A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
only tanks #346831 Leírom kis történetem magam nyugtatására. AMX 1390el stug LT15 küldire gyúrva 180!!! városi csata után csata után berak prohorovkára. Gondoltam süti megvan az LT15. Volt nálunk egy ru251. Csak elférünk egymás mellett nagy ez a pálya.... a csata legelején azonnal kérték a t10es TDk hogy honnan kell nekik spot . leokéztam. ahogy elindulunk azonnal nekemjön blokkol egy FV4202... lenuboztam (nem sokszor csinálok ilyet de kicsit befeszültem hogy végre itt a spotter pálya) megyek spotolni. RU persze beáll a helyre amit kértek megyek arrébb. felszabadult egy rés az ellennél gondoltam átszökök spotolok jobb helyről. erre az a f@sz RU kiszed hátulról. egy lövést se eresztett meg csak engem a pálya közepén hogy ne tudjak előrébb menni.. (lopni a spotját) a birka gondolom vlami 6k+os spotot akart csinálni.
akkor néztem hogy az FVvel egy teambe volt már a legelején arra játszottak hogy akadályoznak
én nem vagyok egy über játékos, sőt teljesen átlag. Ez a gyökér perzse unicum, elnézést UNICUM
a legtrébb hogy ilyet eddig csak statbuzitól láttam. Annyit elért az arc hogy innentől amint meglátom hogy valaki beáll oda ahova én akarok fogom és kitolom a lővonalba. Sose gondoltam erre hogy így játszom de ezek miatt le kell süllyedned a patkány szintjükre....
persze, mivel gondolom csak én reportoltam,nem kap szart se nem hogy 1 hónap bant és resetet amit én adnék neki
kidühöngtem magam
remélem okul belőle valaki
PTS klánból volt Solvii tag.. remélem még magyar is a f@sz hogy fojt volna le az apja térdén amíg folyékony volt.
kérem a bant köszi