418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Annyira nem vagyok nagy TD-s, su-122-54-em pont van, az nagyon tetszik nekem!
  • yossarianHUN
    Állítólag teljes újragondolásra készülnek az EU-s iroda kapcsán, mert már Minsknek is tele van velük a töke. Azaz gondolom tömeges kirugdosás, dorgálás és újraszervezés.
  • Simulacrum
    T9-ben melyik TD-t mondanátok a legjobbnak? Jól gondolom, hogy még mindig az Object 704 a király?
    Aki próbálta a SU-122-54-et és a Foch-t is az mit mond, melyikük a jobb? Van különbség köztük?
  • madmanic
    affaszt.. az összes engem rongál..
  • Maala
    WG EU csapatában nincsenek fejlesztők, csak kutatók vannak maximum. Persze mindkettőt lehet researcherről fordítani...

Az "erősebb kutya baszik" elvrendszerén keresztül bemutatva: a WG EU van elöl-alul, WG Minsk meg hátuk.fölül.
  • madmanic
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Jármű hozzáadva: T28 Concept (100% legénység)

Férőhelyek hozzáadva: 1

cigányarty nélkül...
  • Maala
    -WoT gyökérkönyvtárban lesz egy "paths.xml" nevű file, csinálj róla biztonsági mentést.
    -Nyisd meg Notepadban, keresd meg (ctrl+F) azt a sort, amiben a "hangar_WGL_5S.pkg" file szerepel.
    -Töröld ki a sort, mentsd el a módosításokat.
    -Profitálj.

Francért hangzik minden poén jobban angolul, mint magyarul?
  • Sunsetjoy
    Az FTR-en régóta visszatérő téma, hogy a WG EU csapata 'tele van inkompetens lusta dögökkel, mind a fejlesztői, mind a kiszolgálói részről'
  • Hassel74
    Na ezt én is megcsinálnám, csak nem teljesen tiszta...
  • Tarathiel2
    lopják a killt?
  • madmanic
    buzi az összes artista

• Nazarov77
    Na szép, kicsit overkilleltem a küldetést amiben az volt a feladat hogy: sebezz 1500at, blokkold legalább a tankod HPjának kétszeresét.

Erre én 4ezret sebeztem Maussal és 7990et blokkoltam, kár hogy ez nem HT-15ös küldi volt :D ( T28 küldiknél vagyok)
  • Gyuszopapa
    Üdvözöllek a klubban.Csak nálam már a zöldek-kékek is így hullanak el.Ma is végigtoltam egy oldalt IS-4-el ami csoda mert továbbra is fosnak tartom,kinyírtam majdnem fullról egy WTE-100-at.és ott találtam egyedül magam 7 ellenféllel szemben és jött az aranyzápor.
  • madmanic
    az fasza... akkor nem az én gépemben van a hiba, köszi
  • joe662
    Ht-15 mi B+ ez megy napok óta,2 perc alatt megdöglenek ezek siemkák
  • Malarki
    Nem tudom, eddig kétszer fordult elő, minden előzmény nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.02.25. 16:20:57
  • madmanic
    és az okát is tudod, vagy újabb wg rejtély?
  • yossarianHUN
    És a saját nevedet miért tennéd rá? De hogy elejét vegyem a további kötözködésnek, itt a kép a diskurzusról. Nem a kép valódiságát kérdőjelezték meg, egyszerűen csak leszarják.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 16:12:48
  • GabeE3e
    Másfél perc alatt ráteszem bárki nevét a képre, és akkor bannolni kellene az illetőt?:)
  • yossarianHUN
    Küldött egy képet, amin Warpackot használ...
  • Malarki
    Igen.
  • FosTalicskaa
    Ja, mert ilyen önreportolásokat aztán nagyon figyelembe szokott venni bármelyik cég is. Úgy kezelték ahogy azt kell. Viccként. Még ha egyébként igaz is lenne, ennek nem ez a menete...
  • madmanic
    Járt már úgy valaki -mint az imént én- kifagyott a game, restart után minden alapbeállításon volt...?
  • Tarathiel2
    Kurvára alaposan kezelik, nekem megint löktek 1 nap bant, minő véletlen percre pontosan 168 órával az előző megkapása után.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.25. 15:27:57
  • yossarianHUN
    Most olvasom, egy Warpack használó csávó feljelentette magát a supportnál, és lepattintották, mondván kvázi hagyja őket a hülyeségeivel:D Az accountja 2013 óta megvan, és csak csalások tesztelésére használják, de még egy árva bant nem kapott. Most írt a supportnak, kvázi felnyomta magát, és még így se történt egy árva szankció se. Hajrá WG anti-cheating politika. De legalább több oldalas interjúkat tudnak adni róla, hogy milyen alaposan kezelik a reportokat, meg mennyire betartatják a szabályokat. Szép.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 15:14:13
  • Gege00
    Ja igen itt kihagytam az olyan eseteket, amikor E100ként küldenek előre a nyílt pályán spotolni, mind a 7 könnyű, közepes tank hátul ül.
    Léptem is ki.
    Másik lehetőséggel könnyen lehet, hogy még rosszabbul jártam volna, mert ha ilyen esetben beállok bázison, akkor tuti feljelent vagy 20 játékos és még bannt is kapok.
  • Tono34
    Ráadásul még magyar is talán :)
  • Simulacrum
    Egyre jobb csatákat mentem az IS-4-el, de csak nem jött össze a dolog, aztán kezdtem ráérezni, hogyan kellene ezt megcsinálni. Egy rettentő rossz csatában aztán mellém állt a szerencse. Volt egy jó T71 játékos, aki végig engem lőtt és már rettentően zavart, hogy nem szedi le rólam senki, aztán ki is lőtt végül arannyal. Mérges voltam, de a csata végén láttam, hogy igazából neki köszönhetek mindent. HT-15 pipa.

