418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #347396 A másodlagos küldetés önállóan is él, ha megvan az elsődleges és javítani akarsz az eredményen?
Vagy esetleg sokadjára is meg kell csinálni az elsődlegeset is? -
#347395 Általában az összeset szokták előbb-utóbb. :D Miért, lopják az accodat, vagy mi a gond? Eladáshoz kellene e-mail címet váltani? Mert akkor jobb, ha elkezded az összeset kikeresni. :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:22:18 -
#347394 nekem is az első a gyanúsabb, akkor azt küldöm a supportnak, legfeljebb kérnek valami mást :) -
#347393 Playspan az biztos az lesz. A 2-est nem tudom, de nem nagyon van WoT-ban, ami 3,24 euró lenne (mármint olyan olcsó. :D)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:19:59 -
#347392 Mittomén, 2-3 éve semmit nem fizettem ezeknek és nem tudom visa vagy mastercard volt e akkor a tesómnak :)
kettőt találtam ami gyanús.
1: 19,85EUR, PLAYSPAN ULIMATEPLAY
2: PAYPAL *DIM DISTNT 3,240EUR
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.20. 14:20:10 -
#347391 No nem mintha tegnap nem 2-500-al maradtál volna el spotdmg-ben procho nélkül is a mission feltételétől. :P -
#347390 Mit használsz goldvételre, Paypal, Mastercard, Visa?
Nekem a paypal pl. PaySpa-n keresztül vette le a Mastercardomról a lóvét.
Anno nagyon régen, amikor még nem a játék fizetett nekem. :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:12:49 -
#347389 Mondd meg annak a valakinek, hogy ha nagyobb tierű tankot akar kinyírni, akkor menjen 6-os tankkal egy tierlimites 7-es prémmel szakaszban. Just saying. -
#347388 Ha például nyugiban szeretnék játszani aktiválom az ölj meg 2 artit küldit. -
bornofakone #347387 Én már 2 hete nem láttam prohorovkát...esküszöm otthon leszek hétvégén, és ráérek, tutira összeszámolom, hogy pontosan megtudjam mondani hány csata óta nem voltam prohorovkán. Amúgy legalább már biztosan 100 csata óta ( de szerintem 200 is bőven meg van már) nem láttam prohorovka egyik változatát se...azt hittem kivették, de természetesen nem...:D
Amúgy igazából mind1 is, most nézem FTR-t, hogy átdolgozzák, és az 1-2-s sor E-F környékén bebasznak sziklákat, házakat egyéb dolgokat, fasza... -
Malarki #347386 Ere mondta valaki, hogy nem véletlenül kell aktiválni a küldetéseket...
Én nem vagyok konteós, de ez már nekem is büdös. 3 hete nem tudom megcsinálni az utolsó medes küldetést, mert állandóan 2 vagy jobb esetben 3 TD van csak. Aztán ah heavyvel megyek hirtelen lesz 5-6 is. Micsoda véletlen... -
suba53 #347385 Én már csak röhögök ezen.
Ha bekattintod, hogy light-ot kell kilőni, nincs light az ellenfélnél. ( egyébként meg min 3-4 ) Ha magasabb tier-ü ellenfelet kellene kilőni top tier vagy. ( egyébként meg jó, ha nem low. ) Ha két medet kell kilőni akkor max 1db van az ellenfélnél. ( egyébként meg 3-4 ) Ha 2 TD-t kell kilőni akkor vagy nincs, vagy max 1db az ellenfélnél. ( egyébként meg nyüzsögnek. )
És ez eddig minden ilyen jellegű küldetés bekapcsolásakor így indult. Aztán 5-6 esélytelen meccs után kezdenek megjelenni a küldetés teljesítéséhez szükséges ellenfelek.
Kohn bácsi erre csak azt mondaná hogy: Ügyes!
-
#347384 Nem, egy ideje már csak előre utalás után dolgozom.. :)
Igazolnom kellene a supportnak, hogy az Én accountom az enyém. -
Oddball29 #347383 Na mi van, be kell hajtani valakin a grindet?:) -
#347382 A számla értesítőkön mit kell keresnem ha wot-os befizetésre vadászom? -
madmanic #347381 Amióta 5k spotot kellene csinálnom azóta csak himmelsdorf.. -
András77 #347380 hm, nekem nem sok td-m van és pont most adtam el a T25/2-t és a proto még stock, mondjuk a szent emil az elefántölővel tud aprítani, azzal csináltam meg a td-15-t a stughoz, meg hellcatom van
mi a nicked? megpingellek, aztán meglátjuk -
foxbat88fx #347379 6-7-8 :D
nem tűnik nehéznek.... csak egy 3-as top tier TD szakasz kell, meg egy noob csapat :D meg szintén noob enemy -
András77 #347378 Milyen tier-ben csinálod? -
foxbat88fx #347377 meg kellene csinálnom ezt a TD-s küldetést a garázshely miatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3-as szakaszban azért egyszerűbb lenne :D ha vki/vkik pont itt tart/tartanak akkor lenyomhatnánk :D
darkwaith: minek ragasszam amikor szét is lehet szedni? :DDDD
am nem, szétszedni sem lehet meg átragasztani sem.... kb. 30 éves ez a kocka ami nálam van, majd veszek én is magamnak egyet...
