World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De el tudom dönteni, mert egy tier 1-es szart se ér tier 8-ban, még ha spot-ol akkor se, mert egy normális scout tank jött volna be helyette, az biztos hogy hasznosabb lett volna. Az ilyen troll platoon meg hát...ezer esetből talán egyszer fordul elő, hogy legalább minimális hasznot hajt. És még ellenfélként is szar: basszus, a drága lőszert 8-as vagy nagyobb tankként pazaroljam el egy kis hülyére a tier 1-es vackában? Meg se éri.
Hosszabb kihagyás után tervezek visszatérni, és szeretnék előtte informálódni kicsit néhány dologban 😊

-mennyire maradt használható a Hellcat, az RHM, és a WT PzIV a nerfelésük óta?
-hogy szuperálnak az új light tankok?
-használhatónak számít-e a KV-85, vagy csak a KV-1S emlékének megcsúfolása lett?

És végül, mitől néznek úgy ki a garázsban az elvileg HD tankmodellek, mintha 640x480-as felbontásúak lennének? 😄

Előre is köszönöm! 😊

Tier 1-es tank még régen sem került össze normális körülmények között tier 10-es ellenfelekkel. Egyébként meg egy t1-es tank mindegy milyen jól van fejlesztve nyomába sem ér egy magas szintű light tanknak. szóval ez akárhogy nézzük -1 tank.

Ja és az igaz hogy régen egy 6-os szintű tank szinte mindig t10-es tankok között volt. De akkor a 10-eseket is sokkal könnyebb volt átlőni. Pl. az Is-7-en sem volt rajta mostani magic armor. IS-4en meg volt egy postaláda amit gyakorlatilag még a t1 hvy penjével is elég sűrűn beadta a játék...

QuentinT
Nem vagy te véletlenül jogász? Érvelésed néhol már majdnem a Chewbacca-védelem elemeit vonultatja fel.

"A gyerekedet is ledobnád a taigetoszról, ha kis hibával születne?"

Hmmm.. mintha nem egy kategória lenne a kettő.

"Egyébként még az erőd csaták előtt voltak olyan csapat csaták, ahol maximált pontszámmal mentek T6-os tankok.
Ott általában minden csapat vitt 1-2 T1-es jól felszerelt tankot spotternek, mert az még éppen belefért a pontszámba, és elég hasznos tagjai voltak a csapatnak.
Senki nem érezte ballasztnak a jelenlétüket."

Igen, vittek magukkal T1-es jól felszerelt és skillezett legénységgel rendelkező jráművet, de azért mert az még belefért a pontkeretbe. Ellenkező esetben vittek volna olyat, ami a spottolás mellett még a harcban is segítséget jelent. Ráadásul ott van folyamatos kommunikáció, és együttműködés. A random csatákban pedig a legritkább esetben találsz ilyet. Eddigi tapasztalataim szerint egyetlen troll szakasz sem efféle céllal állt össze. Pláne, hogy a vérvörös effy/WN8 értékkel bíró játékosok azt sem tudják mindezeket eszik-e, vagy isszák.

Utoljára szerkesztette: QuentinT, 2014.10.10. 13:05:45

Itt van a lényeg, ne csessze el. De azt az elején még nem tudod eldönteni, hogy majd a 0 sebzéssel elhulló top tankok cseszik el a meccset, vagy a troll platoon kis tagjai. <#vigyor0>

JeffDunham
Nem burkoltan sikerült lebunkóznod, ám nem haragszom, csak mosolygok.

"A dolognak nem ez a lényege, hanem az a nagy arc, amivel egyesek azt képzelik, hogy már vannak egy szinten, ezért ítélkezhetnek a játékos társaik felett olyan végzetes módon, hogy egyszerűen kilövik őket."
Na de ezen röhögtem. Annyira de annyira................ nincs jelzőm baszki. 😄DD

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Te meg azt nem érted a troll platoon elcseszi az egészet. Jó legyen neked igazad, hogy nem szabad őket. De attól még az ilyen platoon csak kárára van csapatnak. Ne próbálja ki, meg ne legyen kíváncsi. Ne csessze el, a többiek játékát.
Persze igaz. De ha jól felszerelt, és skilles legényekkel van teli, akkor miért ne próbálhatná ki, hogy randomban hogy boldogul.
Én nem játszottam a kezdetekkor, de úgy hallottam, hogy ott általános volt a nagyon széles Tier besorolás.

Érdekes módon akkor nem jutott eszébe a T10-eseknek kilődözni a kisebb saját tankokat.

Ez csak az arc felület növekedésével kezdett elharapózni?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 12:55:57

úncsííítaaaaa

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mardel
De ez csak 100%-os legénységnél, nem?

