banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azért jól látszik az erősorrend a küldetések között. A TD-15 küldetést megcsináltam a St Emillel, nagy ágyúval, nem is kellett hozzá ászos csata. A HT-15-t -jobb híján- a tiger2-vel próbálom, ászos csata, 1351 alap xp, 4214 sebzés, 458 assist és 4 frag. Ehhez jött kb 1500 hp veszteség és 500 felfogott lövés, mert az ellenfelek mind mellé lőttek, hiszen mozgattam a tornyát.

Ez mindösszesen kb 6,2e és hiányzik még 1,8e. A tiger2-vel valami teljesen epic csatát kell futni a ht-15-ért, szerintem nem is lesz meg, csak majd az E-75-el, azzal nem lesz gond +2-3e-t pattintani, csak még 120e xp, legalább 1 hét játék.

Próbáltam az arty vonalat is, ott a spg-14-t kéne megcsinálnom, de két artym van, a francia és angol tier7 és egyszerűen nem bírok velük stabilan 2e felett sebezni. Úgy értem ezt, hogy néha összejön, de ilyen adhoc szakaszokhoz szoktam csatlakozni, nem is szeretném egész nap, vagy több napig szakaszban tolni, csak ezért a küldetésért. A tier8 artykban bízom, csak még rohadt messze vannak azok is.

15 tokenem már van és tényleg rohadt idegesítő, hogy már csak egy kéne és nem megy, egyszerűen a HT és SPG küldetéseket nem lehet megcsinálni komolyabb tankok nélkül vagy egy epic kört kéne mennem, ami nyilván nagyon ritkán sikerülhet csak.