banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nagyon nem tetszik ez a pontosság nerf. Mivel ez sajnos jól be fog tenni többek között az én játékstílusomnak is. Általában megvárom a full becélzást, de nagyon sokszor szoktam úgy lőni - és ezzel eldönteni akár csatát vagy csak 1vs1-et - hogy nincs a célkereszt teljesen beszűkülve és mégis jó helyre megy a lövedék. Persze ez ugyanúgy hatni fog a többi játékosra is (kivéve persze, ha a WG féle agyonmanipulált "random" nem tesz szopóágra vagy nem segíti éppen a tomatókat), de innentől már nem élvezhetem az effajta előnyt. Egyébként ugyan a cikk tényleg nem írja, de ha nézitek a képet és tényleg hiteles, akkor az extrém kör szélére menő lövések is csökkenni fognak. És ez kinek jó? Persze, h az artyknak...