418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Hadd használja. Idegesítene engem is ha ELC-ről pattana a lövedékem.
  • Simulacrum
    Kérdés: Ha a szakasz tagjainak ugyanazok a játékmódok vannak beállítva akkor csak azok jöhetnek? Vagy szakasz esetén minden játékmód játszik?
  • yossarianHUN
    És miért is van gold töltve a JP E-100-ba? 300 pen kevéske?:P
  • joe662
    Most volt éppen ma du,konkrétan átment a Bc-n a lövedék

+2 elégedett ügyfél,ugyanebben a csatában
    Majd a 21+töltésidével nekiállok variálni a löszerek között mert őméltóságának csak 96 hp-ja van
  • darkwraith
    Akkor a 34 millió kredittel és az 500.000 szabad tapasztalattal én is jó vagyok :d
  • Simulacrum
    Nehéz szavakat találni az alábbi csatára. Elég a replay első 1-2 percét megnézni. Ez egy full nyert csata volt, hihetetlen hogy így is tudtam ennyit spotolni. Normális csapattal ez 10 ezer fölötti spot is lehetett volna. Vicc.

Wz-132 replay

• foxbat88fx
    felőlem el is törölhetik a credit hozamot XDDD
  • kHares
    Pont ma lőttem a Foch-al közvetlen közelről keresztül egy isu-n. Van server oldali célkereszt és legalább 5 secig céloztam úgy 30 méterről mert épp töltöttem, teljes lefedte a felületét mégis eltűnt a lövés. Pár napja meg haladok egyenletes felületen majd hirtelen 270 fokban megpördülök. Eddig csak funny videókban láttam ilyet. Nem mindig a user a hibás
  • R3nton
    20 millió + creditem van
  • técs
    Csak nekem tűnik úgy, hogy megint lejjebb csavarták a srácok a kredit hozamot?
  • András77
    A szerver oldali célkereszt nem segít, közelharcban főleg nem. Olyankor alig mutat eltérést, közben meg lövöm a mögé 10m lövéseket. Más probléma lesz itt, nem a lag. Lehet, ha például testtel fordul az ember vagy speciális helyzetekben egyszerűen meghülyül a szerver, de előfordul, szerver oldali célkereszttel együtt is, ami ilyen kis lag és ilyen minimális távolságra az ellenféltől gyakorlatilag mindig ugyanazt mutatja, mint a játék (ezért is nem használom, mert pont itt lenne értelme és pont itt használhatatlan, nagyobb távolságokra nekem nincs problémám a lövésekkel).

Autoaim mellett soha nem hibázok, úgy értem, hogy oda lő, ahova a cső mutat (kivétel a tényleg brutális lag helyzetek, de mint említettem most stabilan 30 alatt van nekem, semmiféle lag problémám nincs, se állandóan pislákoló piros szemafor) szóval erre lehet gombot varrni.
  • Maala
    Lehet írni féloldalas, vagy oldalas sirámokat. Vagy fel lehet rakni egy szerver oldali célkeresztet, és tudni fogod, hogy mikor kell lőnöd. Mozgás közben is ugyanúgy látod, hogy hová mutat a valódi aimod.

Szar? Lehet. Van amúgyis X mod, ami nélkül úgysem tudsz játszani? Van. Eggyel több, vagy kevesebb, nem mindegy? De.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 20:03:08
  • András77
    Mondom még egyszer akkor, 28ping és végig zöld szemafor mellett. A szerver oldali célkereszt is csak a lagből próbál számolni (mielőtt bárki azt hinné, hogy a szervertől jön bármi plusz info), próbáltam, nem egyszer, de az se ér sokat, közelharcban ugyanúgy durrogtatok vele mellé, ez más lesz, nem a "klasszikus" nagy lag miatti mellé lövés. Lehet, hogy szimplán elb.szták a kliens-szerver szinkronizálást, de lesz.rják, mert rá lehet kenni a lag-re.

Nem tudok fél mp-el később sem lőni mert mozog az ellenfél és ő is lőni fog engem, ha a csövem az ellenfél 1/3-nál van és nincs komoly lag, akkor már miért ne lőhetnék? Ja igen, még számoljam bele, hogy a wg kicsit megcsalja a szerver oldalt és célozzak a tank elejére (ha rá bírok fordulni egyáltalán) és akkor esetleg a végébe betalálok.