de akkor már 11×11-est veszek XDDD -
darkwraith #347376 és 5 nap után átragasztgattad a matricákat? :d -
EmR3 #347375 A T54-es löveggel kapcsolatban csak egy dologról feledkeztek meg, mégpedig hogy a gold lőszere mind a két lövegnek ugyan az a 330 pen-es ZUBK4-es. Szóval ha valamit mindenképp be kell lőnöm akkor betöltöm, egyébként meg ott a dpm és a pontosság a 200 penes löveg javára. -
András77 #347374 Később kipróbálom a nagyobb penes ágyút is, de annak kisebb a DPM-je is minimálisan. Közelharcban meg úgyis flankra megyek, oldalt hátat támadok, nem szeretem azt, amikor egymásnak feszülnek szemtől szembe (tipikus siemka taktika), úgyhogy a 201 pen is beviszi az ellenfelet, ha mégis nekem feszül valaki, akkor meg gyenge pont vagy arany. Az arany beviszi még a bélát is csont nélkül.
Csak azt akarom mondani, hogy a nagyobb DPM lehet hasznosabb közelharcban is, de majd ha meglesz a nagyobb pen ágyú, akkor nyilatkozom, az még messze van. -
foxbat88fx #347373 jól van, most fogtam életemben először a kezemben ilyet :D
mire rájöttem mi, hogy "működik"
de most már egyáltalán nem tűnik nehéznek :) ha faszán begyakorlom akkor nekem is 10perc lesz :)
vagy unalmamban amíg tölt a map wot-ban gyors kirakom -
Malarki #347372 5 nap? Amatőr
Nekem 41 perc a rekordom. Mondjuk haverom meg 10 perc alatt kirakja, hogy rohadna el -
Malarki #347371 Én mindkét ágyút használtam huzamosabb ideig és olyan nagy különbséget nem éreztem a kettő között. Orosz tankról lévén szó, a 201-es is tudott össze-vissza lövöldözni, de a 219-es is tudott hajszálpontos lenni. Szóval szépek-jók ezek a statisztikák, de lényegében úgy is a random dönti el. Végül én a nagyobb pen mellett döntöttem, általában úgy is közelharcra használom, oda meg elég ez a pontosság is. -
foxbat88fx #347370 -
Simulacrum #347369 Ez tipikusan az a vita, amiben mindenkinek igaza van. Mind a kettő jó ágyú, főleg játékstílustól függ a használata. Nekem mindig és valószínűleg most már örökre a 201-es lesz fent, mert én menet közben is imádok lőni, amit nagyon sokszor be is ad ez a pontos ágyú. -
stoppos #347368 Az ablakba? -
András77 #347367 Ezt most toltam a T-54-el, már teljes a női legénység, úgyhogy végre bika a látótávja is. Nem egy világbajnok csata, de nulla aranyat használtam fel (nem kellett) és szerintem mutatja, hogy azért meglehetősen pontos ez az ágyú. A végén, amikor leláncoltak gondolkodtam, hogy felhasználom a kis javítót, de volt elég hp-m. Igaziból fel kellett volna használnom, mert az csak 1,5e kredit volt akcióban, a jagdtiger lövése miatt tuti biztosan többet fizettem a javításért, illetve oldalba nem szeretek bekapni lövést, na mindegy is.
T-54
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Victory!
Battle: Karelia
Vehicle: T-54
Experience received: 2 498 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51 501
Battle achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "I Class" -
foxbat88fx #347366 aahhahaa kiraktam a rubik kockát, csak 5 napom ment rá :D
jöhetek vissza wotozni -
yossarianHUN #347365 Igazság szerint nekem a 201 penes is össze-vissza lőtt. Rohadt kiszámíthatatlan volt, közel sem éreztem pontosnak, olyan ágyúnak, amivel messziről megbízhatóan lehet lövéseket leadni (és találni). Kis- és középtávon is szeretett olyan ordenárékat mellélőni, hogy csak néztem. Nagyon nem győzött meg a teljesítményével. -
#347364 Az is igaz, hogy nem ismerem a 201 penes ágyút, de én a 219-esen sem éreztem, hogy pontatlan lenne. Miért is érezném, hiszen vannak kínai, és francia tankjaim is! :D -
András77 #347363 Az átütés csak egy dolog, nézni kell azt is, hogy milyen gyorsan céloz be és mennyire pontos, mert megehet az átütésed, ha sz.rok az ágyú egyéb paraméterei és folyton lecsúszik a lövés a pontatlanság miatt, vagy azért mert sokáig tart becélozni és nincs idő kivárni vagy mert mozgás közben kell lőni.
