A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #345803 Ez a WG baja vele, ők a diverzifikáció irányába akarják tolni a játékot. Tulajdonképpen igazuk van, csak népszerű prém tankhoz óvatosan nyúlnak a várható parasztlázadás miatt.
Lehet persze azt is gondolni, hogy azért népszerű, mert op és egy jó tank tényleg, felőlem lehet op is, de nem tartok tőle különösebben, minimális beforgatás után nem tud velem mit kezdeni. Az lehet, hogy nem tudom kivédeni az első 1-2 lövését, de utána általában már felspotolom, illetve beforgatom a tankot.
Az is biztos, hogy rengeteg a bűn rossz játékos E25-ben, akiknek a leghalványabb f.ngjuk sincs róla, hogyan kéne játszani vele. Tipikus f.szláma előrerohan vele és lő, amíg van hp-ja.
Ha meg én megyek E25-el, akkor tudom, hogy csak nagyon óvatos, nagyon taktikus játékkal lehet vele igazán érvényesülni. Szeretek vele menni, jól szorakozom, op-nak én nem tartom, de nem azért megyek egy tankkal, mert op, a játékmódja speciális, érdekes.
Ugye meghallja vérpista, hogy op az E25, rohan(t) venni, aztán rohadtul nem ment vele a játék, mert 150 átütés, az micsoda? Aranyat neki, de azzal sem sokkal jobb a hatás, akkor meg sz.r a tank. Gondolom ez a tipikus történet vele.