A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #346832 Azt hiszem, hogy nem sokára jön az újabb ban, de legalább értem, hogy miért. Magyar narancs titán, közepes ágyús ferdinandal kiront középre a feljáróhoz Siegfried bázisvédés módban. 4 csatlós idióta vele megy. Olyan kereszttüzet kaptak 3 irányból + artytól, hogy még én is csak néztem, pedig láttam már ezt azt, de ilyen gyorsan szétporladni egy 5 fős csapatot én még nem láttam, komolyan másodpercek alatt végük.
Ráírok erre a gyökérre csata után, hogy ez mi volt? Adja már el a ferdit, vagy legalább szüneteltesse, amíg nem érti meg a játék alapjait. Azt mondja, hogy jó, akkor riportol engem, mert sértegetem őt.
Mondom neki, jó, melyik kategóriát választja ki? Mondja, hogy mit érdekel engem, amúgy a sportszerűtlen játék.
Mondom neki, wtf, miért nem a sértő,provokáló kategória. A válasz, hogy b.sszam meg.
Na ez az, ezek a nyomorultak még arra sem képesek, hogy kiválasszák az odaillő kategóriát, ezért nincsen mostanában chat ban, legalábbis nekem, hanem csak játék ban.
Néha a visszájára fordul azért, mikor beugattam a WTE fővezérnek, hogy mi a bánatnak nem segített? (csak sokkal csúnyábban) Ott harcolok élet-halálra egy tier-el nagyobb tank ellen, ez meg a szikla mögött lapít és nem mozdul, mert ahogy írta, az arty miatt. Jó, persze utána őt is bedarálták és elkezdett ugatni, hogy mindenki riportoljon engem, erre én is megkértem a csapatot és 5 vagy 6 csapattárs mondta a chat-ban, hogy igen, riportolni fogják a WTE-t, mert semmit nem csinált csak lapított. Erre megmutatta a kedvenc ujját szimbolizáló képet és többet nem szól a chat-ben. Mondjuk tutira riportolt és tutira a sporszerűtlen játék kategóriában, de sebaj, elnyomtam rá én is 4 feljelentést.