World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-mennyire maradt használható a Hellcat, az RHM, és a WT PzIV a nerfelésük óta?
-hogy szuperálnak az új light tankok?
-használhatónak számít-e a KV-85, vagy csak a KV-1S emlékének megcsúfolása lett?
És végül, mitől néznek úgy ki a garázsban az elvileg HD tankmodellek, mintha 640x480-as felbontásúak lennének? 😄
Előre is köszönöm! 😊
Ja és az igaz hogy régen egy 6-os szintű tank szinte mindig t10-es tankok között volt. De akkor a 10-eseket is sokkal könnyebb volt átlőni. Pl. az Is-7-en sem volt rajta mostani magic armor. IS-4en meg volt egy postaláda amit gyakorlatilag még a t1 hvy penjével is elég sűrűn beadta a játék...
"A gyerekedet is ledobnád a taigetoszról, ha kis hibával születne?"
Hmmm.. mintha nem egy kategória lenne a kettő.
"Egyébként még az erőd csaták előtt voltak olyan csapat csaták, ahol maximált pontszámmal mentek T6-os tankok.
Ott általában minden csapat vitt 1-2 T1-es jól felszerelt tankot spotternek, mert az még éppen belefért a pontszámba, és elég hasznos tagjai voltak a csapatnak.
Senki nem érezte ballasztnak a jelenlétüket."
Igen, vittek magukkal T1-es jól felszerelt és skillezett legénységgel rendelkező jráművet, de azért mert az még belefért a pontkeretbe. Ellenkező esetben vittek volna olyat, ami a spottolás mellett még a harcban is segítséget jelent. Ráadásul ott van folyamatos kommunikáció, és együttműködés. A random csatákban pedig a legritkább esetben találsz ilyet. Eddigi tapasztalataim szerint egyetlen troll szakasz sem efféle céllal állt össze. Pláne, hogy a vérvörös effy/WN8 értékkel bíró játékosok azt sem tudják mindezeket eszik-e, vagy isszák.
Utoljára szerkesztette: QuentinT, 2014.10.10. 13:05:45
"A dolognak nem ez a lényege, hanem az a nagy arc, amivel egyesek azt képzelik, hogy már vannak egy szinten, ezért ítélkezhetnek a játékos társaik felett olyan végzetes módon, hogy egyszerűen kilövik őket."
Na de ezen röhögtem. Annyira de annyira................ nincs jelzőm baszki. 😄DD
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Én nem játszottam a kezdetekkor, de úgy hallottam, hogy ott általános volt a nagyon széles Tier besorolás.
Érdekes módon akkor nem jutott eszébe a T10-eseknek kilődözni a kisebb saját tankokat.
Ez csak az arc felület növekedésével kezdett elharapózni?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 12:55:57
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Jó eséllyel 50%-ossal fog menni, akkor a látótáv is kb 20%-al kevesebb.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
És nem T10 ben volt, hanem T8-ban ami ugye azt is jelentheti, hogy pár db T8 van, a többi kisebb.
Egyébként még az erőd csaták előtt voltak olyan csapat csaták, ahol maximált pontszámmal mentek T6-os tankok.
Ott általában minden csapat vitt 1-2 T1-es jól felszerelt tankot spotternek, mert az még éppen belefért a pontszámba, és elég hasznos tagjai voltak a csapatnak.
Senki nem érezte ballasztnak a jelenlétüket.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 12:47:08
http://wiki.wargaming.net/en/Tank:T1_Cunningham
Szerinted aki tier 10-el bevisz egy tier 1-est "megmutatni a nagyfiúkat", annak van 500.000-es periszkópja. Na hagyjál már a hülyeséggel.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Valószínűleg az ellenfél bénasága is közre játszott. De ha akkor valaki a meccs elején nagy pöffeszkedve kilőtte volna a T1-et, lehet hogy másként alakult volna a helyzet.
Csapat társat kilőni persze nem jogos, én se tenném. ha a WG kibaszná a francba az ilyen hülye troll platoon-okat. Egy nap bant nekik.
Ez elfogadhatatlan. Ha ez nem érthető, akkor sajnálom.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 11:51:49
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
230m látótávolság. Pont.
Nyilván hasznos tagja lehetett a csapatnak. Pont.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
most pedig egy felvillanó fekete képernyő és kilép .
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Tegnap pl fiery salienten az ellenfélhez nem pakolt felderítőket nálunk meg volt egy chaffee meg én az m5stuarttal.
Beálltam td bokor/fa sor közepére, mert a dombon való körözéssel nem sokat lehet villantani.
Felsorakoztak a többiek mögém.
Valaki beírta hogy spotoljak
Elindultam a bokrok közt előre meg megállva a bokrok takarásában.
A többiek kikapták az ott kempelőket kb. fél perc alatt kikaptak onnan 5 tankot. Csak annyit láttam, hogy villantottam és ment rá a golyózápor.
Végén megkaptam az őrjáratot 2000 körüli spot damagre meg egy kiváló sofőr 1. osztályt.
A chaffee 489-et sebzett én semmit, de alap xpben vagy 200-al többet kaptam.
Ilyenkor utálom hogy ezt a köröm a wn8 145re értékelte...
Ezért sem szeretem a wn8at, mert a spot damaget nem számítja, hisz a wg sem őrzi ezt meg a statoknál.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az a gond, hogy az elején még nem tudhatod, hogy mire lesz képes egy alacsonyabb tier-ű játékos.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
nálam az új javítás óta nem indul el ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.10. 10:37:57
A wg állítólag tesz róla, hogy +-1 tierrel lehessen csak platoonozni, nagyon helyesen.
Egyel kevesebb lehetőség a debileknek szétqrni mások játékát.
A gyerekedet is ledobnád a taigetoszról, ha kis hibával születne?
Én olyan magasról leszarom mi van mögötte. Ki a f@szt érdekli hogy miért trollkodnak??? Ők lesz@rják a másik 13 csapattársát akkor mit foglalkozzak vele? Még hogy nem fontos -1 tank tier 10-ben??? Viccelsz? Az egész csata hendikeppel indul.
"egyszerűen nincs jogod az elején eldönteni, hogy egy csapattárs éljen vagy haljon"
De van. És meg is teszem.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Én akkor sem támogatom az önbíráskodást, mert egyszerűen nincs jogod az elején eldönteni, hogy egy csapattárs éljen vagy haljon.
Sokkal többet árt ha azt tapsztalja hogy így mennek a dolgok. A játékos társak szó nélkül kilövik a saját bajtársat, ha az indulataik rabjaivá válnak.
Ártani nem sokat árt egy troll platoon. Mert azért általában nem azon az egy szem low tier tankon szokott múlni a meccs.
Van olyan is, de az ritka.
Volt olyan meccsem, ahol T1-et hoztak be T8-as meccsre. Mindenki trollozott, de a végén a kis T1 spottolta fel a legtöbb ellenfelet.