banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Pedig itt sem írtam, hogy pariban lenne, csak hogy ez az eggyetlen módja, hogy balansz ügyileg javítani lehessen rajta:D

Azt már leírtam miért nem lenne a jobb ágyútól sem pariban a tank(lassú,nagy,gold lőszer és ultra magas alap átütések)

Másrészt meg az l/61 eggyetlen előnye, hogy nagy az átütés, én erre írtam, hogy a jelenlegin is nagy ha aranyat is használunk és azt meg tudjuk, hogy a nehéz tankon jóval rosszabb soft értékei lennének az ágyúnak mint egy td-n.
    Akkor meg nem mind1, hogy a történelmileg pontos ágyú soft értékein húznak, vagy adnak egy történelmietlen ágyút lenerfelve a egy +35 átütésért cserébe?

Én inkább a kiemelkedő rof,kicsi átütés valamit picit javított pontosság melett a 490-es átlagos átlagsebzés melett döntenék, mint egy gyengített jt ágyú ami hasonló rof-ot kap,kis alfa és pontosság javulás melett.

Mint mondtad a 246 is elég az esetek többségébe, ha gyorsan lőhet akkor meg egy jó kompromisszum a legkisebb átütés szvsz.
    (én pl a jt-n is eléggé élveztem azt az ágyút olyan rof-al)
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.04. 23:07:04