Sz.r ez a része, úgy ahogy van. A közelharcokban én ezért kapcsolom be hacsak tehetem az autoaim-et és inkább használok aranyat, mert azzal eltalálom az ellenfelet. Ha én viszem a célkeresztet az egérrel, akkor meg rengeteg, túl sok ilyen jellegű mellé lövés van, de mivel azok gyors tankokon, gyors toronyforgással, hát rá lehet mondani, hogy a lag miatt, de egy borsig? Annak úgy fordul a tornya, mint a reumás csiga, még testtel együtt is éppen be lehet fogni az ellenfél végét, aztán kiderül, hogy bocs, hülye vagyok, mert az ellenfél mögé lövök 10m-el.
  • Maala
    Egyszerűbb leírni, hogy hülyeség, mint felrakni egyet, és nézni, hogy valójában hová lősz... Esetleg még ha fél-1mpvel később is kell lőnöd.
  • Antimat
    Nem gondolom, hogy a WG képes lesz ezt az új fizikát bevezetni, a havokba is beletört a balalajka.
  • András77
    Így is tömegével fulladnak meg, akadnak fel, lökdösődnek, nem tudnak beállni stb a siemkák. Ebből katasztrófa lesz a játékmenetet illetően, de szerintem a sok egységsugarú élvezni fogja a tankok pörgetését, majd ezzel szórakoznak, amíg meg nem unják.
  • Simulacrum
    Igazából, ahogy magyar kommentáros videóban is elhangzik a jobb játékosok még jobbak lesznek, a gyengébbek még gyengébbek ezáltal. Igaz, így még több szerencsefaktort tudnak vinni a játékba és így egy gyenge játékos még hajmeresztőbb lepattintásokat tud majd csinálni egy pörgéssel, satufékkel, stb.
  • András77
    A PZIV-nek is van troll ágyúja. Az angol tier3-ra !!!! is fel lehet tenni troll ágyút, na az egy érdekes mutatvány lesz utána. Rámentem egy ilyenre a T67-el és egy lövéssel kiszedett, mondom, ez mi a p.csa volt???

Az FTR rítt tegnap a warpack miatt, de pont ma gondoltam arra, hogy amit összecsal a wg maga a szervereken, az simán nagyobb hatású, mint bármilyen warpack.

28 ping mellett, kb az ellenfél hátsó részénél 1/3-nál volt a csövem és kb 10m-el mögé lőttem. Nem pislogott gyakran a piros szemafor, semmi rendkívüli. A borsignak fordítottam a tornyát, ami ráadásul lassan is forog, szóval még egy ellenérv, de mégis az úgynevezett szerver oldali lag miatt (már ha elhiszem ezt a parasztvakító magyarázatot, amivel mindig indokolja az ilyen helyzeteket a wg) 10m-el elhibázom a célpontot úgy, hogy ott vagyok közvetlenül mellette.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.26. 18:36:16
  • Plata
    Srácok van még kis tierben olyan troll tank mint az M4?
    Esetleg az angol sherman?
  • Frankie69
    A játékosok nagy része most sem képes normálisan irányítani a tankokat, ezzel az új fizikával csak rosszabb lesz a helyzet. Fel lehet készülni eszméletlen mértékű lökdösődésre és csapattárs sebzésre.
  • Simulacrum
    2-3 öngyilkosságot csatánként szerintem lehet kalkulálni, ha ezt bevezetik. A lightok sorban fognak halni. Újra kell tanulni a térképeket is. Nekem egyáltalán nem tetszik.
  • Maala
    Szarka a jó édes balkislábujjad körmének a hegye!
  • yossarianHUN
    Távol álljon tőlem. Viszont van egy olyan érzésem, hogy Maala csak szarkaztizált:)
  • R3nton
    Hát azok lassúk, és meg sincsenek, de FCM-el elég jól lehet rammolni, és abban a motor is bika. 55 tonna kb és jól gyorsul, az 50-100 nem annyira.
  • dante3
    Új fizika, magyar komment
  • joe662
    Eltèritette fönők ùr?:-)
  • yossarianHUN
    Hihi.
  • Maala
    Szerintem IS-3al, 110-el esélyesebb, mint 50-100-al.
  • joe662
    Ès hova??:-)
    Mert nem jött semmi:-(
  • R3nton
    Próbáltam ma ráugrani a T-54-re, de nem jött össze, maradt még 1 kis HP-ja :D Ez teszi tönkre a gameplayt :D

A medestől féltem nagyon, hogy vissza kell majd vennem az E-50-t, de sikerült megtorpedóznom egy nagyon low HP-s T28-at :D
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.26. 17:40:39
  • Toweliee
    Remek, köszönöm.
  • Maala
    Hát menj T9-essel szakaszban, ahogy én tettem tegnap. :D

Aztán tudod, az öngyilkos kommandó mindig rendelkezésre áll, ha missionhöz kell. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 17:28:09
  • R3nton
    mondjuk lehet azért van, mert nyomkodták a kéziféket
  • yossarianHUN
    Nézegetve ezeket a videókat egyre jobban tetszik ez az új fizika, de azért lesz nem kevés hátulütője, az tuti. Például lighttal nagy neheten megflankelsz valami nagy heavyt, erre az egy rendőrfordulóval 3 másodperc alatt rádfordul. Hmm hmm, meglássuk.
  • R3nton
    meglett, tegnap beindultam 4-5 TD-s küldit megcsináltam. Most azt kéne, hogy heavyvel 1 szinttel nagyobb tankot lerammoljak. 50-100al próbálom, de idáig nem jött össze. Van még FCM is, ami jobb lenne ugyan, viszont az MM-je miatt szinte mindig 8-asokkal van.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.26. 17:26:53
  • yossarianHUN
    Nekem már hónapok óta nem jelzi ki, mindegy hogy Chrome, vagy Mozilla. Volt, hogy egy hétig kijelezte, aztán megint nem. Rejtélyes.
  • mordawn
    Chrome se jelzi.
  • madmanic
    ma sem kell játszani, ha jól érzem...

• Toweliee
    Mozillát használok, eddig kijelezte ha új hsz érkezett a fórumra, most nem. Nektek van ilyen problémátok?
  • Maala
    Joe662!
    Küldtem privit.

Megy a gőzös, megy a gőzös...

Tényleg, R3nton, meglett tegnap a küldid?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 17:19:15