418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #346276 A hasánál valami erőtér van ami eltereli a lövedékeket. Object 704-el 4x próbáltam meglőni a hasát és mindig felé ment a döntött frontra. Állt egy helyben és senki nem tudta megérinteni. Olyan volt mint Chuck Norris. -
#346275 A WG-sek azt mondják, hogy a saját tierjében a Maus-zal lehet a legtöbbet pattintani és szerintem ez igaz is. -
kHares #346274 Nem valószínű, majd 1 hét után meglátom rákattanok vagy sem, máskor is volt már nagyobb pihenő inkább most már csak azért játszok mert itt a sok tank, rengeteg belefektetett idő ill. emlékszem néha fun volt. Szóval meglátjuk, így is nyomtam 2 évig folyamatosan. -
R3nton #346273 Én a Mausra esküszöm, de van aki az E-100-ra. Maussal több lepattanót lehet gyűjteni, E-100al többet lehet sebezni. -
kHares #346272 Küldetésekkel eddig úgy vagyok ha megvan magától ok egyébként nem is figyelem, egy mod automatikusan berakja a következőt ha teljesült.
Szóval igazán semmi nem történt scoutolni nem lehet mert csőpályák és hülye team, artyt továbbra sem értem miért fun ha percenként lőhetsz és szinte biztos mellé megy, semmi igazi változás? Mit vártam.
Ja kellemes meglepetés: Sosem szerettem a maus vonalat. Tigris 2 jópofa, E75 meg igazi csemege. De azért elkezdtem még régen szép lassan és az egyik kedvencem lett a vk4502A. Gyors, mozgékony, lehet a térképen közlekedni az ágyú elfogadható. Majdnem mediumként használtam. Aztán jött a vk4502B. Fostalicska, mozgásképtelen hátsótornyos szar, föladtam pár csata után. Na most olvasom boostolták a front armort. Kicsit elszaladt a kezük, beültem tesztelni aztán E75, IS8 és T34 kombó csak pattog. Közelebb megyek, váltanak prémre még mindig pattog, eszméletlen. Igazi faltörő kos, 4k sebzés 4,3k elnyelt damage. Már már megsajnáltam őket, volt ám "kurwa"-zás. -
lammaer #346271 Heavy tankos pattogtatós küldetésekre Maus vagy E100 jobb? (IS4 van még, de az nem tűnik olyan ütősnek, a T110E5 meg sztem felejtős). -
R3nton #346270 jó lenne, ha ebben a 4-5 mapban benne lenne most a malinovka meg a prohrovka. Ja és azért is durva, hogy nem adja ezeket a mapokat, mert prohból ráadásul 2 van. -
R3nton #346269 VK45el lett meg nekem. Még talán az IS-7-et tudom elképzelni. -
#346268 Ezeken felül számomra nagy negatívum még a kb. másfél havonta "jelentkező" patchelés. 1. Eddig 3-4 havonta kellett csak szopni a modokkal (ez sem volt túl kellemes), most másfél. 2. Nem is lennék ennyire kiakadva emiatt, ha legalább lenne is vmi a patchekben. Ilyen semmitmondó, tartalmatlan foltokért nem éri meg az egész herce-hurca. -
#346267 Innen is fogsz találni szakasztársat egészen biztos ;) Esetleg belépsz a HOAX-ba? -
lammaer #346266 Sztem nem sokat fejlődött a játék. A küldetésrendszer viszonylag jó ötlet, ha rá tudsz kattanni nagyon behúz a grindbe viszont szinte mindenkit konteó hívővé tesz. Ettől eltekintve ahogy elnézem az elmúlt év is a pályaszerkesztés/új tankok kiadása jegyében telt el.
Sajnos eléggé kiherélték a scout játékmenetet, a spottolás manapság nem üzlet éselég macerás is (városi pályák, minden pálya dimbes-dombos lett plusz az IM miatt eleve sok a light). Szóval manapság a scoutnak is ölnie kell ha XPt meg creditet akar.
