banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nekem is eljött a technikai szünet ideje, pedig már csak 3e xp kéne az elefántölő ágyúhoz a szent emilbe, de ezt nem lehet így tovább játszani. Egy Sp elkezd már a csata elején taszigálni, meg kétszer is beforgat és tol maga előtt, meg totál kiforgat a menetirányomból.

El halluf támadás, nem kell talán részleteznem mennyire fontos lett volna elérnem még a scoutok kirajzása előtt a pozíciót. Arty valami csoda folytán nem volt, jól ki tudtam volna használni az ágyúsüllyedést. Természetesen nem jutottam el semeddig sem szinte a sokszori blokkolása miatt és be is kaptam két lövést a késlekedés okán. Utána célzok ellenfelet, ez a marha meg bejön az ágyúm elé, mert nem tágított a környékemről és kapott egy véletlen lepattanó lövést, amire ő belém lőtt egyet én is vissza most már, de figyeltem rá, hogy legyen ellenség a célzókörömben (úgy tudom, ilyenkor véletlen találatnak veszi és vagy egyáltalán nem számít vagy sokkal kisebb súllyal).

Utána nekem jött még párszor, lekaptam a láncát és amennyivel a nyomorult szent emil tud menni elmentem onnan, de jött utánam, nem hagyott semmit csinálni.

Tök vicces volt, mikor nagy nehezen utolért azzal a nyomorult motorral ki akart tolni a domb tetejére középen, hogy majd az ellenség kiszed, de meg sem moccantam.

Megkértem a csapatot riportolják már ezt a féleszűt, mert elveszítjük miatta a csatát, erre egy su100, aki egészen végig a leghátsó homokdüne tetején figyelt (egész csata alatt megtett 0,1km-t) először engem lőtt szét, utána az SP-t, láthatóan nem érdekelték a részletek. Ezúton is gratulálok neki a sikeres azonnali kékülésért és az azonnali csata közbeni banért, legalább egy ideig nem lő több csapattársat ez a féleszű, kár hogy az SP most ugyanúgy garázdálkodik tovább.

Ez totál kész, komolyan mondom. Ha csak annyit megtennének, hogy hagyják, hadd menjek a nyomorult csiga lassúságú emillel, ahova akarok, de nem, azt nem lehet, mert az sp-nek most olyan kedve volt éppen, hogy szórakozik és kibasz.k a csapattársával.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 18:59:38