Jó eséllyel 50%-ossal fog menni, akkor a látótáv is kb 20%-al kevesebb.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Master91
de az nem random csata...
Van nekije fejlesztett tornya, ( Cunningham D2 ) az 280m. De nem is ez a lényeg, hanem az önbíráskodás amiről papolok.
És nem T10 ben volt, hanem T8-ban ami ugye azt is jelentheti, hogy pár db T8 van, a többi kisebb.

Egyébként még az erőd csaták előtt voltak olyan csapat csaták, ahol maximált pontszámmal mentek T6-os tankok.
Ott általában minden csapat vitt 1-2 T1-es jól felszerelt tankot spotternek, mert az még éppen belefért a pontszámba, és elég hasznos tagjai voltak a csapatnak.

Senki nem érezte ballasztnak a jelenlétüket.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 12:47:08

JeffDunham
View Range 240 m
http://wiki.wargaming.net/en/Tank:T1_Cunningham

Szerinted aki tier 10-el bevisz egy tier 1-est "megmutatni a nagyfiúkat", annak van 500.000-es periszkópja. Na hagyjál már a hülyeséggel.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
szerintem jó ha 1000 ilyen esetből 10 össze jön, az elég szar arány
Te sem érted a lényeget. Az csak egy egyedi példa volt, mázli? ügyesség? ki tudja.
Valószínűleg az ellenfél bénasága is közre játszott. De ha akkor valaki a meccs elején nagy pöffeszkedve kilőtte volna a T1-et, lehet hogy másként alakult volna a helyzet.

Szerintem nem vagyok egyedül. <#vigyor0>

Master91
350 méter mire elég tier8 fölött ? semmire
Én ezt értem, de megmagyaráztad, hogy márpedig az ilyen troll platoon jól van ez így. Ha ez jó: akkor legyen hozzá mindig szerencséd. Ennyi.

Csapat társat kilőni persze nem jogos, én se tenném. ha a WG kibaszná a francba az ilyen hülye troll platoon-okat. Egy nap bant nekik.
Egyedül mész szembe a sztrádán.
A dolognak nem ez a lényege, hanem az a nagy arc, amivel egyesek azt képzelik, hogy már vannak egy szinten, ezért ítélkezhetnek a játékos társaik felett olyan végzetes módon, hogy egyszerűen kilövik őket.

Ez elfogadhatatlan. Ha ez nem érthető, akkor sajnálom.

Retard RHM megint elnyelte odlalról a lövedékemet. Minimum ketté kellene szakadnia de nem...
Szerintem most leginkább limites nyolcassal érdemes játszani, mert november 1-ig azzal legkönnyebb teljesíteni azt a küldetést, hogy legyél benne a top 3 szerzett xp-be, amiért +50% xp-t kaphatsz. Meg ugye szeptember óta +10% xp a prém nyolcasra és még +50% legénységképződés. Íme egy kis ízelítőnek egy nem duplázós csatám.
Jó. Akkor ezentúl menj mindig olyan tier 8-10-es csatában, ahol van a csapatodban egy tier 1-es tank. Pont.
280, ami periszkóppal 350. Pont.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 11:51:49

Gondolom a film premierjének környékén fog aktiválódni (15?).

Savaran
Meg ez olyan mintha minden bajtársad ak47-el menne háborúba, csak te hoznád a társadat csúzlival hogy növeld a győzelem esélyét <#banplz>

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

JeffDunham
"Mindenki trollozott, de a végén a kis T1 spottolta fel a legtöbb ellenfelet."

230m látótávolság. Pont.
Nyilván hasznos tagja lehetett a csapatnak. Pont.

Nesuten
Megoldottam ,egy pc újraindítással !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
na akkor ott rontottam el hogy újra telepítettem a játékot ,mert nekem a res_mods mappa törlése után sem indult el ,még az üres 0.9.3 mappával sem ...
most pedig egy felvillanó fekete képernyő és kilép .

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Köszi! Bár nekem semmi látványos nem történt.
voivod32
Na ettől tudok agyfaszt kapni!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mardel
Akkor ez wg módjára működik pl egyik oldalon 4 arty a másiknál 2.

Tegnap pl fiery salienten az ellenfélhez nem pakolt felderítőket nálunk meg volt egy chaffee meg én az m5stuarttal.

Beálltam td bokor/fa sor közepére, mert a dombon való körözéssel nem sokat lehet villantani.

Felsorakoztak a többiek mögém.

Valaki beírta hogy spotoljak
Elindultam a bokrok közt előre meg megállva a bokrok takarásában.