• Simulacrum
    A Wz-120-al tolom most a nagy ágyúval. Na, ha valami nem pontos és lassan céloz papíron akkor az az, mégis, ha megvárom a teljes beszűkülést hihetetlen miket eltalálok vele. Talán azt lehet elmondani, hogy nem teljesen beszűkült célkörnél tényleg rosszabb lett a helyzet mint volt, de ha van idő kivárni akkor beszűkülve nem látható a változás.
  • yossarianHUN
    Épp a minap volt egy írás FTR-en arról, hogy autoaimos célbefogásnál nem ugrik szét annyira a szerveroldali célkereszt, mintha manuálisan vinnéd rá. Ergo az autoaimos kapáslövések nagyobb eséllyel találnak be, mint a nem auotaimosok.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 14:45:33
  • yossarianHUN
    Nekem nem igazán tűnik fel változás, talán a T34 és a 13-90 kivételével, de ezeknél érthető, mert évekig tart mire beszűkülnek, és egyikkel sem ajánlott egy-két másodpercnél tovább a nyílt terepen üldögélni, úgyhogy többnyire teljes beszűkülés nélkül lövök velük.
  • Simulacrum
    Az biztos, hogy a kapáslövések nem változtak vagy nagyon kis mértékben. Simán rárakom az autoaimot a célra és lövök és betalál nagyon messziről is. Én közelről szintén nem tapasztalok változást. Ugyanúgy belövöm a kupolákat, mint eddig.
  • DasIsFuck
    Nem mindegy hogy egy csúcsgépen nyomja valaki,csúcs nettel 60fps-el vagy egy low ednen 15 fps és 80-100-as ping vagy rosszabb.

Itt látszódhat meg a nyugatiak "előnye" a jobb anyagi megélhetés keretében.
  • DasIsFuck
    én 9.6-óta gyak csak pontos lövegekkel játszok és nem igazán tűnik fel semmi olyan kirívó.
    Sok esetbe a szar célzásmechanika miatt nem lehet oda lőni ahova szeretnél.
  • Gege00
    Érdekes dolog ez, én nem gondoltam volna, hogy egy számítógépes játékban ilyen meglátszik. Szerintem valamivel összetettebb is ez. Majd valaki egyszer kielemezi...
  • Toweliee
    Amióta lehet látni, hogy ki honnan játszik, azóta nálam a németek is lengyel szinten mozognak. A törököket eddig is meg tudtam különböztetni a nevük miatt. De a németek is félelmetesen sötétek.
  • Gege00
    Na akkor legyen valami olyan téma, ami talán annyira nem sírás, bár...
    Pontosság nerfről kinek mi a tapasztalata?
    Én érdekes módon, pont az ellenkezőjét vettem észre, mint ahogy híresztelték. Vagyis inkább az eddig pontos lövegeknek lett hátrány, mert azokkal pl. egy kupolát egész jó eséllyel eltalálhattál, még ha 3 lövésből 2 a célkör szélére is ment, a 3. többnyire pont középre. Most viszont igaz, hogy jóval kevesebb megy teljesen a szélére, de gyakorlatilag pontosan középre már semmi, tehát mindig 1-2 centivel kupola mellé, fölé, alá.
    A pontatlan lövegekkel meg eddig is sokkal nagyobb szerencse kellett egy távoli kupola találatára, sokszor nem is érte meg próbálkozni. Viszonylag közelebbről meg ezek után is talál, ráadásul ha csak a célkör széle nem takarja a tankot, többször is.
    Pl. artyk közeli lövései ettől akár még jobbak is lettek, vagy más robbanóval lövöldöző tankok is jobb helyzetbe kerültek, akiknek nem szükséges gyenge pontot találni.
    Ezeken kívül simán a tapasztalatom is az, hogy kedvenc Tigriseimmel nehezebben megy, IS-sel könnyebben. Amx 12t-vel szintén többet találok, nem teljesen rászűkülve is.
    Másik észrevétel a T49-ek elszaporodása, és az a sok sok fájdalmas pillanat amikor 300méternél távolabbról 700at lő a Tigris2-be, én viszont 1-2 centivel többször is mellé lövök.
  • Maala
    Mert nagyobb az átlagkereset, jobbak a táplálkozási szokások, es igy a sport is jobban megy. True story.
  • Gege00
    Szerintem amúgy elég hülye általánosítás, hogy a lengyelek szar játékosok...Amióta xvm mutatja, ki milyen nemzetiségű, mindig figyelem, de lengyelek között is ugyanúgy van minden színű, mint másoknál. Annyi igaz lehet, hogy nagyobb százalékban béna egy lengyel, mint egy angol. De ahogy én megfigyeltem inkább ezt lehet általánosítani, a nyugati országok(angol, német) jobbak, mint a keleti, balkán térség, amibe pl mi is beletartozunk...
  • Tarathiel2
    az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.25. 14:16:12