418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#347917 sztem a legrosszabb 10es orosz med, elvileg páncélban jobb a frontja, ami t10ben sztem majdnem mind1, cserébe a gunja pontatlanabb és érezhetően jobban szétesik a célkereszt (csak teszten próbáltam) -
Angelus1991ster #347916 Meddig szopatják még azt a szerencsétlen tankot?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.26. 09:31:44 -
#347915 R3nton ment privi. -
#347914 Obj430-ról tudna nekem vki egy kis infót adni? -
Simulacrum #347913 Köszi szépen az elemzést.
A brit TD ágon a teki miatt indultam el, de egyszerűen nem bírtam eljutni addig, mert kiidegelt az a lassúság, ami ezeknél a tankoknál van. Med játékos vagyok, igazi rambo, én semmilyen tankkal nem vagyok képes akárcsak másodpercekig is egy helyben lenni, ezért megőrültem, hogy ezekkel az angol TD-kkel nem tudtam visszaérni a bázishoz, nem tudtam oldalt váltani, stb. Szóval bármennyire is jó a teknős, amit én is tapasztaltam ellenfélként, egyszerűen nem tudom azt az ágat folytatni. A 8-asig bírtam. Nem nekem valók sajnos. Ebből következik, hogy a T95 szóba se jöhet nálam. A Fochnak a kis alfa a baja tényleg, bár a stílusomnak a rohamtds játék vele fekszik, de közelről már lövik a púpokat, szóval annyira nem győzött meg a grind alatt. A Su-122-54 ki van fejlesztve, de nem vettem meg. Érdekes nekem az a vonal elég jól ment valószínűleg azért mert rohamoztam minddel és szerintem azokkal így kell játszani, nem sunnyogni hátul.
Aludtam egyet a dologra és valószínűleg marad a JT, te is jókat írtál róla, régen én is rettentő jó köröket mentem vele és tegnap este is akadt pár jó köröm arty mentes csatákban vele. Tízesnek megveszem a 268-at, mert a játékstílusomhoz az illik jobban, nem a JP100.
Aztán majd lehet egyszer még visszaveszem a 704-et is. Egyértelműen nekem a JT mellett az volt a kedvenc TD-m. -
#347912 Vajon akciósan visszacserélhető lesz? :) -
WR104 #347911 Egy jo gep minden legalis modnal tobbet er. Mondjuk a "bazisvedo" tipusu jatekosoknak mindegy mennyi az fps. Max. full HD-ban meg tobbet bamulja a viragokat meg a madarakat. A technika sem tud segiteni mindenkinek. -
- Super Pershing armor got apparently nerfed AGAIN based on the first look, but this is unclear yet -
#347909 és most akkor fáradjunk át a moderátorok szobájába flame keltés címszóval ???? -.- -
bornofakone #347908 Nem mindig döglik meg a töltő a kupolát ért lövéstől, de tény ami tény, hajlamosabb rá, az biztos. Én nem figyeltem fel rá hogy annyira kiugró lenne, ha ki is ütik, sztem még úgy is egész jó. 5,86-ról...ha kiütik az egyik töltőt..mennyire?! 8 másodpercre, v 9-re ugrik fel a töltés...nem tudom :D -
#347906 azt olvastam vkitől itt fórumon, h a teki kupolájából meg mindig kilövik az egyik töltőt, ami nagy hátránynak tűnik -
#347905 sztem meg az alfája is szar/átlagos su-122-54nek a TD-k az 560nál kezdődnek nálam t9ben -
bornofakone #347904 Nos, mivel minden t9-s td a garázsomba csücsül (kiv. új brit t9-s td), így van 1 kis rálátásom a dolgokra :D
Szóval, nekem all time fav. az JT marad...csak mivel elbaszták a mapok nagy részét így....nehéz a dolgom. zojjekt még mindig jó szerintem, de amivel most nekem a legjobban adja t9-ben, az a teknőc. Borzasztóan alábecsülik sokan, de a dpm és a hp az eszméletlen jó kombinációt ad ki :D
Az 5,86-s töltésideje egyszerűen......vicc :D Bármelyik t9-s tankkal le állhatok 1v1-be szigorúan addig míg a harc szemtől szemben zajlik, úgy senkinek nincs esélye :D Sőt még t10-s járgányok közül is párat be tudok aprítani szimplán f2f harcban, ahol csak a dpm a lényeg :)
JT-vel nem játszottam 1 ideje (a nagy map nerfelések, td nerfelések stb. elbaszások óta, csak 5 csatát, ahol már nehezen tudtam hozni a 3,3k avg. dmg-t, amit cirka 100-150 csata alatt értem el vele).
Zojjekt maradt szinte a régi, még mindig tudom hozni vele a 3,3k avg dmg-t. Semmi változás, a látótáv ami megcsappant és érzékenyen érint engem, de van aki bino-val használta, annak nem hiszem h túl nagy lenne a változás.
