World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel pénzért lehet majd megvenni, nyilván megmarad. Hacsak nem úgy érted, hogy meddig lehet megvenni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.10. 17:07:43
Ez az új tier 6-os prémium Fury tank ez örökre megmarad ? vagy csak egy ideig lesz meg , mint a Karl, a T62A Sport, és a Chaffe Sport.

angelus1991ster.blogspot.hu

Persze tegyenek be ilyeneket, hogy az OM az RSOP meg a FAME ilyen szarokkal rohangáljon, amikor már amúgy is szét csítelik az egész játékot, a nyomorult fizetős modjaikkal.
Na hála istennek, megnyugodtam. Remélem aki kap ilyen tankot, majd gold-ot lő belőle.
ja tényleg átvariálták, vicces, hogy a prototípus erősebb, mint a rendes IS-7
260 arannyal 😄
Count Adyn
ok😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Most javították ki magukat, hogy nem 225 lesz a penje, hanem 260. Na ez így viszont első blikkre ordasul OP-nak tűnik. IS-7 páncélzat, majdnem 20 HP/tonna fajlagos teljesítmény, és egy 260 penes ágyú? Na ne szarakodjunk egymással.
Ebből a megjelenéskor bármi lehet, valszleg 8.8-ként fogják jelölni, ha már a prém JT-nél is így csinálták.
Sunsetjoy
Képesek voltak 88-at beleírni egy tank nevébe? Ejha. 😊
Ugye 8,8 cm van máshol feltüntetve (pl. jt 8,8, illetve a lövegeknél), hiszen az űrméretet úgy határozták meg, írták.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akasztani majd akkor, ha szerzői jogot sértesz. :-)

Nem szoktam troll platoont bevinni, sőt ha szakaszozunk direkt szólok a klán társaknak, hogy ha valaki elbambulna, és rossz tankot választana, akkor javítson.

Én az ilyen vitákban elvi álláspontokat vázolok, és nem azért mert féltem a seggemet. <#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 15:29:06

Már miért ne kompenzálná??? A T62-A-nak is hurka motorja van, mégis szinte suhan.
Savaran
Ja akkor az mégsem annyira jó 😊 bár én t44 175 penjével elvagyok nyolcasok közt, akkor a 200 még mindíg jó
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.10. 15:14:54

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

DasIsFuck
Szerintem más lesz a textúra mint az e-50m-nél is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Nem fog az semmit sem kompenzálni...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

De vajon mit tanulhat a gyerek egy olyan szulotol aki szerint jo moka bevinni kis tankot magas tieru csataba?! Hogy hogyan kell vegig campellni az egesz csatat? Vagy, hogy kell ertelmetlenul meghalni az elso percekben es szidni a csapatot mert senki nem tamogatta az ongyiklos akciojat?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Tier8 lesz és szerintem MM kedvezményt se fog kapni...
Savaran
A Panther az nem egy rossz a 88assal gondolom L71-200 pennel tier7 be több mint durva, jobb lenne mint a szívószál ágyús kommersz panter

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Csak ember legyen a talpán, aki felirat nélkül meg tudja különböztetni a P2-től.
Panther 88ban én reménykedem, nem tűnik rossznak, a talajellenállási mutatói kompenzálni fogják sztem kevesebb lóerőt.
én is mindig kilövöm az ilyeneket 😊 vagy minimum belecsapok egyet, csak hogy érezze a törődést a kis hülyegyerek 😊
CW reward tank volt. Ergo nem.
Nesuten
A VK 7202 K -t hogyan lehet megszerezni ,lehetséges egyáltalán ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Count Adyn
Igen, jogom van, és nem kékültem be, mert nem szokásom csak a szélsőségesen retardáltakat jutalmazni😊
Mikor szopik az ember a sok fogyatékos közt hogy meglegyen végre a győzelem akkor a nap végén egy ilyen trollplatoon már átviszi az ingerküszöböt. Sőt fel kéne akasztani engem egyből ugye? Nem te voltál véletlenül a delikvens hogy ennyire habzik a szád?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja, hogy reward. De így se túl izgalmas. Nem nagyon tudnak már túl sok érdekes tankot találni. Legalábbis ezeknél a nemzeteknél biztos nem.
Az Object T10 CW reward lesz. Ahogy elnézem mozgékonyságban überelni fogja az IS-7-et, de az ágyúja fos (225 pen).
Nem is tudom melyik...nagyobb marhaság.