Az artikat sztem elég jól kiherélték, most az IMek miatt elég sokan vannak megint de a horror újratöltési idők és a randomisten pontatlansága miatt sztem kevesebb vizet zavarnak mint azelőtt. Kivéve ha TD módban védik magukat, mert akkor meg félelmetesek lettek (megint csak a scout játékmenet kiherélése).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.12. 14:43:08 -
#346265 Van ami +, de összességében határozottan nem:) -
lammaer #346264 Sztem a KV széria elég esélyes rá, és talán a mid tierben nincs annyi aranyeső. KV1-KV3 (esetleg KV4, bár az már csak akkor ha toptank) esélyes lehet. -
kHares #346263 Másfél év alig játszás után gondoltam kipróbálom az új dolgokat.
Well, Mt-25-el grindelni még mindig fájdalmas, T37 jónak tűnik de nem tudok teljesíteni vele. Minden második pálya t9 város ill. nem ismerem a mapokat minden új meg átdolgozat és úgy tűnik már csak öregesen játszom. Ellenséges lightokról pattanok (ELC, Vk2801, stb.) E25 seggbe pattog de biztos csak a random, 15 csata nem mérvadó. Ru251-re még nem volt pénzem.
UK ág T5-ben elég iszonyat, aki berakta az archert a játékba... Néha sikerül egy jó pozícióba beállni aztán camp mint egy td de a legtöbbször a team vagy pálya miatt ezt nem lehet aztán seggel előre forogsz össze vissza iszonyatos. Sherman 3 a normál sherman lomhább változat, minek? Remélem a firefly kárpótol.
Personal missions: az ötlet nagyon jó, pénzkeresésre is egész jó de minden kategóriában látom platoonba kell menni szóval ez kiesett, régi barátok már nem játszanak. Mondjuk arty is csak 1 van (Bert the Avenger), na azzal nem lesz 2k sebzés. Sőt ha valamit eltalálok már örülök.
Pontosság nerfről nem tudok nyilatkozni, most is lekaptak snapshottal két ház között tenyérnyi helyen átlőve, majd 100 csata után meglátjuk.
Szerintetek az elmúlt 1-2 évben a változások pozitívak összességében?
-
foxbat88fx #346262 jó szenvedést vele :D
én csak végignéztem a missziókat és jót röhögtem rajtuk, nincs az az isten, hogy megcsináljam őket :D:D -
bekescsaba #346261 Milyen nehéz tankor javasoltok arra a küldetésre,a mikor a HP-m 3 x kell felfogni? T55-ös küldi.
Valamelyik IS-t, vagy németet?
Ez nehezebb, mint a HT 15 a maga 12 000-vel
-
Tarathiel2 #346260 Csak simán futtasd le, az utolsó oldalon van egy pipa hogy takarítson először (res_mods törlése). -
besti #346259 "regarding the issue where you get 4-5 maps over and over, Storm states it is very difficult to fix for certain reasons" -
#346258 Update után én simán lefuttattam. -
R3nton #346257 fasza, kapják be... -
besti #346256 Az már régi anomália (épp tegnap volt legutóbb az FTR-en), hogy bizonyos mapok (4-5) gyakrabban vannak, még egyesek egyáltalán nem. Nekem is így volt az első LT küldinél, legalább 120 csata után kaptam rendes spotter mapot. Arra gondoltam, ha ez van el kellene tenni pár napra azt a missiont, amíg nem a preferált map kerül be a rotációba ismét. -
Kubukli #346255 Használ valaki Aslain's mod pack-ot?
9.6 update előtt Aslain's uninstall, WoT update majd 9.6 kompatibilis modpack telepít vagy update után egyszerűen ráhúzom az új modpackot a 9.5 mod csomagra?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.12. 13:00:38 -
#346254 Lehet, de akkor is simán mellé megy, legalábbis nekem. -
R3nton #346253 Akkor mivel lehet azt magyarázni, hogy 5 napja nem ad se malinovkát se prohrovkát? Egyébként az lenne a jó, ha úgy lenne, mint a codban. Van a pályáknak egymeghatározott sorrendje és egymás után jönnek. Így lenne igazságos. Mert ez baszott nagy kibaszás, hogy most már napok óta nem tudok megcsinálni 2 light küldit se. És akkor még a 6000 spotolós is hátra van...ja igen meg még a trackelj 3 artyt is.