Foch...fos :D Oldala easy overmatch. Távolságot tartva egész jó tud lenni, agilis...de ami a teknőcön még oké alfa, azt itt a fosnál szarnak/semminek érzem, talán mert nincs olyan dpm-je (még így is jó amúgy a dpm-je, de akk már inkább teki). Én jobban szerettem t95-el menni mint fossal.
T95, ha az ember kicsit mazo...akk örömöt fog nyújtani, én egészen megszerettem a grind végére, az egyetlen tankom amivel örültem ha masszív t10-be kerültem (akkor ugyanis láttam/lőhettem dmg-t). Egyedül a tetves artyk és a csapat lehet az igazán nagy ellensége (na meg ha vki nem tud előre látni és szarul ismeri fel a kialakult, kialakuló félben levő helyzeteket.)
T30, totál átlagos, lassan tölt....de azért visszahozza nekem a régi bétás heavy-s korszakot :D (amikor még t10 heavy volt). És még mindig egész jól adja a 800-s lövéseket, vhogy többször van high-roll vele, mint bl10-el v a német 150-sel.
Wtpz4, egyre jobban nerfelik, kezdi elveszíteni azt ami miatt op volt, de így meg egyre szarabb lesz. JTgun azért még mindig FTW....csak ne spottoljanak, ami a mostani szar csőpályákon bokrok nélkül dombokkal fűszerezve, 1 depression nélküli "tankon" nem éppen könnyű.
su-122-54...hát semmirekellő. Az alfa végre már jó, végre nem hátsófelépítményes fos mint az elődei....de az a vonal nekem 1 nagy csalódás, egyszerűen nem TD-k. Ez már újra kezd arra az irányba vinni....de nem tökéletes, akk inkább fos-t választanám. Számomra a leggyengébb t9-s TD perpill. Hiába agilis, de páncélja semmi, depression még mindig szar.....de azért a dpm oké és az alfa az tetszetős.
Szóval amit mondanék, teki, JT, zojjekt. Ezek közül meg már tényleg a játékstílus dönt. -
R3nton #347903 lol és elsőre meg lett az, hogy 5x sebezzem az HP-mnak. Dickermaxxal :D -
haflac #347902 Obj 263-al kétszer egymás után lövök lepattanót egy 13-90-nek,0-ásat egy obj 704-nek kb 100m-ről(100%-ban szemben álltunk).Ez már nevetséges.Nagyon jó lenne tudni,hogy hol van ezen a szutykon 250mm páncél,mert boldog-boldogtalan átlövi szemből.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.25. 23:38:37 -
Pityu0 #347901 végre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #347900 Lol ez a küldi is bugos. Azt írja, lőjek ki 4 tankot, úgy hogy nem spotolódok miközben kilövöm. Na mármost ebből talán az e8 volt olyan, de még lehet az is látott, mert villant kicsivel előtte a majrélámpa a többit közvetlen közelről lőttem ki. :D Na nem baj most jól jött, hogy bugos :D
-
#347899 M46 Ace Tanker
Annyira nem érzem ezt a tankot, meglepett az eredmény. Látszik, hogy már letudtam a 3000-es küldit :)
Simulacrum #347898 Köszi.
Kell egy 10-es TD, legyen minden szinten mindenfajta tankom. Most JT-m van és Foch, de ez utóbbit biztosan eladom. Szóval most azon gondolkozom, hogy megtartom a JT-t és 10-esnek megveszem az Object 268-at vagy eladom a JT-t és megveszem az Object 704-et és 10-esnek a JPze100-at. a Foch 155-öt itt nem ajánlották, de emlékszem, hogy a nerf után sokan szidták is mindenhol és alig látom már a csatákban. -
#347897 Ah, akkor a szokásos, volt egy esetem, amikor sikerült odakerülnöm nekem is hasonló felszereltségű 13 90-nel, persze nem lett meg, mert nem lőtték a spotomat, másik irányba gombászott a többség (a nagy víz felé).
Aztán meglett Fiery Sailenten vagy Prohorovkán egy pár tíz meccsel később. -
#347896 Igen, nekem volt már ilyen, újra kellett a gombokat is blindelnem. -
madmanic #347895 Nincs. Semmi extra, délről indulva a tó fele van egy dupla bokor. A tó túloldalán a hegy fele vonulókat is láttam, a házak mögött kempelőket is és azokat is akik a másik oldalon próbáltak előre nyomulni.
Legényeknek full álca, festés, háló periszkóp. Szemből jött egy elc spotolni, én végig láttam, ő meg nem értette miért világít a lámpája...