Obj. 260? Na, ez kellett még. Alig volt eddig hasonló orosz nehéz tank.

Panzer II? Igen, kis tier, biztos népszerű lesz. Bár lehet jó lesz fun tanknak.

Panther 88? Áh. Nem látok benne fantáziát

Scorpion? Erről már volt szó...ez hülye vicc.

Stug : szintén nem látok benne fantáziát.

T55: hála istennek, orosz közepes tank...abból sincs sok verzió...fő a változatosság.

T28 akármi: ej de randa. Hát nem tudom, de nekem nem kéne, bár lehet elég masszív, és erős lesz. De áh, lassú, és arty mágnes, és gold lőszerrel szét kapják...nem tudom.
Leendő prémium/reward tankok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Obj. 260

Panzer II D

Panther 88

M56 Scorpion

Stug IV

T28 Concept

T-55A

Én a halálos ítéletet tartanám korrektnek, ha ki mernénk azt jelenteni, hogy a bíróságok nem tévednek.
De ismerve a mai jogász, és bírói állományt, a bírósági eljárások enyhén szólva is sokszor kétes megbízhatóságát nem kockáztatható meg az, hogy egy ártatlan embert rossz bűnügyi eljárás miatt kivégeznek.

Így marad az életfogytiglan, ami baromi drága, de én azt nem enyhíteném, mert annak a bűncselekménynek, amiért kiszabták az évek múlásával nem csökken a súlya.

Ha majd a törvényalkotók kimondják, hogy a torrentezés nagyobb bűn, mint az emberölés, akkor át lehet értékelni a büntetési tételeket.

Egy szimpla baráti emberölés felfüggesztett, két film megosztása torrenten 8év szigorított. <#vigyor0>

Csak a naggyal, mert a kicsivel spammelni kell a goldot 100mm átütés nagyon kevés.

LTTB azért nagyon jó, mert ez lett a legmozgékonyabb light az összes közül, kb olyan, mint régen volt a t-50-2. Csak ehhez párosul egy baromi jó löveg, és egy olyan trollpáncél, ami simán pattint más lightokat, de pl az ilyen tier6 medek át se tudják lőni szemből nagyjából, legalábbis az UFP 170mm eff védelmű.
Hát erről van szó.
Azzal én is egyetértek, hogy emberkínzás. Csak én hozzáteszem: van aki megérdemli.
Te biztos olyan ember vagy, aki egyetért az Európai Bírósággal abban, hogy a tényleges életfogytiglan az bizony emberkínzás. De igen, barom aki trollplatoont csinál, igenis elcseszi mások játékát (mert mondjuk egy tényleg életképes felderítő elől veszi el a helyet), és igenis ítélkezni fognak felette azok, akiknek a szórakozását elcseszi. Ahogy Jeff mondta, ha ők megtehetik, akkor a többi 13 méginkább megteheti. Épp elég liberális bullshit röpköd manapság a nagyvilágban, pont az hiányzik, hogy még az internetes játékokban is ezek alapján kelljen létezni.
Savaran
mert egy magyar troll platoon mivel jobb mint mondjuk egy francia?

Mardel
Ugye olvastad amit bemásoltam?

Röviden, ha egy tier 10-es heavy behoz szakaszban egy vagy két tier egyes tankot akkor az mm úgy próbálja ezt egyensúlyba hozni hogy több kisebb tieres tankot dob az ellenfélhez vagy több T10es nehéz tankot tesz a csapatba.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Nesuten
én pl azokat szoktam likvidálni akiken nem japán ,hun vagy német jelzés van

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

mijki
Én is szemrebbenés nélkül végzem ki a T1-2-3-as tankokat(trollplatoonokat) T7-ben vagy afölött. Egyszerűen ezt érdemlik és kész...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez most nem EGY BINGÓ. <#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 13:51:50

Bulldog valóban elég ütősnek tűnik azzal a 10-es tárral 😊
T71-et kedveltem anno, és ez sem tűnik rosszabbnak, sőt... Az LTTB viszont így papíron nekem nem tűnt nagy eresztésnek, bár tudom, a látszat sokszor csalóka.
Személy szerint nem vagyok egy nagy lightos, de az USA ágat lehet kihúzom. Már látatlanban is azok tűntek nekem a legérdekesebbnek az újak közül.
T49-et egyébként melyik ágyúval szokás inkább használni? A 90-essel, vagy a nagy pukkantóval? 😊

"Van nekije fejlesztett tornya..." NEKIJE!!?? Te valami cigany fajvedo vagy tuti ha igy irod le a neki szot. A trollplatoonokat is kisebbsegnek erzed azert veded oket.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mardel
Vagy tier X-ben az mmet akarják kijátszani.

