banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Küldetésekkel eddig úgy vagyok ha megvan magától ok egyébként nem is figyelem, egy mod automatikusan berakja a következőt ha teljesült.

Szóval igazán semmi nem történt scoutolni nem lehet mert csőpályák és hülye team, artyt továbbra sem értem miért fun ha percenként lőhetsz és szinte biztos mellé megy, semmi igazi változás? Mit vártam.

Ja kellemes meglepetés: Sosem szerettem a maus vonalat. Tigris 2 jópofa, E75 meg igazi csemege. De azért elkezdtem még régen szép lassan és az egyik kedvencem lett a vk4502A. Gyors, mozgékony, lehet a térképen közlekedni az ágyú elfogadható. Majdnem mediumként használtam. Aztán jött a vk4502B. Fostalicska, mozgásképtelen hátsótornyos szar, föladtam pár csata után. Na most olvasom boostolták a front armort. Kicsit elszaladt a kezük, beültem tesztelni aztán E75, IS8 és T34 kombó csak pattog. Közelebb megyek, váltanak prémre még mindig pattog, eszméletlen. Igazi faltörő kos, 4k sebzés 4,3k elnyelt damage. Már már megsajnáltam őket, volt ám "kurwa"-zás.