World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Tök jó hogy 0.20mb-vel tölti a játékot le. Tanultak a Sovietjin-től hogy a lassú letöltés a jó letöltés?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Egyáltalán nem az én logikámat követed. Hol írtam én olyat, hogy mindnek opnak kell lennie?
Nem legyalulni kell xarrá ami nagyon jó, hanem javítani a többin egy kicsit, hogy jók legyenek.
Mellesleg ha mind jó minden tierben az se baj sokkal élvezetesebb és érdekesebb lenne a játék.
Végre ma úgy tűnik, bár nem akarom elkiabálni, de tudok normális köröket is menni M6prém tankkal. Egymás után 3000 utána 3400-as kör. Igaz az első vereség lett, de mindegy. Jó csaták voltak. És mivel a szerencse forgandó, most fogok átkerülni a szopórollerre.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Miért lenne ott op? Ott van a kv 1. Ugyan úgy van Derpje csak kicsivel jobb adatokkal! Igaz aKV 1 lasabb, de van rajta páncél.

mijki
Van direkt link vagy torrent a full 9.3-hoz? A Launcher naaagyon lassú.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

JeffDunham
A PMOD-ot használom jó sok patch óta. Ott beállítottam minden távolságot. Csak visszatöltöm minden patchnél és mindig állandóak az értékeim.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Zoom modra talán megoldás, a 0.9.3/scripts/client/mods/pmod mappában a scroll sensitivity fájlban az érték módosítása. Bár lehet, hogy ez csak a külső nézeten segít.
Nálam egyelőre az xvm játékos statjai és színei nem mennek. De legalább most találtam olyant, hogy az xvm is tud többsoros garázst, így nem kell locastan garázs, ami meg nem működik rendesen és a hanggal is összeakad.

Lehet, hogy be kellene néznetek a zoomX fájlba és kiszedegetni a "szükségtelen" nagyításokat.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2014.09.25. 18:09:46
te logikad kovetve, mindent folhuznak tier6ban h op legyen, akkor az mar nem tier6 hanem onnantol tier7.
ne haragudj, de ez eleg nagy butasag lenne.
A zoom nálam is elég furcsán működik, ha valaki tud megoldást, annak örülnék... Jacktor modpackot használom én is.
Igen, ott még a régebbi verzió van és az jó. De a többi...
A zoom modok elég furcsán működnek, túl nagy lépcsőkben megy kifelé, elég zavaró. Jó lenne egy kisebb lépcsős, ha van ilyen.
Az xvm meg nem halványít rendesen, ha kilőtt ellenséges tank van.

A jimbo csak nekem nem jó?

Nem tudom mennyire működne a dolog, de én például a modok felpakolása után letöltök egy replayt és elindítom. Ha valami nem stimmel, általában a replay lejátszása is lepusztul. Ha változtatsz valamit, esetleg próbáld ki így! Ha továbbra se megy legalább nem lesz ban.
Kiszedték a Kharkovos repülő bugot, a 2 kocsi közül? 😞(
Látod ezért mondtam azt, hogy az oroszok képtelenek jót csinálni. Ha netán mégis sikerül, akkor azt le kell rontani gyorsan az átlaghoz.
Gondoljátok csak végig, hány op tank vagy TD volt már? Egyetlen egyszer nem azt csinálták, hogy ez jó, sokan szeretik, akkor a többit is javítjuk ehhez mérten, hogy azok is jók legyenek. Nem, ők a tipikus orosz módszerrel inkább elb...uk ezt nehogy már jó legyen és élvezzék vele a játékot. Ezáltal viszont mások amik csak eddig jók voltak kerültek op helyzetbe, aminek a vége ugyan ez. Azokat is el kell ba...ni, mint a KV-1S meg a többi.
Ez egyenes út ahhoz, hogy egy jónak indult játékból a készítői egy rakás fost csináljanak idővel. Jó úton haladnak, mivel a kiegyenlítést is addig piszkálták amíg most már semmi nem maradt belőle.
Amíg minden más játék készítő arra törekszik, hogy minél jobb játékot csináljon, ezek nagy gőzzel dolgoznak azon, hogy minél jobban szétverjék azt, ami jónak indult. Játék készítés orosz módra.
Én is azt használom, de nálam jó. Wotinfo-ról szedtem.
Maala
LTTB: Fos dep, fos camo, nevetséges top ágyú. (külsőre)

Ru 251: Jó, csak még szarok a legények... És ótvar az AP sebessége.

M37: egy tierrel nagyobb, de lassabb, kevésbé mozgékony régi Chaffee.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.25. 16:58:14

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Használja valaki Jimbo célkereszt modját? Nálam az a gond, hogy hiába van meg a felülete, ugyanazt az undorító "A"-alakú alap célkeresztet használja és nem a pontot, mint a régiben. Állítani sem tudom. Másnál is ez van?

