banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha nem ugatsz nekik a chat-ben, akkor valószínűleg nem szeded össze a "szükséges" feljelentés mennyiséget. Ha kitolod a gyökeret, akkor kapsz 1 feljelentést, de nem számolja TK-nak, azért is egy aljas módszer, de célravezető.

Az biztos, hogy a chat-beli ugatásra nagyon érzékenyen reagálnak, azzal össze lehet kalapozni hamar a mennyiséget, de továbbra sem tartom jogosnak azt a részét, hogy miért nem chat-ban-t kap az ember ilyenkor.

Engem az megnyugtat, ha elküldöm a k.rva anyjába a sok idiótát és a chat ban nem is érdekelt soha, de most zsinórban két játék ban-t kaptam ezért, ami azért elég durva.

Meg ahogy mondtam, most már nem kell semmi különöset tenned, elég ha nem tetszik a játék stílusod a siemkának, máris riportol, szóval lesz itt még probléma bőven.