A többiek kikapták az ott kempelőket kb. fél perc alatt kikaptak onnan 5 tankot. Csak annyit láttam, hogy villantottam és ment rá a golyózápor.

Végén megkaptam az őrjáratot 2000 körüli spot damagre meg egy kiváló sofőr 1. osztályt.

A chaffee 489-et sebzett én semmit, de alap xpben vagy 200-al többet kaptam.

Ilyenkor utálom hogy ezt a köröm a wn8 145re értékelte...

Ezért sem szeretem a wn8at, mert a spot damaget nem számítja, hisz a wg sem őrzi ezt meg a statoknál.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ilyet akkor is csinálnak az idióták, ha mind azonos Tier-ben van. Ez sajnos kivédhetetlen, még akkor is, ha a WG meglépi a platoon tier limitet.

Az a gond, hogy az elején még nem tudhatod, hogy mire lesz képes egy alacsonyabb tier-ű játékos.

Mit frissít?
Tankok értékét számolja nem a játék tudását az embereknek

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Aki szándékosan hátráltat (tűzerő, hp) az nem bajtárs.
Na de kérem, a troll platoonoknál általában mind a 3 retardált. Vagy kilövik egymást, vagy a kezdőkörben tologatják egymást vagy ilyesmi. Szóval ez kapásból -3 tank. Ez meg már T8-ban is óriási hátrány. Pláne T10-ben.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lehet, hogy egálban van a két csapat pl. wn8 értékben, de akkor is hiányzik, az a 2-3000 damage amit T10 ben illene lőni... Amire a T1 nyilván nem képes..

Csak hogy a témához szóljak én is. A múltkor Centurion 7/1-el mentem, minden kör bukó volt, nem számított hogy sebeztem 3-4 ezret. Az ominózus játékba a T29 behoz magával 2db ms1-et. A tököm kivolt már a hülye barmokkal és fogtam magam, belefojtottam a két szerencsétlent a folyóba. Az ilyenek basszák el a játékot és még kezdők sem voltak, 8ezer csatával azért meg legyen már annyi esze hogy más játékát nem basszák el ilyennel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként múltkor mint ha azt olvastam volna, hogy bizonyos érték pontok alapján számolja ki az MM a csapatokat, tehát ilyenkor egy T1 gondolom nem tényező...

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Nesuten
Mindenkinél megy a WoT ?
nálam az új javítás óta nem indul el ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.10. 10:37:57

Ezúttal igaza van.

A wg állítólag tesz róla, hogy +-1 tierrel lehessen csak platoonozni, nagyon helyesen.

Egyel kevesebb lehetőség a debileknek szétqrni mások játékát.

Nincs.

A gyerekedet is ledobnád a taigetoszról, ha kis hibával születne?

JeffDunham
"Nem tudod, hogy mi áll mögötte."
Én olyan magasról leszarom mi van mögötte. Ki a f@szt érdekli hogy miért trollkodnak??? Ők lesz@rják a másik 13 csapattársát akkor mit foglalkozzak vele? Még hogy nem fontos -1 tank tier 10-ben??? Viccelsz? Az egész csata hendikeppel indul.

"egyszerűen nincs jogod az elején eldönteni, hogy egy csapattárs éljen vagy haljon"
De van. És meg is teszem.

Engem zavar és nem hiszem hogy nehéz lenne megoldani, de addig a WOT irányába lévő flusztrációimat ezeken vezetem le.
Savaran
arra ott van a gyakorlószoba

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Állítólag a WG már dolgozik ennek a normalizálásán. Majd meglátjuk mire mennek vele. <#vigyor0>

Én akkor sem támogatom az önbíráskodást, mert egyszerűen nincs jogod az elején eldönteni, hogy egy csapattárs éljen vagy haljon.

Nem tudod, hogy mi áll mögötte. PL.: egy kezdő barátja megkérte, hogy had nézze meg a nagyvasakat üzem közben.
Sokkal többet árt ha azt tapsztalja hogy így mennek a dolgok. A játékos társak szó nélkül kilövik a saját bajtársat, ha az indulataik rabjaivá válnak.

Ártani nem sokat árt egy troll platoon. Mert azért általában nem azon az egy szem low tier tankon szokott múlni a meccs.
Van olyan is, de az ritka.
Volt olyan meccsem, ahol T1-et hoztak be T8-as meccsre. Mindenki trollozott, de a végén a kis T1 spottolta fel a legtöbb ellenfelet.

Én meg nem engednék platont ha nem ugyan az a max tier amibe mehetnek. Nem a tier I-est kell kilőni hanem aki behozza.