418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#346516 Jó fejnek tűnik az öreg, látszik hogy sokat tud a tankokról. -
#346515 -
Toweliee #346514 Köszi! -
Negritis #346513 nem -
Toweliee #346512 Át lehet vinni az egyik ticketet a stug után a t28-ra? -
#346511 lendületet vettem rá én is, de a Sörmen3 és az alap Fájjerfláj teljesen megakasztotta az idegrendszerem. -
foxbat88fx #346510 hűűű ez a Charioteer rohadt jó a nagy gunnal :D
alap gunnal egy jelentéktelen szar TD volt.... de így 8 sec reload-al és alap APCR-el igen csak szépeket lehet vele csapatni :D -
Malarki #346509 FTR-en volt ez a minimapkép, ebből talán átláthatóbb. -
#346508 Kösssz :D -
yossarianHUN #346507 Mondjuk az átláthatóság érdekében megmutathatná egyszer madártávlatból az egészet, ahelyett hogy a bunkerek között ráncigálja a kamerát. Egyébként jól néz ki. -
yossarianHUN #346506 Ezek után nyilván semmibe. -
Malarki #346505 "Overlord" Pálya Előzetes
Szerintem rohadt jól néz ki ez a pálya, rohadtul adja a hangulatot is, de nagyon nem WoT-os. Bazi nagy, nyílt az egész, nincs egyértelmű ütközőzóna.
Mondjuk ha lenne olyan mod, ahol az amcsiknak a partról indulva kellene elfoglalniuk egymás után következő pontokat, a németeknek meg megvédenie azokat, na az rohadt jó lenne ezen a pályán. -
foxbat88fx #346504 akkor? mibe fogadunk? :) -
yossarianHUN #346503 Meg biztos nem kezded újra a játékot, meg nem állsz neki az IS-6 küldetésnek, meg a többi. Ha te mondod -
foxbat88fx #346502 nem fogadnék a helyedben, mert elbukod :)
biztosan nem húzok ki egy tier X-et vadi új accountal a nulláról prém nélkül....... -
yossarianHUN #346501 Fogadunk, hogy egy-két hónapon belül itt fogod lobogtatni a screenshotokat róla? -
#346500 Prémium nélkül valóban nincsen meg egy hamar :/
Szívesen! :) -
foxbat88fx #346499 óóóó a büdös picsába :D
pont ezért lett volna értelme az 1 milla exp-nek inaktív accounton is... de akkor ennyit a T95-ről...
Tier X-et kihúzni necces :S
köszi az infót! :) -
#346498 1 millió kell igen, de szakaszban. Új regisztrációnál meg nem kötelező a szakasz, elég a tier10 tank :) Inaktívnál pont ezért van a szakasz, mert tier9-ről könnyű lenne tier10-re váltani :)
Itt részletesen összefoglalták :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.14. 12:02:23 -
foxbat88fx #346497 de nem úgy van, hogy inaktív account-tal 1 milka exp kell a T95-höz?
mert ennyi erővel "meghívok" egy olyan accot amivel 1 éve nem játszottak és van rajta egy tier 9...
kifejlesztem a Tier X-et 1 hónap alatt se és megvan a T95 :D így nem valami igazságos -
Angelus1991ster #346496 Surprise Motherfucker!!! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #346495 Apropó, mi az az auto aim mods?
Benne van az új Aslain mode packban. -
bekescsaba #346494 Visszavettem a küldik miatt a 9-es VK 4502 B-t. Bárki tanácsolta (talán renton??), köszönöm neki.
Na, ez heavy tank. Malinovka, ohne arty, a hegyet egyedül tartottam. Tier 9 volt. Csináltam 4200 aszisztot, meg 3200 sebzést, de kicsi tankok voltak, csak 5300 damaget blokkoltam. Ha a nagycsöves rhm halála előtt engem lőtt volna, nem a szegény Tigrisünket, aki a hátam mögül sniperkodik, meglett volna a 3 x lepattanós küldi. De az volt az első csatám vele.
Zseniális járgány.
