Mi a tosz az T67?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Valami tanácsot tudsz adni a 10eshez? Vagy esetleg milyen skilleket ajánlasz rá?
Szerettem azt a tankot. A tízes is jó, csak azzal méginkább folyamatosan baromira észnél kell lenni, úgyhogy kikapcsolódásként azért nem azzal szoktam játszani.
Köszi, pedig ritka szarul megy vele általánosságba, csak néha bejönnek az ilyen körök is
Szép, grat! 😊

Miért van az hogy sokszor a 15-ből csak 2-3-an játszunk? a többit egy napra kitiltanám.

angelus1991ster.blogspot.hu

Egy hete már ki van fejlesztve a 10es Patton, de gondoltam addig nem adom el a 9est míg meg nem lesz vele az ász. Meg is érte megtartani<#nevetes1>
Maala
Ja, nagyon esélyes, hogy ha benyomsz pár screenshotot, akkor azon van értelme még konteózni.

"Biztos megphotoshoppolta a képeket, stb." Mindezeket pedig max olyanok szájából hallanád, akik amúgy is konteósok, tehát amúgy sem ad senki a szavukra. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hatból semmi...pedig én mindent megteszek....ez szomorú!