418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #347836 Pontosan, mindenki leszarja. Ezért nem értem, miért kell újra meg újra megosztani a világgal. -
madmanic #347835 Nem értem miért a hiszti.... Meg a cserbenhagyod a csapatot faszság... Ott rohadjon meg a sok faszláma...
0-9 nél mag a hasonló csodáknál ki hagyott cserben kit..?
Meguntam, ezt a hősiesen küzdök az utolsó leheletig dolgot. Nem szórakoztat a vereség biztos tudatában még pár száz damaget meg egy-két killt kiosztani, minimális xp ért...
Levonja azt a pár kreditet meg xpt... Ki nem szarja le... -
yossarianHUN #347834 Nem tudok róla, egyszerűen csak idegesítenek a hisztis picsák. Még csak nem is azok, akik időnként fórumon nyafognak (én is szoktam), hanem azok, akik másra se használják a fórumot. Hadd áruljak el egy nagy titkot, az emberek leszarják a problémáidat. Ha nagyon kivagy idegileg, tessék, írd be ide, de ha naponta húszszor csinálod ezt, és még azt is hozzáteszed, hogy te milyen keményen kilépsz a csatából (facepalm), akkor ne csodálkozz ha elhajtanak a francba. Mint a fürdős hmm-hmm. -
madmanic #347833 színekkel.... csak színekkel...
Neked nincsenek véletlen polak felmenőid? Csak annyira véded őket.. -
yossarianHUN #347832 Tudod ezt valami statisztikával bizonyítani, vagy a szokásos, "én így érzem"? -
Negritis #347831 én meg mentem egy tank ászt :D
ahhoz képest hogy mennyire balfék vagyok nagy mákom volt, hogy nálam bénábbakat kaptam :D
replay
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.25. 13:58:32 -
Gege00 #347830 Esküszöm én is rászokok a kilépésekre! Sajnos nem tudom felfogni amikor egymás után 10szer 10 nehéz tankból max 2en megyünk oda ahova kell! Komolyan semmi értelme a csaták felét, néha több mint felét lejátszani. 14 csapattárs mindent, de tényleg mindent megtesz, hogy rohadt nagy 0 legyen az esélyünk.
Kis szinten eltudom fogadni, de aki kihúzta az E100-at, IS7-et, Maust, és lemegy El Hallufon középre, Westfield-en hegyoldalra erdőbe, Highwayen legmesszebbre kerüli a várost, Lakevillen mocsárban ücsörög, míg a városban van a bázis, Redshiren középen igyekszik a dombra...hogy csak néhányat említsek az utóbbiakból. Na amikor 5-6 ilyen nehéz tankból 4-5 ezt csinálja, akkor nem fogom őket méltónak tartani, hogy velük harcoljak. -
madmanic #347829 de legalább a wot jobban megy.. -
yossarianHUN #347828 Bezzeg mi milyen keményen álltuk a sarat. -
madmanic #347827 eddig néha megadtam az esélyt, hátha életképesek. De sajnos nem.
nem véletlen, hogy ezeket rohanták le először... Be kellett melegíteni a legényeknek a háború előtt... -
#347826 Ezentúl 2x is ki fog lépni! -
yossarianHUN #347825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #347824 Grat. Amúgy eddig nem ezt csináltad? -
madmanic #347823 innetől ha 5 nél több polak van a csapatban, kilépek. -
Gyuszopapa #347822 Ma én is csak az Alma csoportot kaptam az óvodából csapattársaimnak.Mindent sebeztek még egymást is csak az ellent nem. -
yossarianHUN #347821 No eddig ma 12 csatából egyet sem sikerült megnyerni. Ezt vehetem jelnek? -
yossarianHUN #347820 Nincs, de a Type 61 nagy ágyúja már ugyanígy viselkedik. Nem is pontatlan, csak rohadt kiszámíthatatlan. Azaz bizonyos meccseken lézerszike, másokon 20 méterről mellélő egy Maus oldalának. Ráadásul előszeretettel játszotta, hogy kritikus pillanatokban jött rá az idegbaj. 1v1 med dogfightban, mikor minden lövés számít, egy lövéses Csillagrombolóra lövéskor, arty körbetáncoláskor. -
#347819 STB-1-ed nincs? :) Én attól mászok a falra néha, mert hiába a kitűnő csőlehajlás ha messzire pontatlan a löveg. Sőt, továbbmegyek néha 100 m-re lévő célpontnál is szimplán leesik előtte a lövedék, mintha valami pajzs eltaszítaná. :) -
ilsalon #347818 A WZ eléggé kemény, ha lenne elég csőlehajlása, akkor egyértelműen ő lenne a király. Így a szokásos négy-ötöt mondom én is.
