A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #346482 Úgy, hogy nagyon nem szeretek TD-vel játszani, nincs is sok, ahhoz képest már készen vagyok a T28-as TD-s egyéni küldetésekkel, már csak a 15-ös és a két szakaszos hiányzik. Az LT is nemsokára megvan ugyanígy. Amivel vacakolok az a 3 med kilövése med vonalon. Most ezt tartom nehéznek, de persze tudom, hogy idővel úgyis meglesz.
Összességében a Stug és a T28-as küldetéseket látva teljesen egyértelmű, hogy a TD küldetések magasan a legegyszerűbbek még átlag játékosnak is. Utána a HT következő, majd az MT és utána az LT. Bár ha nem lenne ennyi light tank a csatákban, akkor nem is biztos, hogy azt tartanám a legnehezebbnek. Az artysokat még nem próbáltam, de mivel nem artyzom biztos azok lennének a legnehezebbek.