World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
15 csata 100% winrate!
Le****tam Serbet naés? <#mf2>#mf2>
Nálam jelenleg a még át nem dolgozott tankok is jobban néznek ki a már átdolgozottaknál 😄
Itt pl a még SD Type:
Itt meg a már HD Tortoise:
Lehet csak bebeszélem magamnak, de szerintem kimondottan pixeles és csúnya a felülete még a normál modellekhez képest is, nem még ahhoz viszonyítva, amilyen a peccs előtt volt.
Mindezt high texture quality mellett, 1920x1080-as felbontáson.
Maala:
Igen, az 100%-on van.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Asszem ezt a hétvégét az utóbbi napok sikerélményeivel kell vhogy "kihúzni"😊
Az első egy szerintem elég izgalmas BatChat kör, ugyan semmi medál eső, de több mint 6k sebzés összejött. A 2. meg egy MT-25 tank ász. Itt sem kaptam medált, de azért nem volt rossz. Igaz elment 5 gold, de T9-esek között asszem megbocsátható😊
Bat replay
MT-25 replay
http://kepkezelo.com/images/4nok63co5h11ekjw8jyp.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Te személy szerint például feltetted a külön "HD pakkot"?
Röviden: a HD textúrákat csak annak érdemes letölteni, aki eddig maximumra állított textúrákkal játszott, vagy azoknak is szebb lesz tőle a játék, akik eddig csak közepes vagy high beállításokat használtak?
Illetve az utóbbi csoport esetén kb mennyire futhat rosszabbul tőle a játék?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
bezzeg a piroskák kapáslövésekkel operálva szétszednek és mindig találnak
|Származási hely: Degec|
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- the “War Thunder” type hangar (where you can inspect armor, modules, crew layout) will come “when it’s done”, according to Storm this feature is not THAT important. It will apparently include only the armor schematics, not the module layout. - csak emlegetnem kellett. persze, majd egyszer. es persze modulok nelkul...
- Storms state that 44 maps in the game is too much, it’s very hard to work with such number - no komment.
- premium tier 8 medium Soviet tank will come in 2015, the T-54 Model 1945 - igen, szerintem is hianyzik megegy t54 klon a jatekbol. foleg tier8bol. mert biztos nem lesz megint annyi belole, mint a type-bol 😛
- Panzer IV Schmalturm will get the side armor plates to act as spaced armor, when it is reworked to HD - hat erre tenyleg kivancsi leszek, h majd mukodik-e
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.11. 14:47:36
1400-as WN8-al a pöcsfej ott teszi-veszi magát körülöttem az AMX 50-100-asával miközben én jagdtigerrel próbálok szerencsétlenkedni
jön az attak, lövések után húzódnék vissza, persze, hogy mindig akadályoz, nem veszi észre magát, többször eltalálnak miatta, a végén persze úgy döglik meg, hogy azzal is engem akadályoz és miatta engem is kinyírnak
azé az ilyennek már meglehetne a magához való esze
|Származási hely: Degec|
Elindulnak egy irányba másik oldalra senki, csodálkoznak ha átgázolnak rajtunk.
Most meg úgy nyerek hoyg artyt tripláznám egy idióta sfl IVc beáll oda wideparkon ahova artyk szoktak, tőle nemtudok lőni, alrébb mennék elre meg szemből egylövésez egy kv-85 mert oda senki nem ment felfedezni.
Még ha ynerünk is tiszta idótaságot csinálnak és 0-ás körben nyerek.
Barmok ezek..
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dw02QWAz-eQ
Hmmm, ez a hamisítatlan hétvége-szag. A csapat fele afk, vagy csak beül a zászló melletti első bokorba, a heavyk megindulnak arra amerre a medeknek kéne, a medek amerre a heavyknek kéne... Aztán hirtelen mindenki megdöglik.
angelus1991ster.blogspot.hu
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
angelus1991ster.blogspot.hu

"Biztos megphotoshoppolta a képeket, stb." Mindezeket pedig max olyanok szájából hallanád, akik amúgy is konteósok, tehát amúgy sem ad senki a szavukra. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU