A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #346403 Én is játszom TD-vel, de nem érzem gyengének egyiket sem. A nerf beb.szott és kevésbé hatékonyak, de tényleg az a helyzet, hogy a sok idióta az arty nerf után átült TD-be és nagyjából ugyanabban a bokorban, ahol korábban az artyval gubbasztott, most végigüli a csatát. Esetleg egy bokorsorral közelebb megy, ez a nagy változás a játék stílusában.
Nekem meg tele volt a búrám azzal, hogy harcol az ember nehéz tankban, medben, lövi az ellenség, az összes arty aki mozog, a bokorból a TD-k, meg néha még a csapattársak is, persze csak segítő szándékból. Ezután leharcolva kéne még előrenyomulni és megsemmisíteni a bokrokban lapító TD-ket, amiknek nagyobb a látótávja, mint nekem. Amúgy is még most is egy aktív binoval bokor mögött figyelő TD hamarabb észre fog venni, mint én őt, csak némileg később és a másik dolog, hogy már nem ússza meg felspotolás nélkül a lövést, ennyi a változás.
A másik dolog meg, hogy lehet nevelni a legénységet, nekem pl a T25/2-ben 3,5 skilles csapat, alap látótáv így már 401m, ami tier7-ben már jónak mondható.
Persze az is igaz, hogy az artyknak is nerfelni kéne a látótávját, mert ugyanaz a nóta, bokorból úgy kiszed, hogy csak akkor spotolom fel, amikor lő, ő meg már kilóméterekről meglát.