A leo, ha mednek nem is, de snipernek nagyon bejött. -
técs #347817 Mi történt, ráuntál az Fv-re? Pont tegnap lett meg a Conqueror ami eddig egy nagy ammo racknak tunik, de végig szenvedem, mert a tesztszerón jónak tunt az Fvb. -
yossarianHUN #347816 Pattonom, Type-om, E-50-em volt, T-54 jelenleg is van.
A Pattont szerettem, nagyon nem hülyebiztos tank, de ha jól ügyeskedik vele az ember, igen jó dolgokra képes.
A Type-pal ilyen "se veled, se nélküled" viszonyban voltunk, amikor épp nem szórakozott akkor szerettem az ágyúját, nem szerettem a nagy, papír testét, és az álca hiányát.
Az E-50 nekem abszolút all time favourite, mai napig kedvenc tankom. Az ágyúja semmihez sem hasonlítható, kenterbe veri a nagy penes T9 med ágyúkat is, egyszerűen egy élmény. Mozgékonysága pont kielégítő, a páncélzata meg nem épp bika, de az UFP-je gyakorlatilag autobounce mindennek, ami szembejön. Na és a rammolások, hmmm, lejtőn lefelé 6-700-at bárkibe, de kétségbeesetten vergődő scoutokat is szét lehet kenni vele egy másodperc alatt.
T-54-et viszont nem szeretem, jó tank, de nem tudom szeretni. Szeretem benne, hogy baromi agilis, és hogy közelharcban elég ferdén kidugni az orrát a sarok mögül, és már lőnek (és pattognak) is az ellenfelek, viszont annyira hiányzik róla a depression, meg egy messzire is megbízható ágyú, hogy minden meccsen legalább egyszer a hajamat tépem tőle. Összességében nem szeretek vele játszani, de soha rosszabbat.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 10:24:48 -
#347815 Köszi! -
#347814 Még annyi, hogy az Aslain pack frissítés után mindig ki kell szedni azt a részt. -
#347813 Nevermind! Prolem solved!
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.02.25. 09:53:17 -
#347812 Notepad. -
#347811 Kérdés: mivel nyitottad meg, mert ha simán rákattintok, nem lehet szerkeszteni..vagy én bénázok vele. (inkább)
-
#347810 Tenkjú! Kipróbálom! -
#347809 Sztem a 2. verzió sokkal egyszerűbb. -
#347808 Helló! Nem tudja valaki, hogy ezt a szutyok WGL-es hangárt, hogy lehet kiírtani? Más hangármod nem írja felül. -
madmanic #347807 Malinovkapowa... 3 hét szopás után...
-
Simulacrum #347806 Aki a T9-es medek közül tud sorrendet felállítani az előtt le a kalappal.
A T-54 örök szerelem, fantasztikus mobilitás és maga a tank gyönyörű.
A Centruiont tartottam eddig a legjobb 9-es mednek, mert hihetetlen jó a tornya és fantasztikus az ágyúja.
De most játszom a T54E1-el is, amivel nagyon könnyű lila köröket produkálni. Arany nélkül is okosan használva nekem visz mindent, csak kevés gránátot tud vinni, ez az egyetlen baja.
