banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ebből nagyok komoly problémák lesznek nagyon hamarosan, ezt gondolom. Nekem is besűrűsödött a ban, kb 1 hónap időtartam alatt kaptam 3-t, de szerencsére jól elosztva (gondolom, ahogy összegyűlt a feljelentés), ezért mindig csak 1 napot. Az első esetben jogosnak éreztem, elég sokat tk-ztam, voltam kék is stb, jól van, 1 nap pihi. Az utolsó kettő viszont egyértelműen ilyen bosszú és egyéb agyhalott feljelentgetés miatt volt. Pl nem segítek neki, mert ő előre rohan és körbeveszi egy csomó ellenség és nekem kötelességem lenne őt kimenteni onnan (hogyan?), vagy túlélem a csapatot, akkor biztos kemper vagyok (igaz top sebző, stb és majdnem megmentem a csatát, de az mindegy, riportolnak), véletlenül belelövök mert elém ugrik, de a legszebb az a része, hogy ugatok a csapatnak a chat-ben, ha nagyon hülyék voltak. Ilyenkor miért a sportszerütlen játékot választják ki, amikor van neki külön kategóriája (amire csak chat-ban-t kapna az ember). Ja de a legszebb, amikor hack (=csíterezés szép magyar szóval) miatt akar riportolni, mert úgy lövöm ki, hogy ő nincs spotolva, de előtte volt és tudom, hogy hol van, az mindegy, őt csak csalással lehet kilőni és riportolnia kell.

Régebben volt chat-ban, ha sokat ugattam a csapatnak a chat-ben, de akkor még a siemka idióták nem tudták, hogyan kell riportolni. Most már a sok agyhalott eljutott idáig a fejlődésben, de sajnos még egy lépés hiányzik, nem tudják a kategóriát kiválasztani, ezért a sportszerűtlen játék, bot meg hasonló kategóriákat választ ki, ergó játék ban lesz a vége, akkor is ha chat-ben ugat valaki nekik.

A legszebb, hogy egy szakasz most riportolt egy td-t, mert szerintük nem segített nekik, ennyi. Nem úgy játszol, hogy tetsszen a siemka idiótának, akkor riportol. Hova fog ez a dolog vezetni?

Erősen fontolgatom, hogy kikapcsolom a chat-et teljesen, mert nem tudom megállni, hogy beugassak nekik és legalább a chat ugatásokért ne jelentsenek fel. Az utolsó esetben buktam fél nap prémet és nem örültem neki, mert ott egyértelműen chat ugatás miatt zártak ki a játékból, hiszen semmiféle tk-t nem csináltam már több, mint 1 hete, de chat-ben ugattam keményen (de ilyenkor nem a chat-ből kéne kizárni? a f.szért vannak a feljelentési kategóriák, ha nem tudják kiválasztani?).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.18. 12:13:06