A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #345534 A szent emilre, t54, tigerp, tier9 francia arty (ennél csak splash kapott el) meg a végén a borsig, ez a 4 jómadár mind aranyat lőtt. Mikor röhögtem rajtuk, beírja, hogy "because I can"
Visszaírtam neki, hogy én is megtehetném, de van agyam, vegyen azt is legközelebb az arany lőszer mellé
Olyan 30-40e kredit ára arany lőszert lőttek (csak azt) a szent emilre, egy papír tankra.
Tényleg a helyzet röhejessége, ami abszurd. Egy emil-t bármi belövi, sőt az HE jól helyezve hatékonyabb. Tehát abszolút felesleges kredit égetés és az agyasok nem értik még ezt a végtelenül egyszerű összefüggést sem.
Azt hitték, hogy rinyálok vagy ilyesmi, mert aranyat lőttek, de totál nem, mert mindegy mivel lőnek az emilre, be fogja vinni, sokkal inkább kiröhögtem őket, illetve sajnáltam őket az agyi nyomorukért, de láthatóan nem értik. Na mindegy, legalább hoztak pár vidám percet.
Lövök én is aranyat, de ilyen papírtankra csak egészen kivételes helyzetben lövök rá arannyal, ha az van betöltve sokszor inkább újra töltöm (több legénységemen is van előérzet), hogy ne bukjak sok kreditet. Ha nagyon kritikus a helyzet és más ellenség miatt arany van betöltve, akkor lövök csak papírra arannyal, de nem sorozatban és nagyon ritkán van ilyen helyzet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 18:26:01