banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Nem állítottad az oknak az ellenkezőjét. Egyszerűen SEHOL sem említetted magát az okot. Sem most, sem a korábbi vitában. Rövidre zárhattad volna ezzel az 5 sorral, ehelyett 20-30 hszen keresztül vitáztál Masterrel, ami csak abból állt, hogy ugyanazt mantrázod. :) Aztán jössz itt, hogy érveljenek mások helyetted, az általad indított vitában, mert te erre nem vagy képes. Csak azt szajkózod, hogy "de megtörtént". "Én láttam. Ott voltam. Átéltem". Aztán amikor kifigurázlak, hogy milyen retardként viselkedsz a "vitában", felháborodsz, majdhogynem elküldesz az anyámba.

Ugye milyen kínos érzés olvasni, ahogy más vergődik? Na, te is ilyen kínos szoktál lenni. Ahogy a WG-s összeeskéseket szajkózóknál is ugyanez az érzés kerülgeti az embert.

Peace péntek.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 21:22:14