Meg persze intenzíven pittyegtem a csapatnak, ( és ordenáré módon mondtam is ) hogy kire lőjenek. -
madmanic #347894 Azt az utolsó hármat már igazán lehozhattad volna... -
#347893 Megnézném a replay-t ha esetleg van. -
#347892 már azóta meg találtam én is, köszi! :) -
haflac #347891 ami nem jön be kép,itt van
ftr
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.25. 22:10:57 -
#347890 Ctrl+F5-el is ha be hozza akkor csak azért lehet mert te vagy itt a házigazda, ez ilyen előnyökkel jár :D -
#347889 Kritikus együttműködés, magammal...
davidbog #347888 Talán az Object 704 a legjobb, bár ez elég szituáció függő. Bizonyos körülmények közt jobban jársz egy JT-vel vagy T30-al.
Az SU-122-54 és az AMX 50 Foch közül szerintem a Foch a jobb. Mozgékonyságban elég jó mind a kettő, nagy különbség nincs köztük. Páncélzatban a Foch sokkal jobb, 250-300 méterről ahonnan már nem olyan egyszerű belőni a távolságmérőjét és a gépuskatornyot, ekkor viszont sok lövedéket le tud pattintani a frontpáncélzata. Az SU-122-54-nek csak az oldalpáncélzata jobb, ami csak azért fontos mert a Foch oldala annyira vékony hogy a legtöbb lövedék overmatcheli.
Elvileg az SU-122 álcázása jobb, bár amikor játszottam vele nem nagyon vettem észre. De nyilván sokat dob rajta a legénységen a camo skill, az enyémen nem volt.
Tűzerőben kb egálban vannak. Az SU-122-54-nek a nagyobb alfa miatt nagyobb a DPM-je és nagy távolságra kevesebbet veszít az átütéséből a lövedéke. Célzási időben majdnem ugyanaz, az SU-nak lassabb az alap célzása, de nem esik szét menet közben annyira a célzóköre. A löveg kitéríthetőségnél viszont elvérzik az SU, annak csak -4°, ami nagyon kevés. Ez sok esetben haza is vágja a gépet. Hiába jó az álca és a DPM, ha nem tudsz abból a pozicióból rálőni az ellenfélre amiből még biztonságban lennél. A Foch-é amúgy -6°.
Szerintem az egész SU-122-54 ág nagyon gyenge az Object 263 kivételével. Csupa gyenge lövegkitéríthetőségű, maximum elfogadható páncélzatú, szintjükhöz képest kis alfa sebzésű gép, amelyek nagy része ráadásul front motoros. -
Kronos79 #347887 Biztos nálunk van a hiba, de én is megtaláltam már. Ha konteos lennék azt mondanám, hogy neked is csak azért jön be, mert te vagy a "házinéni". :) -
yossarianHUN #347886 Na ne má, nekem jól behozza:D Hiba van a mátrixban. -
#347885 403 de köszi, sejtem melyik az :D -
Kronos79 #347884 Erre meg aszongya, hogy 403. :) -
yossarianHUN #347883 link -
#347882 nekem nem tölti be a képet -
Pares #347881 Egészen elképesztő... ha jól raktam össze a történetet, akkor először Redditre rakta ki a képet a csávó, valaki feljelentette, amire az illető kapott egy copy-paste üzenetet. Erre saját maga is írt a WG-nek, hogy mi a véleményük arról, hogy a Warpack csalást használja (2013. november 23-a óta tesztel különféle csalásokat a külön erre csinált accon, anélkül, hogy bannolták volna), ami gyakorlatilag önmaga feljelentését jelenti, de szintén egy semmitmondó választ kapott... Vagyis nem, annyi kiderült az egészből, hogy ezek szerint NINCS ILLEGÁLIS MOD az eu szerveren. Azért gondoljatok bele: egy MMO, ahol nyugodtan használhatod a legundorítóbb csalást is, még ha fel is jelentenek és be is bizonyítják, sőt, ha saját magad jelented fel, még akkor se bannolnak. Nem semmi. Ennyit arról, hogy a WoT-ban nincsenek csalók meg csalások... WG EU-nál inkompetensebb bandát nehéz elképzelni...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.25. 19:42:58 -
yossarianHUN #347880 Éspedig? Mert egy olyan accountról beszélünk, amin 2013 óta a legváltozatosabb csalásokat próbálják ki, és még egyszer nem kapott bant. -
FosTalicskaa #347879 Legyen 5 perc, elvégre a minőséghez idő kell. :)
Yossarian: Még ha videót is készít magáról, akkor sem hiszem, hogy a supportot nagyon zavarná a dolog. Vicces hírnek jó, de ez semmi több... megvan a wg dolgainak a saját lefolyása. -
#347878 Van valami email cím, ahová lehet írni a wg-nek?
Eladom nekik az IS-6-ot :) -
#347877 Okés tudom, hogy nem fejlesztők vannak ott - gondolkodtam is rajta hogy körülírom a tevékenységüket, hogy megkülönböztessem a ticketválaszolgatóktól :)
Nem tettem, rögtön beszóltál :P