banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Abszolút RNG, ha lesz egy kis időm előkeresem azt a jelenetet, amikor a 7-es brit artyval kiszedtem a fordulókörét futó elc-t, elég tisztességes távolságból. Mintha a lövést zsinóron húzták volna bele a száguldó elc-be, magam is meglepődtem ezen, mert egyébként kb esélytelen eltalálni.

A WG-ből én simán kinézem, hogy úgy néz ki nálunk az RNG, hogy dob egy kockával (nem tudom, hány oldalú) és ha jó szám jött ki neked, akkor belevezeti a lövésedet az ellenfélbe, ha legalább annyit megtettél, hogy a célzókört rávitted. Ez mind szép és jó és normál tank tank elleni harcban tulajdonképpen szinte észrevehetetlen (lenne) de amikor egy arty a kedvezményezett, akkor az fáj az ellenfélnek nagyon. Bár normál tank harcokban is meg lehet figyelni néha furcsa lövéseket, amiket mintha zsinóron húzná bele egy erő a gyenge pontba.