banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az obj416-t viszonylag sok úgynevezett pro játékos használja, szigorúan arannyal. Azt hiszem ESL-re vagy CW-re vagy mire viszik, nem ismerem a klános részét a játéknak, olvastam valahol. A lényeg, hogy ászt gyakorlatilag csak full arannyal lehet elérni vagy tényleg egy nagyon nagyon szerencsés csatával, máshogy ezzel nem megy. Gondolom sniperkedtél vele, hogy nagy sebzésre kis xp-t adott, sajnos az így működik. Neked kell látni az ellenfelet, arra ad csak komoly xp-t és itt jön ugye az OBJ minden problémája, a lapos felépítés, nulla gun dep, nem is olyan könnyű ezzel olyan közelségből harcolni, ahonnan te magad rálátsz az ellenfélre, főleg ezeken a cső alakú meg dimbes dombos pályákon.

Nekem nem jött be annyira ez a tank, de az ágyúja tényleg kiemelkedő. Ami jobban zavar, hogy képes még egy megnyert csata után is kreditet veszteni (arany használat nélkül is!) prémium nélkül, ha több lövés is nem talált be vagy nem sebzett. K.rva költséges a fenntartása és akkor még nem beszéltünk az arany lőszerről, azzal meg horribilis veszteségeket tud összehozni.

A harmadik dolog, hogy nem vagyok statpadder típus, de ránézek azért, hogy melyik tank hogyan muzsikál és bár szerintem nem játszom vele csapnivalóan, mégis toronymagasan ezt a tankot mondja az elemző web oldal, mint amelyikkel rontom a statot. Toronymagasan van tudniillik az elvárt sebzés szintje a wn8-ban, a legtöbben csak rombolják vele a statot szerintem. Ráadásul mocskos sok grind kell ezzel a tankkal, a két tier9-t mire kifejleszti az ember, szóval szép kis stat romboló

Mondjuk az mindent megért, amikor arannyal bever az ember vele bármit, ami szembe jön és olyankor a költségek és a szart stat része sem érdekel, mert fun célokra jó ez a tank.