Valahogy neki kéne ugrani az M40/43-nak, mert nem fogja engedni a játék, hogy megcsináljam a light küldiket. -
#346252 De videók alapján mintha egyszerűbb lenne a célzás. -
#346251 Ezzel a moddal i simán mellé- és fölé megy a lövés. -
R3nton #346250 Te legalább mehetsz prohon :D -
besti #346249 Nem hiszem, hogy az MM direkt nehezítené az IM-eket. Egyrészt nem is tudnák megcsinálni szvsz, úh ilyen rövid várakozási idők legyenek, másrészt nem hiszem hogy érdekükben állna a játékosok folyamatos kudarcélménye. Az MM-ben viszont lehetnek előre összeállított minták, amelyek szerint igyekszik összerakni a csapatokat. Próbáltam csinálni a blokkold a HP-d 2szeresét HT missiont T7 és 10 között, de legalább 3, inkább 4 nagy arti volt csatánként (és nyílt mapok). Jó, akkor gyerünk MT arti gyilkoló missionre. Battal ezután 3-4 csata alatt 1 arti, egyszer talán 2 (az első pálya amire rakott persze Himmels volt). Kicsit módosíthatnák az MM-et, hogy segítsenek vele (pl. sok heavy art nélkül, lightok gyakrabban nyílt mapra, artikat a medek mellé is rakhatna, etc.). -
99lufi #346248 ráadásul hivatkozik erre az oldalra PlazmaKeks amit tele van cheater/bot modokkal.
tényleg a WG bérence??? -
#346247 Aimbottal lehet a random lövedékek irányát a te hasznodra átírni? :D -
#346246 De ha a wg beteszi akkor állítólag lesz vmi arty nerf mert anélkül mindenki betalálna artyval. -
yossarianHUN #346245 Hát ha valamije nincs a T37-nek, akkor az a kamó. Egy Maussal könnyebb elbújni mint azzal a világító fostaligával. -
sempike #346244 Vicces milyen könnyen ki lehet szúrni egy aimbotozó statpaddert.
Alig feltünő mikor Prohorokán egy száguldó t37-es zsinórban 4x vágja telibe a szintén száguldó vk28.01 századmásodpercre kibukkanó tornyát.
Aztán mikor rákérdezel, hogy ezt hogy csinálta akkor a válasz "good crew"... na persze
Amúgy a t37-esekkel szerintem alapból gond van. Valahogy túl pontosnak érzem és bár nem néztem a camo ratingjét de egy láthatatlan ninja lófasz hozzá képest oO -
lexlutor #346243 ahogy a WT-t is mindig fikaznia kell, ha valahogy szobajonn, pedig nem is jatszik vele:)
persze az AW-tol el van ajulva, persze ott meg veletlenul teszter :)
nalam mar reg leirtam magat ezekkel a hulyesegeivel. -
#346242 Elmélet:
WG megfűzte őt, hogy reklámozza, és majd figyelik hogy mennyit dobnak a vörösöknek az artizás
ha jól teljesít a mod, akkor berakják ők is hivatalosba -
Negritis #346241 én ma vettem észre, hogy a jactort raktam fel megnyomtam a középső egérgombot (ami nekem a TS) és ugyanezt hozta be artyval -
yossarianHUN #346240 Ezt. -
yossarianHUN #346239 És soha nem mulaszt el beszúrni valami csípős kis megjegyzést az "anti-arty jihadist"-okra. Bolond az az ember -
Negritis #346238 mit tud a battle assistant? -
Malarki #346237 Azért SS is bekaphatná a néger brét, mert ma az első dolga volt kirakni FTR-re a Battle Assistant legfrissebb verzióját, ne hogymár szegény kétbites nyomorultaknak keresgélni kelljen. Persze semmilyen más modot nem hirdet, csak ezt. Kötsög.