banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Majd lesz hamarosan, ne aggódj, bár ha hasonló siemka stílusban játszol, akkor megúszhatod a riportolást. 20e csata, 10e győzelem az 50% WR, nem mondanám jónak, de ne vedd magadra, nem azért mondtam.

Nem nagyképűségből, nekem jobb és nagyon érzem, ha nem rohanok a barmokkal előre, azonnal ellenem fordul az agresszió, mert valaki más a hibás azért, mert őket kilőtték. Ahogy írtam a chat-et is aktívan használom, de -és ez nagyon fontos- korábban maximum chat-ban-t kaptam, 2 olyan játék ban volt, ahol mindkétszer kicsit sokat irtottam a csapatot, mert már untam a folyamatos 0-3:15 eredményeket és a rengeteg lökdösődö stb idiótát, máskülönben chat-banokat szoktam kapni, abból volt sok.

A chat-ban-t most is jogosnak gondolnám néha, nem is érdekelne, de most már játék ban-t kapok a chat-ben való ugatásért is, na ez az ami nagyon nincs rendben szerintem, de értem az okát, a sok idióta nem tud kategóriát sem kiválasztani. Szóval a megoldás a chat kikapcsolás lesz.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.18. 12:31:12