Egyelőre írtam hivatalos fórumra, de az jön most. Főleg amennyiben tényleg megkapom így a harmadik próbálkozás után a bant (mivel továbbra sem jó, a régi modok törlése után sem), akkor lesz néhány keresetlen szavam hozzájuk.
Maala
Vagy írj egy ticketet supportnak?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
bakker tényleg, írtad.. 😄
Mint mondtam...

Dantes: meglesem. Sok húzásom nincs, mert ha nem jön össze szerintem a következő után bannolnak.
M4-el megint t7 csatába kerültem,vakon belőttem az ellenség bázisa felé,és kilőttem a Gw panthert.<#taps>

Master91
modok vannak?
Ki törölted a régi mod-okat is? 9.2-es mappa? Kipróbáltam, új mod-ok fent és az előbb normálisan végig ment egy csata.
Vagy ha vége a csatának nem kerülsz vissza a garázsba hanem kifagy a játék.És se pénz se xp.<#szomoru1>

Savaran
Nálam szerencsére megy, xwm et is jól bírja, lehet a vidi karid kéne friss driverrel ellátni

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Második csata dettó. Játsszon ezzel a hányadékkal akinek két anyja van.
Nem tölt be a játék. Gyönyörű. Semmi mod, frissen ropogósan peccselés befejezte után első csata, végigmegy a töltőcsík, és úgymarad. De közben azért hallom a játékban a robbanásokat, lövéseket, meg végignézhetem ahogy a csapatomat 15-2-re legyalulják (végülis a WoT-ról beszélünk). Majd a csata végén visszatesz garázsba, és kapom a figyelmeztetést az afk-zásért. Na elmentek ti a büdös k*rva anyátokba.
T6 scouttal jobb az MM mint T5 meddel,mi a franc van itt?

Köszi!

Örülök hogy segíthettem.
Engem most nagyon szopat a játék,t5 meddel minimum t7 csatába kerülök.<#gunyos1>

A T67 (volt T49) csak külsőleg változott vagy azt is paraméterezték? A második zárt torony jelenleg nyitott, és olyan furcsán néz ki az egész TD.
A KV-85 jó lenne a 100 mm-el ha nem csak -3° lenne a kitérithetőség. Ez nagyon gáz...
M5 Stuart elveszítette a troll gunt... pedig én szinte csak azzal tudtam használni. Jelenleg csak táras fegyverzete van.

Az angol-magyar váltás megoldotta. Köszi!

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

fejnelkuli
Nekem a tűzfal off segített a frissítésben!

Kipróbálom. a 44k chaffee XP az kompenzáció, más is kapott.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Igen ilyen volt,át állítottam a játék nyelvét angolra,frissített,utána vissza magyarra és jó lett.
Más is kapott 44k xp-t a chaffe-hoz?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.25. 15:52:22

No nekem ennyi is volt mára a WOT. 6 futam, 6 vereség. Mivel nem vagyok mazochista, így ma már inkább mást játszok eme szutyok helyett. 😊
Mnemomic
Hi!

Tudna valaki adni linket ahhoz a damage panelhoz ami a chatbe írja ki a kapott sebzést? -attól nem akad ki a játék ha pl. pz 1c-vel lőnek rám.

Most frissítettem még egyetlen mod sincsen fönt.

Maala
Van fent mod? Nekem egy sincs, és nem néz így ki a garázs.

Vixy28
Újraindítottam, töröltem az előzményeket, három böngészőből is megnyitottam, még mindig semmi.....eszerint az oldal szerint az oldal nem
működőképes.... http://www.isitdownrightnow.com/worldoftanks.eu.html

<#nemtudom>

rég várok egy olyan tankot ami a jumbo shermanhez hasonló játékélményt adna (bár ez is csak inkább múlt) trollgunnal bohóckodás, azt hittem végre ez az átértékelt KV-1S alkalmas lesz rá ha még páncélügyileg kicsit hadilábon is áll, de ez az ágyúkitéríthetőség végleg gondoskodik róla hogy nem 😞 vagy csak én szoktam nagyon el tőle de ez haza tudja vágni a játékélmény nagy részét
Másnak is így néz ki a garázs frissítés után? Menü gombok helyett valami programkód... és szét van csúszva az egész.

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.25. 15:40:31

Master91
Ctrl+F5, ha úgy se géprestart, ha úgy se akkor így jártál
biztos látta kvikibébi videóját, neki se kellett több...
Ccleaner+előzmények törlése, vagy próbáld másik böngészővel
Vixy28
próbáltam frissíteni, megnyitottam chrome-ból, mozzillából, explorerből....semmi....félig betölti a képernyőt aztán csak pörög a töltés jelző és a büdös életben nem tölt be <#falbav><#fejvakaras>

M lehet a gond a frissítéssel. Alul kiírja, hogy a frissítés megszakítva, sikertelen csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz. A napló fájlban pedig ezt írja: http request failed. what: http request error, msg: Inner libCurl error(28): "Timeout was reached".
popey8
Nekem is megy. Be is vagyok logolva. F5-t próbáltad?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Vixy28
Hát nem tudom.....nekem még mindig csak sötét képernyő.... <#confused>