banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A WG ezt úgy tervezte, hogy hónapokra leköti a játékosokat feladatokkal. Egy jobb csatában lehet, hogy a fele küldetést megcsinálnád, ami nekik nem érdekük.

Egyébként azt nem értem, hogy miért nem raktak bele pár grindelős feladatot, akár alternatívának. Szóval mittudomén, HT-xx küldetés teljesíthető egy jó csatával, de úgy is, hogy grindelsz, mint állat mondjuk 500 frag vagy 200e sebzés.

Nem az összesnél, csak pár küldetésnél, amit akár beállíthattak volna tényleg mission impossible-re is, mert akinek nem megy az, az grindel és sokáig játszik.

Értem a filozófiáta PM-ben, de nem menne ellene, ha pár küldetés kiváltható lenne grinddel is és akkor a sokan még többet játszanának, mint így, mert most szerintem beleunnak a sokadik próbálkozás után.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.06. 11:04:06