World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvásárolva:
'VK 30.01 (D)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 010 000.
na ezzel még sosem mentem...... (ez a 7-es med)
Tessék, VK 3002 (D😎.
angelus1991ster.blogspot.hu
És igen hát persze, legalább átértem amikor a tier 6-os tankokat pedózom le. Ez persze ez is így van. Csak annyi a gond, hogy őszintén szólva 8-as tankkal alig látni 6-os tankot, az esetek nagy részében 9-esek közé rak be, vagy ha nem, nagyon sok a 8-as. (igaz, valamikor régen nem így volt, és tényleg akadt olyan tier korlátos tank, amivel tényleg pedózni lehetett a kisebbek között, ma ez nagyon ritka) De biztos én vagyok a hibás, miért mertem megvenni az IS6-ot ügyebár. Ez már leve szemtelenség. És persze hogy 175-ös pen-el oldalról meg van amit szemből is át lehet lőni, még ha 9-esek is. Igaz, el ismerem tényleg még a vk45-ot kupoláját is át lehet, mázlival. De nagyon sokszor a 122-es orosz ágyú mindenről pattan és sokat lő mellé. 9-esek között nem épp mészárlásra való. De biztos én vagyok túl béna, majd
WR104 GONDOLOM MOST FELTESZ EGY VISSZAJÁTSZÁST, AHOL 175-ÖS ÁTÜTÉSŰ ÁGYÚVAL FULL 9-ES CSATÁBAN MINDENKIT KILŐ. Vagy nem?
Ja, és ezek után, még én hazudok, mert felbosszantott egy beszólogató idióta játékos.
De ezt csak neked mondom WR104 pajtás, amúgy IS6-al se kerültem ám be 9-es csatába. Nincs róla visszajátszás, és tudod hát hazudok is. IS6-asom sincs. Nyugodtan nyomozd ki, ott van látszik az acc-omon , nyugodtan keresd meg, nézd meg: nincs is hármas szintűnél nagyobb tankom a wn8- értékem meg 100 alatt van. Ez így igaz, kár is tagadni.
fáradt is vagyok meg sörözök is... de ennyire azért nem....
nem értem mit akarsz ezzel mondani 😄DD <#fejvakaras>#fejvakaras>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(mert ugye névváltás előtt VK3002DB volt és most VK30.02D)
(nem tudom mi értelme van ennek a pontnak? mindenki véká háromezerkettőnek mondja nem pedig véká harminc nullakettőnek)
Torony is erős, a többi medet nézve, 100mm minden oldalt. Azon a szinten a VK33002DB-nek kevesebb oldal és hátul.
Csak hát igaz amit sokan írnak, EU ágba előbb lesz svéd, jugoszláv, svácji. csak azután jöhet olasz, cseh, magyar, lengyel, román.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.23. 20:20:51
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.23. 20:09:17
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Mindenki hülye csak én nem!
A masik kommentemben emlitett replay gondolom nincs meg?
Gondolom nem mindenki T9-es VK-vel meg E75-tel volt hanem voltak medek, lightok meg papir TD-k is akiket be tudsz utni 175-os pennel is. Legalabb 1-2 csataban aterzed milyen eselyei vannak a T6-7-es tankoknak az IS6-od ellen.
Ja, tudom, sokan kapcsolják ki a chat-et, de inkább a játékot kapcsoltam ki, mert ennyi elég volt.
ezekutan ertehetlen modon mindig letiltanak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Most épp a következő volt a szitu. Ketten maradtunk 1%-os IS8, én M6prémmel, kétszeres túlerő ellen. A lényeg jött egy WZ120 kiszedi az IS8-ast, rálövök, lepattant és úgy állt be, hogy csak a tornyára lőttem rá, azt meg ezzel az ágyúval szerintem nem lehet belőni. Gondoltam megpróbálom lerohanni, és közelebbről vagy a testét, vagy a tornyon valami gyenge pontot tudok lőni. Nem sikerült, EDrre fucking retard idiot...jó. Lehet, hogy nem volt nyerő húzás, de volt egy fél másodpercem dönteni, és annyira nem volt hülyeség szerintem. Mit tehettem volna, ha olyan szögben áll, hogy sehonnan se tudok rálőni? Várjak? Hátba támadnak addig a haverjai. Meneküljek? Ezzel? Lehetetlen. Nem tudom. Fedezék nem volt a környéken amibe beállhattam volna...tehát vagy előre vagy hátra, vagy állok állok mint fasz a lagziba.
Na de a lényeg, miért is kell idiótázni? Egyből? Basszus. 3000-et sebeztem ezzel az őskövület prémum tankkal. Jórészt 9-esek ellen. Mégis mit várnak tőlem? Csodát? Ha meg nem vagyok rá képes : idiot idiot idiot?! Értem én hogy mindenki rohadtul frusztrált, de ennyire?!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.23. 18:16:13
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Attention! This is important, please read.
Hello everyone,
this is something that was not announced before, oddly enough. According to RU portal, from 9.3 onwards the HD textures for tanks will be downloaded as a separate ZIP file (for 9.3, the size of HD textures is 980 megabytes).
According to the same article, this was done to save traffic and computer space. It has to be done manually (at least the Russians had to) by downloading and installing separate texture pack – why it wasn’t done automatically via the launcher? Hell if I know.
Either way, please note that if your PC is strong enough to run full resolution HD textures (maximal texture quality), you have to manually install the HD textures separately! I am posting this here to make sure everyone remembers that, so you avoid the “WTF, tanks look lowres like shit on my new rig” questions on forums.
To install HD textures:
- you download them in a ZIP file (once it is available for EU/US client)
- you unpack them to WoT folder
- you have to run the client and set the texture quality to maximum
Wow. Manual texture installation, that is some stronk programink – that’s mod/cracked game stuff, not the besterest F2P game level.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Egyébként Én is jobbszeretem magam elérni a tankokat, ha valamihez pedig nem túl élvezetes az út akkor elrakom azt az ágat későbbre. Mondjuk a saját accomon kihúzni már nem igazán akark semmit egy idig, inkább csak farmolgatni és visszavenni azokat amiket szerettem :-)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A célzásom hát az ilyen,én úgy érzem hogy inkább várok egy picit de biztosabb legyen a találat.Az ST-I-vel 80% felett van a találati arányom.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egyébként valóban az, nem tudom mi segített, lehet a sok Bat-es videó vagy a tesztszerós játék vele, de jobban érzem már a mikéntjét a 13 75-nek is, csak néha bosszantó a derítőzés, meg valljuk be a bc-tel sokkal könnyebb 3000+ sebzéses köröket róni😊
Csak úgy érdekességképpen, OT3P mennyi lenne a minimális idő ami alatt kitudnád húzni úgy, hogy kb egy duplázó, meg egy jó csata és ki lesz húzva a nagy motor a 13 75-re és csak a 13 90-re kell gyűjtögetni(max ~500k xp lehet hátra)?
Amúgy tudom, hogy Ranzar is Batmanként ábrázolja a Batet, de sztem hátulról tényleg úgy néz ki mint egy batmobile.😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.23. 14:09:47
Egy par eszrevetel: A tavcso helyett inkabb celzasgyorsito vagy stabot hasznalj. A masik, hogy kozelharcnal nagyon sokaig celzol. Nem kell annyit szarakodni. Kitolod a csovet es bumm. Foleg akkor mikor 2-3 iranybol is lohetnek mint az elejen a csatanak. Az RNG ugyis beadja ha beakarja ha meg nem akkor celozhatsz ameddig akarsz ugyis pattan vagy critical.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.23. 13:22:03