banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Lecserélni szerintem nem érdemes. Ha az ágyújukat le lehetne cserélni az viszont fasza lenne :) IS-7-ben nekem egyedül az nem tetszik. Egy accon amin küldiket csinálok épp a minap kezdtem IS-7-el játszani valami rettenetes dolgokat képes pattintani ha a hülyék nem látják a testét rendesen. Nyugondtan belemászhatsz szinte bárminek az arcába Te fogsz jól kijönni, viszont egy 200 méteres csiki csukiban főleg pattintani fogsz de yenge pontot eltalálni már nem annyit. Igazi berzerker. IS-4 nek viszont jó pukkantója van, viszont Én csak sidescreep (vagy hogyatökömbe kell leírni) helyzetben tartom életképesnek. Szemből nagyon könnyen beütik. De majd a lilák úgyis megmondják hogy nincs igazam.
    Lecserélni nem cserélnék IS-4-et IS-7-re, de mellette nagyon is jó cucc.