Tudom, még nem kaptam a seggembe egyetlen lightot se.
Apropó, ha mellém simul egy lighttank, tudni fogom lőni? -
#346493 -
EmR3 #346492 Csinálsz pár képet beteszed a gimp-be aztán konvertálod. Youtube-on van egy csomó videó a progi működéséről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #346491 én a héten akadtam ki, hogy mivel decemberbe térte vissza így nem tudom megszerezni :( -
#346490 Most akciós prém tankokból érdemes vmelyiket begyűjteni? -
#346489 Valaki tudna gifet csinálni abból hogy full hp-ról ammorackeltem egy IS-8at?
-
#346488 A lényeg, hogy ha szakaszban mész, akkor kapsz kreditet meg legénységi tagokat a feltételek teljesítése után. Ha csak simán kifejlesztetsz egy tier 10-es tankot, akkor megkapod a t95-öt, de nulla legénységgel. Én így csináltam, mert amúgy is más tank legénysége van benne :) -
R3nton #346487 neked adta vele, csináltam vele 6800 pattanót, mondjuk a 4x durva lesz. -
SASA86 #346486 Vki próbálgatta a Vk 4502B-t a pattintós küldetésekre a patch óta? Nálam vmi megváltozott simán átlövik tier 9esek is normál ammoval.
Utoljára szerkesztette: SASA86, 2015.02.14. 09:03:22 -
R3nton #346485 őőő heavy tank??? :D Su-122-54 maybe? Áruld már el légyszi, melyik a TD szerinted? :D Ezen az orosz ágon egy darab forgótorony nem volt. És az angol lassú vonalon is haladok aka AT-7 -
kész, befostam -
#346483 BlackPrince-el lett meg t8-ban. :)
(parádicsomók nem igazán tudják lőni) ;) -
Simulacrum #346482 Úgy, hogy nagyon nem szeretek TD-vel játszani, nincs is sok, ahhoz képest már készen vagyok a T28-as TD-s egyéni küldetésekkel, már csak a 15-ös és a két szakaszos hiányzik. Az LT is nemsokára megvan ugyanígy. Amivel vacakolok az a 3 med kilövése med vonalon. Most ezt tartom nehéznek, de persze tudom, hogy idővel úgyis meglesz.
Összességében a Stug és a T28-as küldetéseket látva teljesen egyértelmű, hogy a TD küldetések magasan a legegyszerűbbek még átlag játékosnak is. Utána a HT következő, majd az MT és utána az LT. Bár ha nem lenne ennyi light tank a csatákban, akkor nem is biztos, hogy azt tartanám a legnehezebbnek. Az artysokat még nem próbáltam, de mivel nem artyzom biztos azok lennének a legnehezebbek. -
#346481 nekem ugyanez az érzésem az artikkal kapcsolatban
TD-vel semmi bajom :) -
mittomén1 #346480 várható mostanság olyan küldetés mint a wz-111-es volt?vagy idén bármikor?
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.02.14. 00:42:27 -
bornofakone #346479 Azt hiszem kezdek rekordokat döntögetni.....mai nap is úgy telt el h 1 qrva malinovka, proho v furien shit lett volna...ahol tudnék normálisan ghost-ba spottolni.
legalább 30 csatát mentem ma :D
Story of my week...srsly wtf map rotation!
-
foxbat88fx #346478 srácok, itt ez az újonc izé ablak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
itt látható a 2 meghívottam
az első egy 1,5 éve inaktív account
a másik egy vadi új account
alul meg ugye ott a csík.....
szóval ha én elkezdek játszani az inaktív account-tal akkor ez a csík szépen fog felfele menni?
vagy azzal is szakaszban kellene játszani? :)
első csatánál kaptam 1 óra bannt azon az inaktív accounton bakker XD
T7 combat car-al daráltam az enemyt erre bejött elém a társam és csatt :(
-
haflac #346477 Egyre inkább az az érzésem,hogy ezeket a td-ket nem eléggé nerfelték.Simán lehetett volna még rontani rajtuk.Még mindig túl sok van belőlük.