A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #346996 Volt arty is
egyébként lőtt is a nyomorék, de ezért jó, hogy artyzom kicsit az IM miatt, mert töltés közbeni táncikálással megúsztam leszedett lánctalppal, van elég hely mozogni ott. Azt csinálom, hogy leállok néha pillanatokra és utána hátra húzom a tankot. Azért hátra, mert ennek elől van a tornya, artyk meg általában középre céloznak. Nagyon jó eséllyel elengedi a lövést abban a pillanatban, ahogy lát megállni és ha hátra húzom a tankot, akkor jó eséllyel lánctalp lesz csak, de ha mégis betalál, akkor az elejét tudja elkapni vagy a tornyot, inkább, mint a hátulját.
Csak lövés előtt 2-3 másodperccel állok le a pontos célzás miatt, most a nerf után nagyon kell a célzás, hiába mondja a f.sz wg, hogy meg sem látszik a nerf, én érzem nagyon, igaz nekem sok lövésem volt mozgás közben. Korábban nem kellett leállnom célozni egy ilyen pontos ágyúval, most már kell, különben mellé fog menni. Ezt nem tudom jónak nevezni, ez csak a vérpista idiótáknak kedvező változás, mert ők eddig sem mozogtak a tankkal a lövések közben. Gondolom ment a sok rinyálás, hogy menet közben eltalálták őket, ők meg nem tudják meglőni az ellenfelet (mondjuk ez a része most sem változott, de "legalább" nehezebb az egy helyben álló vérpistát meglőni, ha mozgatom a tankot).
Jobbra nem szeretek menni ebből az irányból, mert ha van egy értelmes jó tornyos ellenfél és felfut a nagy dombra és belövi szinte az egész területet. Amúgy is jobb oldalon nagyon álló háború szokott lenni, néha kikukucskálnak a domb fölött.
Bal oldalon ha letaroljuk őket, akkor meg még odaérek a bázishoz (encounter módban is, ha meg két zászlós van, akkor visszaérek bázist védeni, sőt le se kell mennem a dombról, onnan belőhető majdnem a teljes felvonulási terület).