banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az MT, LT és TD ágakat tier7 tankokkal meg lehet csinálni, talán a szakaszoshoz MT küldetéshez érdemes egy komolyabb tárast elővenni. Az mt-15-t a kis T-25-el, az LT-15-t amx1390-el és a TD-15- a St Emillel csináltam meg, de a HT és SPG egyszerűen nem megy tier9 heavy és legalább tier8 arty nélkül. Pontosabban az SPG-t meg lehetne csinálni, mert már volt több 2e feletti csatám, ahol benne voltam az 1-2-ban, de át kell jutni az spg-14-n és ha valaki nem tudja orrba-szájba szakaszban tolni, akkor tier7 TD-vel nagyon nehéz ezen átjutni, nekem legalábbis, mert ritkán játszom szakaszban.

Basszuskulcs, milyen csatát mentem az imént, 2 ! csapattársam is megkapta a védő medált (azt hittem, hogy csak egy kaphatja, de nem, akárhányan). Az ellenfél túlerőben is csak foglal, foglal, meg körbeveszi a zászlót, de legalább végre egy totál izgalmas csata, másodperceken múlt többször is, de végül lehoztuk a végén.