banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Sztem nem sokat fejlődött a játék. A küldetésrendszer viszonylag jó ötlet, ha rá tudsz kattanni nagyon behúz a grindbe viszont szinte mindenkit konteó hívővé tesz. Ettől eltekintve ahogy elnézem az elmúlt év is a pályaszerkesztés/új tankok kiadása jegyében telt el.

Sajnos eléggé kiherélték a scout játékmenetet, a spottolás manapság nem üzlet éselég macerás is (városi pályák, minden pálya dimbes-dombos lett plusz az IM miatt eleve sok a light). Szóval manapság a scoutnak is ölnie kell ha XPt meg creditet akar.

Az artikat sztem elég jól kiherélték, most az IMek miatt elég sokan vannak megint de a horror újratöltési idők és a randomisten pontatlansága miatt sztem kevesebb vizet zavarnak mint azelőtt. Kivéve ha TD módban védik magukat, mert akkor meg félelmetesek lettek (megint csak a scout játékmenet kiherélése).
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.12. 14:43:08