Most meglett a WZ-120-ra a legjobb ágyú és nem tudok szóhoz jutni. Ez egy vicc ágyú egy meden. Hihetetlen könnyű nagy sebzéses köröket menni vele. Brutális.
Az E50-el már rég mentem, de emlékeim abszolút jók róla, nagyon kemény rammolásokat lehet vele csinálni.
A Pattonra már nem is emlékszem nagyon, lehet most ő csak közepes.
Egyedül a PTA és a Lorraine lehet gyenge ezen a szinten. A Type és az Object gondolom olyan elmegy kategória lehet.
Szóval summa summárum legalább 5 olyan med van 9-es szinten ami nagyon jó. Vélemények? -
#347805 Háhá lefrissített és nem enged be... frissítsem újra... a tököm tele van már ezekkel a balfaszokkal. -
#347804 Az egyenletes atlagszintet miert ne tudná 1-1 kimagasló teljesitmeny uberelni? Sőt, adott atlaghoz is jobb es rosszabb teljesítményt kell nyujtani... Szóval csak a gyakorisagok kulonbsegerol van szo. -
#347803 Szép! Csak azt nem értem a végén hogy raktad az auto aimot az artyra. Nálam két patch óta sokszor akkor sem rakja rá ha közvetlenül ránézek 4 méterről.
Szerk.. mit frissít ez a ...r már megint?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.25. 08:53:15 -
Frankie69 #347802 Nincs az a gyenge képességű játékos, aki egy-egy csatában ne lenne képes kimagasló eredményt elérni, akár a többi, nálánál sokkal jobb játékossal szemben is, úgy hogy egyébként teljesen tehetségtelen ehhez a játékhoz. Vajon hogy lehet ez? Szerencse? És akkor a többieknél hova tűnt a skill? Tehát a szerencse erősebb a skillnél? Akkor ez egy szerencsejáték. -
#347801 Tárgytalan a dolog. Vagyis az artys része (LT-12 még él). Most csináltam meg egy general chates tomatóval:D Rendes volt amúgy, mert csak azért bejött velem, h megcsináljam a küldit. Az eredményből is látszik, h az artyhoz nem kell skill. Egyébként Redshire volt a map és északról indulva a szokásos D7 bokorból lett 3432 spot dmg RU-val. És én még azt hittem, neki nem lesz meg az 1k dmg-e:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.25. 01:55:43 -
#347800 Játszik még vki?:) Light mellé kellene nekem egy high tierű arty player, olyan aki mission accomplised után tud jönni T7 vagy T8 lighttal. Természetesen én is segítenék az illető küldijében, van mindenféle tankom, kivéve low tier arty. Hely hiány miatt egyelőre ez még nincs. Játékban ugyanez a nevem. -
Tarathiel2 #347799 Azért megfigyelhető hogy mindig azok nooboznak meg reportoznak, akik megdöglöttek 2 perc alatt, miközben a tier 10 tankjukkal 0 sebzést szedtek össze. -
Userx2 #347798 A golyózáport élvezem én is, de az arty megpocsékol. Lásson rám aki meglő, az már fair. Lehet az egy sniper lövés a D*yzben. Az sem bosszant, mert néhány % esély egyv távoli mozgó célpontba talalatot bevinni, pont mint a valóságban. Cleverlandnak nagy respect a videókért a másik játékból, mert sose tudtam volna meg, hogy létezik, főleg h meg csak alfa státuszban van. Bocs mobilon nincs spoiler. Minden jót nektek. -
R3nton #347797 pedig Maus az fun, E-100 is. IS-4 meg IS-7 többnyire tényleg szenvedős, bár IS-7 nem rossz. E-100 csak a gunja miatt fun full arannyal természetesen :D
Maust pedig epic, most viccen kívül én sírni szoktam a röhögéstől, mikor egyszerűen nem bírnak belőni, és csak úgy pattognak, záporoznak a lövések, eszméletlen mit ki nem bír :D