banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    most, hogy artizok, amitől mindig hánynom kell ahányszor belekezdek, látom, hogy gyk. képtelenség akármit eltalálni ezekkel a szarokkal
    2000 sebzést nem bírok velük összelőni, mert mikor megközelítem a bűvös számot, akkor hirtelen még jobban mellélődöz, mint általában, hogy tényleg csak a legnagyobb véletlenen múljon egy kib.ott találat.
    kb. akkor talál el valakit, ha bemozdul, miközben már ellőttem a szeretetcsomagot, és már nem tud a röppályán módosítani ez a szemét program, mert ha lehetne, szerintem még akkor is módosítana, csak elég feltűnő lenne a görbe track

valami artista mondja már el nekem, hogy hogyan kell ezekkel célozni, azon felül, hogy megvárom, míg beszűkül a célkereszt, mert nekem akkor is direkt mellélődöznek ezek a fosok

nem is értem, hogy engem hogyan találnak el mindig az artik olyan csodaszámba menő lövésekkel, aminek kisebb az esélye, mint egy lottóötösnek