Erről a wg wiki mm részében is írnak mikor a súlyelosztást magyarázza.

"A special case of this is when you see a top tier tank platooned with one or two tier 1 tank. This is sometimes done on purpose. If you look above, a tier 10 heavy tank weighs 120 points, whereas a tier 1 tank weighs only 2. Thus the platoon's team has a massive point deficit, which the match-maker will balance out by either dragging more lower tier tanks into the enemy team or by dragging more high tier tanks into the platoon's team. The tactic is frowned upon but permissible. It has become rare these days, likely because the success chances are mediocre. With two tier 1 tanks the team is missing 13.3% of its team that could play a useful role during the battle, whereas the only useful contribution the tier 1 tanks can make is sneak into the enemy cap."

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Hellcat fos lett hála az égnek. RHM továbbra is OP, WTpz4 is jó ugyanúgy

Bulldog és az LTTB nagyon állat szerintem. 4000 feletti WN-em volt az utsó 33 csatára, kb csak ezekkel nyomtam, jó volt benne 1-2 50-120 és VK45B-s kör is. A tier6 usa light simán élvezhető, de azt nem fogom megtartani. LTTB-t és Bulldogot igen. Ru251 nem egy nagy szám, igazából egy átlagos light tank, csak azért tartom meg, mert lightok közül toptiernek számít. T54 light és T49 még nincs meg. T54 lighttól nem várok túl sokat, a T49 meg kuriózum.

KV-85 szar lett, viszont a KV-1S továbbra is OP csak tier5-ben.
A HD modelles kérdésre közben megtaláltam a választ, de ez valami leírhatatlanul szánalmas, hogy utólag kell manuálisan töltögetni meg telepíteni a textúrákat, mert megoldhatatlan kihívásnak bizonyult a derék fejlesztőknek, hogy a launcher felkínálja a választás lehetőségét...

Már bocs, de ez a legszarabb érv, amit olvastam eddig a troll platoon okokról. Ha annyira kíváncsi, hogy milyen mikor a "nagy fiúk" küzdenek, töltsön le egy rohadt replayt vagy amennyit akar. Arról nem is beszélve, hogy ha úgy nézzük még szívességet is tesznek neki azzal, ha kilövik már a legelején, mert akkor szabadon váltogathat a csapattárs tankok között, nézheti ahogy elbukják a meccset, mert ő kis t1 vacakként kíváncsi volt a t8-9-10 csatára.

Ha a gyereked ilyet kér: ültesd magad mellé, és nézze ahogy játszol, de ne vidd be platoon-ba.
JeffDunham
Meg. 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Minden igaz amit a troll platoon-okról írtok, én sem szeretem őket, és mindig szóvá is teszem, hogy ez nem gömbölyű.
Az a példa sem általános, amit írtam, de előfordulhat.

Viszont nem lövöm ki őket. Mert vannak gyerekeim, és ha az egyik azt kérné, hogy had jöjjön be velem komolyabb csatába mert kíváncsi, akkor nyilván nem tenném ezt általánosan, és forszíroznám, hogy fejlődjön, és a legkisebb tier különbségű szakaszt indítanám amit lehet, viszont baromira rosszul érezném magam, ha egy csapattárs csak azért kilőné, mert szerinte értéktelen.

JeffDunham
Suba figyelj. Múltkor amikor kilőttem az ilyen hülyét, bent volt egy WG-as acc. is. Be is írta hogy "-Why?" Akkor azért besz@rtam kicsit hogy kibanol, de visszaírtam hogy "Sorry lag". Tudod mit csinált??? Három röhögő smiley-t írt vissza. Pedig tisztában volt vele miért csináltam. Vannak azért értelmes emberek köztük is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

igen közben én is megcsináltam ezt, viszont vicces, hogy először csak az xvm-et raktam vissza és ott halt meg 😄 letöltöttem az új verziót átmásoltam a configomat és működött szépen 😊 nem tudom mi lelte :\
Szerintem ezt megbeszéltük. <#vigyor0>