banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én diákként elmennék újságot kihordani pár napra azt vennék egy prémtankot belőle (nemtom van e még ilyen diákmunka, mert manapság már felnőtt embereket látok újságot kihordani, az én időmben még működött ez). Sztem minden szempontból hatékonyabb és szórakoztatóbb mint az epic grindek :)

És akkor olyat veszek ami nekem tetszik :)

+ én még továbbra is tartom, hogy a sokezer forintos prémtankok helyett újoncok sokkal jobban járnak egy-két havi prém accal és normál tankok húzásával mint egy prémtankkal. Jön az XP, fejléődnek a legényeg és pénz is lesz a következő tankra. Embere válogatja, de a pénzfarmolás egyetlen prémtankkal igen gyilkos tud lenni sztem, plusz az XP is megy a levesbe (kivéve ha vagy olyan mázlista hogy pont az a legénység kell amit bele is tudsz ültetni)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.11. 09:27:37