World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.10. 17:07:43
angelus1991ster.blogspot.hu
Ugye 8,8 cm van máshol feltüntetve (pl. jt 8,8, illetve a lövegeknél), hiszen az űrméretet úgy határozták meg, írták.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem szoktam troll platoont bevinni, sőt ha szakaszozunk direkt szólok a klán társaknak, hogy ha valaki elbambulna, és rossz tankot választana, akkor javítson.
Én az ilyen vitákban elvi álláspontokat vázolok, és nem azért mert féltem a seggemet. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 15:29:06
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.10. 15:14:54
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Mikor szopik az ember a sok fogyatékos közt hogy meglegyen végre a győzelem akkor a nap végén egy ilyen trollplatoon már átviszi az ingerküszöböt. Sőt fel kéne akasztani engem egyből ugye? Nem te voltál véletlenül a delikvens hogy ennyire habzik a szád?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Obj. 260? Na, ez kellett még. Alig volt eddig hasonló orosz nehéz tank.
Panzer II? Igen, kis tier, biztos népszerű lesz. Bár lehet jó lesz fun tanknak.
Panther 88? Áh. Nem látok benne fantáziát
Scorpion? Erről már volt szó...ez hülye vicc.
Stug : szintén nem látok benne fantáziát.
T55: hála istennek, orosz közepes tank...abból sincs sok verzió...fő a változatosság.
T28 akármi: ej de randa. Hát nem tudom, de nekem nem kéne, bár lehet elég masszív, és erős lesz. De áh, lassú, és arty mágnes, és gold lőszerrel szét kapják...nem tudom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Obj. 260
Panzer II D
Panther 88
M56 Scorpion
Stug IV
T28 Concept
T-55A
De ismerve a mai jogász, és bírói állományt, a bírósági eljárások enyhén szólva is sokszor kétes megbízhatóságát nem kockáztatható meg az, hogy egy ártatlan embert rossz bűnügyi eljárás miatt kivégeznek.
Így marad az életfogytiglan, ami baromi drága, de én azt nem enyhíteném, mert annak a bűncselekménynek, amiért kiszabták az évek múlásával nem csökken a súlya.
Ha majd a törvényalkotók kimondják, hogy a torrentezés nagyobb bűn, mint az emberölés, akkor át lehet értékelni a büntetési tételeket.
Egy szimpla baráti emberölés felfüggesztett, két film megosztása torrenten 8év szigorított. <#vigyor0>#vigyor0>
LTTB azért nagyon jó, mert ez lett a legmozgékonyabb light az összes közül, kb olyan, mint régen volt a t-50-2. Csak ehhez párosul egy baromi jó löveg, és egy olyan trollpáncél, ami simán pattint más lightokat, de pl az ilyen tier6 medek át se tudják lőni szemből nagyjából, legalábbis az UFP 170mm eff védelmű.
Röviden, ha egy tier 10-es heavy behoz szakaszban egy vagy két tier egyes tankot akkor az mm úgy próbálja ezt egyensúlyba hozni hogy több kisebb tieres tankot dob az ellenfélhez vagy több T10es nehéz tankot tesz a csapatba.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 13:51:50
T71-et kedveltem anno, és ez sem tűnik rosszabbnak, sőt... Az LTTB viszont így papíron nekem nem tűnt nagy eresztésnek, bár tudom, a látszat sokszor csalóka.
Személy szerint nem vagyok egy nagy lightos, de az USA ágat lehet kihúzom. Már látatlanban is azok tűntek nekem a legérdekesebbnek az újak közül.
T49-et egyébként melyik ágyúval szokás inkább használni? A 90-essel, vagy a nagy pukkantóval? 😊
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Erről a wg wiki mm részében is írnak mikor a súlyelosztást magyarázza.
"A special case of this is when you see a top tier tank platooned with one or two tier 1 tank. This is sometimes done on purpose. If you look above, a tier 10 heavy tank weighs 120 points, whereas a tier 1 tank weighs only 2. Thus the platoon's team has a massive point deficit, which the match-maker will balance out by either dragging more lower tier tanks into the enemy team or by dragging more high tier tanks into the platoon's team. The tactic is frowned upon but permissible. It has become rare these days, likely because the success chances are mediocre. With two tier 1 tanks the team is missing 13.3% of its team that could play a useful role during the battle, whereas the only useful contribution the tier 1 tanks can make is sneak into the enemy cap."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Bulldog és az LTTB nagyon állat szerintem. 4000 feletti WN-em volt az utsó 33 csatára, kb csak ezekkel nyomtam, jó volt benne 1-2 50-120 és VK45B-s kör is. A tier6 usa light simán élvezhető, de azt nem fogom megtartani. LTTB-t és Bulldogot igen. Ru251 nem egy nagy szám, igazából egy átlagos light tank, csak azért tartom meg, mert lightok közül toptiernek számít. T54 light és T49 még nincs meg. T54 lighttól nem várok túl sokat, a T49 meg kuriózum.
KV-85 szar lett, viszont a KV-1S továbbra is OP csak tier5-ben.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az a példa sem általános, amit írtam, de előfordulhat.
Viszont nem lövöm ki őket. Mert vannak gyerekeim, és ha az egyik azt kérné, hogy had jöjjön be velem komolyabb csatába mert kíváncsi, akkor nyilván nem tenném ezt általánosan, és forszíroznám, hogy fejlődjön, és a legkisebb tier különbségű szakaszt indítanám amit lehet, viszont baromira rosszul érezném magam, ha egy csapattárs csak azért kilőné, mert szerinte értéktelen.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