418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #346796 Amúgy gratulálok, szép teljesítmény. -
bekescsaba #346795 A TD15-öt mivel csináltad meg?
Illetve a Td és arty sebezz a csapatod össz sebzésének 40 ill 50 %-át nevű küldetésben milyen felállásban mentél? -
Plata #346794 Köszi kipróbáltam és feltettem,és meg is haltam miatta,mert fura dolgokat művel,például szauron szemétől úgy megijedtem hogy bezúgtam a tóba. -
R3nton #346793 köszi ^^ -
Toweliee #346792 Grat! -
#346791 A kikapcsolódás folytatódik: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #346790 Én úgy vettem észre a német TD-ket baromira szereti,rhm-t meg wt-ket különösen nagyon szereti.
-
#346789 Köszi!
Volt már, hogy egy 20 hp-s 1390-et nem találtam el három méterről! Ki is szedett!
Távolra viszont meglepően pontos! -
yossarianHUN #346788 Szép játék, izgalmas kör, de elismerésem hogy elviseled ezt a gépet, ami mellélövéseket produkál, én már az összes hajam kitéptem volna tőle. -
#346787 Hitlog! Itt megtalálsz mindent! -
haflac #346786 hitlog,menet közben tudod a wn8-at is azonnal
EDIT:ez nem az,de ez is jó
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.16. 10:59:26 -
Plata #346785 Én még a stugot sem csináltam meg,nincs rá időm. -
Plata #346784 Mi az a mod ami kiírja a sebzésed? -
#346783 Az ellennél is leginkább 5-6 dolgozott meg titeket, ott is voltak ám szép sütemények... -
R3nton #346782 Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T 55A (100% legénység)
Férőhelyek hozzáadva: 1
hehe :D -
#346781 A felhőtlen szórakozás percei: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
haflac #346780 Tapasztalt már más is olyat,hogy a 6.érzék lámpa nem villant fel,világított a lövések meg záporoztak?Na ilyenkor mi van,kiégett az izzó?Biztos óccó kínai vacak. -
#346779 Ez a T49 egy állat!:)
-
yossarianHUN #346778 Ez nem csak táras ágyúknál csinálja. Egy körcikk tekeredik körbe ahogy tölt az ágyú, és felvillan, ha betöltött. Csak néha már azelőtt, hogy betöltene, az ember meg csak nyomkodja a lövést, és vakarja a fejét, hogy mi van. -
lexlutor #346777 nem a mod a bugos hanem a taras agyuknal szerintem mar vagy 2 patch ota nem tudtak wg oldalon kijavitani ezt a hibat... -
#346776 Én olyat akkor látok rajta, amikor töltés közben használom zoomra az egérgörgőt :) -
yossarianHUN #346775 Az én célkeresztem (meg nem mondom mi a neve) is bugos, néha már azelőtt töltöttnek jelzi az ágyút, hogy ténylegesen az lenne. Szerencsére nem olyan gyakori, hogy túlzottan zavaró lenne. -
Plata #346774 Az előző is az volt.
Baró volt mikor majd 1 percet írt töltésidőnek a 7 másodperces ágyúra. -
yossarianHUN #346773 A Jimbóra is mondták sokan, hogy bugos az új. -
yossarianHUN #346772 Szerintem megvan még egy régi replayem, amiben Serene Coast-on szintén T32-vel, hulldownban, AP-val szénné lőttem egy E-100-at, csak azt a távmérőt vagy mi a fenét lőve a tetején. -
Plata #346771 Igen teljesen igazad van,a tech tree-ben meg néztem és azt jelöli így,de nincs is xvm modom,csak jimbo meg stat mod. -
yossarianHUN #346770 Isteni? Az ST-I-et többek között azért adtam el, mert nem bírtam tovább idegekkel azt a fosadékot. Karakterisztikák javulása ide vagy oda, az IS-4-en is igen távol van a jótól. -
András77 #346769 Az E100-n az a keresztrúd vagy mi a fene belőhető, hiába forgat. Pont ma reggel szórakoztam a T32-vel és az őrületbe kergettem az E100-t. Ő nem bírta a tornyomat belőni én meg többször is belőttem azon a keresztrúdon. Tény, hogy kicsi célpont, ezért csak közelről érdemes próbálkozni vele és közel menni egy valószínűleg aranyat köpő E100-hoz kockázatos erősen.
Az említett IS7-nek pont ez a baja, hogy még közelről is nehéz vele eltalálni a gyenge pontokat, főleg a mostani pontosság nerf után. -
#346768 Azzal az ojjecttel van valami újítás elnevezésben szerintem. Régebben nem ez volt a neve. És ez a módosítás bekavart...
Egy 9.4-9.5 körüli tankikon-mod (ami ugye két oldalt van a tagnévsornál) "újnak" érezte, nem jelenítette meg az egyedi ikont, csak a gyárit (ami olyankor van, amikor új tankok jönnek be, és régi kontúrmodot használsz).
Utánanéztem, az Odem Mortis modpack sem jól mutatta pl.
-
#346767 Pedig az egy isteni ágyú ami az is-4 vonalon van.. -
yossarianHUN #346766 Egész jópofa tud lenni ez a kis vacak, ha épp jól jön ki vele a lépés. Ez például kifejezetten élvezetes kör volt, persze némi mázlival megspékelve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
replay
-
yossarianHUN #346765 Biztos a stock kályhacső volt rajta. Nemtom az XVM jelzi-e valahogy a stock ágyút, de ha igen, akkor lehet, hogy a "Short" arra utalt. -
Plata #346764 Mi a szösz,lehet hogy igazad van,sőt biztos is,de furának tűnt az ágyúja. -
yossarianHUN #346763 Valszleg egy Object 704, csak valami mod miatt bugos az UI-d. -
yossarianHUN #346762 Ja, az E-100-nál arra gondoltam, Mausnál nemtom van-e weak spot a tetején, de úgyse látnék rá, olyan magas az a mozgó pajta. -
haflac #346761 az semmi,tegnap T34-el osztok,és egy sorkos szituban,hogy ki tudjak nézni,picit forgatni kellett a tornyon én meg gyönyörűen dőltem balra hátha jobban látom,asszonypajti röhögött rajtam :) -
Plata #346760 Srácok mi a rák az az R53_Object_704_Short?
Azt hiszem ez volt e teljes neve.
Öszvissz 56 sebzést tudott összehozni,és M41 táras ágyúja auto aim-al szemből oldalról átvitte. -
#346759 A tornyuk tetején olyankor azt a zártszelvény szerű cuccot még be lehet ütni, feltéve ha eltalálod. -
#346758 Úgy is kell. A minap azt vettem észre egy izgalmas csatában, hogy amikor táncoltattam a tankot és rámlőttek, a pattintás pillanatában kitoltam a csípőm :) Mondjuk autós játékoknál is jár a lábam pedig csak billentyűzettel játszom :) -
yossarianHUN #346757 Csak annyira, amennyire 258-cal. Egyébként a tornyukon, ha az is forgatva van, akkor sehol.