A legjobb példa erre az is7: 0,4 "pontosság" és 3,4 célzás idő, mellé 250 átütés. Gondolom a pár fanatikust leszámítva megegyezhetünk abban, hogy ez egy elég csapnivaló ágyú, csak közvetlen közelre használható normálisan, távolságra meg éppen amit az RNG enged neki, de teljes becélzás nélkül inkább ne is lőjünk vele távolra. Pedig nagyon komoly átütése van.
A T-54 201 penes ágyú: 0,35 és 0,23, a másik ágyú 0,39 és 2,9, szóval van különbség, nem is kevés. A 201 penes ágyú mindig jobban célra tart, lényegesen gyorsabban becéloz, ergó sokkal inkább oda megy a lövés, ahova szánom.
Azt is elfogadom, hogy ezzel az ágyúval muszáj célozni gyengébb pontokat, mert tier9-be már sovány az átütése, de cserébe jók az egyéb paraméterei. A nagyobb pen ágyút meg lerontja, hogy pontatlanabb és lassabban céloz be.
Szerintem pontosan úgy van, ahogy írjátok, nincs kifejezett előnye egyik ágyúnak sem, attól függ, hogy ki hogyan használja a vasat és milyen távolságból mennyi becélzás mellett szokott lőni, illetve, hogy mozgás közben szokott-e lőni sokat. -
yossarianHUN #347362 Én is abból az irányból jöttem, bár megvolt a T-44 is. Azzal meg aztán sokkal inkább célozni kell, mint az Objecttel. Csak ami a 416-on über pen volt, az T10-ben már sokszor flankeléshez se elég. -
#347361 Remélem nem írok hülyeséget, de ugye a lövegekre illetve az átütésre átlag értéket ad meg, amit +/- 25% dobás "sújt" becsapódáskor.
Az egyiknél 201 az átlag, vagyis 151 (201*0,75) és 251 (201*1,25) között mozog.
A másiknál 219 az átlag, vagyis 164 (219*0,75) és 274 (219*1,25) között mozog.
A nagyobb pen legrosszabb esetben 13 mm-el jobb, legjobb esetben 23 mm-el jobb a másik ágyúnál. Szóval ha szívat a random, jobb vele az esélyed átütésre, azonos, fullra beszűkült esetben, megfelelő távolságból.
Tehát mind annak idején is mondták, komoly választási lehetőség aszerint, hogy Te, a játékos milyen modorban harcolsz!
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.20. 11:05:08 -
András77 #347360 Ez az ágyú pontosabb és gyorsabban céloz be. Főleg a nerf után a kapáslövések miatt. Meg valamivel hamarabb betölt. Keményebb célpontok ellen (béla mondjuk) meg nem kell sajnálni az aranyat. Gyenge pontokat be lehet vele lőni alap lőszerrel is.
Ha van kényelmesen idő megvárni a teljes becélzást, akkor elhiszem, hogy jobb a másik a nagyobb pen miatt, de nem tudom, hogy ki hogyan használja a T54-t, nekem mindig minimális időkeretem van csak lőni, mert általában túl közel tanyázom az ellenséghez vagy mozgás közben kell lőni.
Például rámront egy obj704, le kell kapjam a láncát, ezzel az ágyúval működik, a másikat nem tudom, ki kéne próbálni, hogy ilyen helyzetben, amikor pillanatok vannak csak lőni, mit tud.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.20. 11:00:29 -
#347359 Hány emberrel vitáztam erről, de a többség szerint az a 19 pen , nem oszt, vagy szoroz. Pedig igen. -
András77 #347358 Nekem semmi gondom nincs a 201 penes ágyúval, majd kipróbálom később a másikat, de először kifejlesztem az obj140-t. Lehet az is számít, hogy én az obj416 irányból jöttem és ott már megszoktam ezt az ágyút, meg azt, hogy célozni kell. Ráadásul a T54-n pontosabb és gyorsabban is céloz ez az ágyú, úgyhogy akinek működik az obj-n, annak csak jobb lehet itt. -
#347357 így legalább van értelme a másik ágyúval használni nem?:)
t55 a 201-es pennel t54 meg a 219-es pennel:D
egyébként a stug 4-nek gyanítom nem jobbak az ágyú értékei mint a stug 3 b-nek t4-en:D
Nekem meg Matilda 4-essel most lett meg az mt-15 úgy, hogy eszembe sem volt a csata alatt:D