banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    már nem azért de akkora egy rohadt tetű köcsög ez a játék, hogy nincs még egy ilyen az univerzumban!

ST-1-el nyomom, 1836 sebzésem van, ugyebár 2000 kéne a küldetéshez, jön egy Cromwell

mondom király!

töltés 1 s múlva kész, semmi más dolgom, csak addig követni az ágyúval, bezúzni a 400-at az arcába, és utána az özönvíz, már nem érdekel, hogy szétszednek, mert persze én voltam az utsó harcos, a szokásos 2:15-re álltunk
    erre mi történik?

az utolsó pillanatban, a 20km-re lévő Borsig eltalál, és ezzel nincs is semmi gond, de ellövi a tornyot, nem tudom forgatni tovább!!!
    ez csak akkor tudatosult bennem, mikor nem találtam el a szaros cromwellt, és egyszerűen nem értettem mi történt, hisz az egész célkör tele volt vele

naszóval mindent megtesz ez a köcsög játék, hogy kib@sszon az emberekkel, és ez egész addig nem lenne undorító, amíg beleférne egy normális véletlen faktorba ez a sok cumi, de ami itt folyik az egyértelműen, csakis és kizárólag a játékosok mélytorkoztatásáról szól.
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.02.09. 14:57:53